FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 07 mar 2016, 19:12

Ako upravi ne smeta i ne rade apsolutno nista da bi to promijenili ne vidim ni jedan jedini razlog zasto bi se neko ovdje zamarao kaznama zbog pirotehnike....i moj vam je prijedlog da sve sto imate u vezi toga reci, ne trebate ici na sjever nego u prostorije kluba, trazite sastanak sa Dinom, Edisom, petim, desetim i s njima porazgovarajte u vezi toga, ovdje nista postici necete osim sto cemo se izmedju sebe bespotrebno svadjati,raspravljati i slicno
Pyro is not a crime !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 mar 2016, 19:15

Danas mi drug šiš'o Jesica, kaze opet Benko pocinje s klupe u Tuzli. :facepalm: :damn:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 19:17

Da li zna iko pregovara li se ,da li neko spominje hoće li biti prenosa u srijedu?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 mar 2016, 19:17

Lakoste je napisao/la:Danas mi drug šiš'o Jesica, kaze opet Benko pocinje s klupe u Tuzli. :facepalm: :damn:
Bjezi ba neozbiljam si frajko dlake na glavi nije imao protiv celika na klupi!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 07 mar 2016, 19:19

Lakoste je napisao/la:Danas mi drug šiš'o Jesica, kaze opet Benko pocinje s klupe u Tuzli. :facepalm: :damn:
Da ga je brij'o, pa hajde... :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 mar 2016, 19:22

Dobro je dobro je, razmisljate glavom. :mrgreen: :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 mar 2016, 19:28

isko1807 je napisao/la:
vanninnelo je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:Za te kazne zbog pirotehnike je najbolje rešenje staviti ulaznicu na sjever 7km, 5km klubu a 2km za kazne.
Očito je mnogima draže da se priča o njima kako su najluđi nego da se pomogne klubu. :kafa:
Jesmo najluđi smo !
A ti kad se tako pravis pametan , zaputi se u srijedu za Tuzlu ili za vikend u Prijedor, pa sve sto imas da kazes reci momcima u lice, saslušan ćeš biti.
prijatno paša
1. Ne znam odkud tebi da ja kritikujem Horde ?
2. Kako znas da nisam godinama bio na sjeveru i obisao bezbroj gostujucih utakmica ??
3. Ako si ti jedan od onih koji pale baklje, zasto ne odes u policiju ili klub i kazes, ljudi ja sam taj koji je palio i preuzimam odgovornost ( novcanu kaznu na sebe ), a ne da se krijes pod nekakvim nick-ovim.
MA BRAVO ISKO! :clap: :clap:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 mar 2016, 19:34

vanninnelo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Opet došli do "ako ti smeta idi i kaži u facu"... :kafa:
pa tako i jeste, sta se pravi pametan i nesto palamudi po forumu.
odes, kazes , zavrsis, a ne ovako se kriti iza kojekakvih nickova i pametovati, ne ide majstore.
Tako je. Treba otici njima, ponijeti im droge i sve ce biti ok.
Imam na poslu jednog iz te sjever furke.
Pricam mu danas o utakmici, on pojma nema ni sta se desavalo na terenu. Yebi me ako zna nabroojati 5 igraca, a na svakoj je tekmo i kuci i vani.
Ali zato zna kako su se unijele baklje, kako je vjetar odpuhao koreografiju, kako ih policija za malo nije namlatila prije tekme.
Pojedinima je grupa bitnija od kluba. Klub je tu samo tek tako, povod.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 mar 2016, 19:35

Lakoste je napisao/la:Dobro je dobro je, razmisljate glavom. :mrgreen: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 mar 2016, 19:47

Evander
Trebao si doci na HZ turnir da vidis kako je normalna raja a ne srat ovdje na forumu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 mar 2016, 19:51

sarajevo46 je napisao/la:Evander
Trebao si doci na HZ turnir da vidis kako je normalna raja a ne srat ovdje na forumu.
Naravno da ima fine raje, ali ima i debila isto tako.
Takodje, ima i onih kojima je grupa i tribina bitnija od kluba.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 mar 2016, 19:54

Rinuka je napisao/la:Ne treba toliko pisati o igracima jer citaju i oni ovo..U redu je napisati npr ko je po nasem misljenju dobar a ko manje dobar, ali ne treba non stop prozivati momke koje bodrimo jbt..Pa i ako su losi nisu oni krivi sto su i dalje tu..Valjda ima neko odgovoran za to..Sta ocekivati od tih mladih igraca poput Radovca kad mu uprava u njegovom najvaznijem igrackom periodu, i u vrijeme kad se najvise razvija kao igrac, za trenera postavi Dzenu, kojim upravlja grupa ufuranih zvijezdica u svlacionici i od kojeg jedino moze nauciti copati nos pred kamerama..Proradice valjda opet i biti onaj stari, kao sto je Dulja proradio, a znamo kakav je bio u vrijeme klana i dzeninih ahbaba..
Nikad on vise nece vratiti ni ono sto je bio, a kamoli dodatno napredovati i postati igrac, daj Boze da nisam u pravu. A ako citaju, dobro je to, da vide da nisu ni blizu onoga sto umisljaju da jesu, jest da bi im puno pametnije bilo da treniraju umjesto sto citaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 mar 2016, 19:59

Pozz bordo naciji. Evo i mene nakon dugo vakta, znam da vam nisam nedostajao.
U Tz bi volio vidjeti 452 Pavle, Ahmo, Miha, Kova, Bekic Al. - Dzemo, Rustem, Emerson, Harba, Dulja -Leon
Radovca pod hitno kuci ostaviti, mi od njega trenutno goreg neJmamo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 07 mar 2016, 20:03

Majkl je napisao/la:Da li zna iko pregovara li se ,da li neko spominje hoće li biti prenosa u srijedu?
što se tiče MojeTv informacija od ljudi koji rade tamo je da se sad za sad nije ništa pregovaralo oko prenosa, da li će biti pregovora ne zna se, moguće da i bude kao što se obično kup dogovara u zadnji tren...

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 20:13

edRed je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Da li zna iko pregovara li se ,da li neko spominje hoće li biti prenosa u srijedu?
što se tiče MojeTv informacija od ljudi koji rade tamo je da se sad za sad nije ništa pregovaralo oko prenosa, da li će biti pregovora ne zna se, moguće da i bude kao što se obično kup dogovara u zadnji tren...
Ma ja nešto kontam da neće neka druga televizija osim BHT-a i Moja Tv, iskoristiti priliku da prenosi,nešto kao Face ili neko.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 07 mar 2016, 20:17

Majkl je napisao/la:
edRed je napisao/la:
Ma ja nešto kontam da neće neka druga televizija osim BHT-a i Moja Tv, iskoristiti priliku da prenosi,nešto kao Face ili neko.
Sve je moguće, baš sam se raspitao kod ovih što sam znao, i ja se nadam da ćemo imati priliku gledati tekmu.. Je li Arena radila ikako prenose kupa ?

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 mar 2016, 20:18

20 km prevoz Tuzla plus karta 5km, uplate u Red Pointu sutra od 18:00 do 21:00. Okupljanje u srijedu na parkingu u 11, polazak u 11:30. Za sve kriticare sjevera
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 07 mar 2016, 20:18

Mogu nam ja, preko Fatmira, omogućiti TV-prijenos. Ko gleda Defter sedmice, zna o kojoj televiziji je riječ. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 mar 2016, 20:22

451 ili 433. Manje vise, to je ista stvar, zavisi samo kako ko naziva i kako se igraci krecu. Nama je prevelik luksuz igrati sa dva napadaca i dva poprilicno ofanzivno orijentisana krila.
Dulja i Harba po krilima, Benko naprijed. Za sad to izgleda najbolje sto imamo.
Ali opet fali jedan kvalitetan vezni igrac. Emerson moze samo naprijed igrati. Zna lopte, ali nije trkac i nikad nece moci biti igrac zadatka. Umjesto Cezara, puno bolje bi bilo da se vezni igrac doveo. Necu reci da je Cezar los, ali napadac nam je bio najmanje potreban u ekipi.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 20:24

edRed je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
edRed je napisao/la: što se tiče MojeTv informacija od ljudi koji rade tamo je da se sad za sad nije ništa pregovaralo oko prenosa, da li će biti pregovora ne zna se, moguće da i bude kao što se obično kup dogovara u zadnji tren...
Sve je moguće, baš sam se raspitao kod ovih što sam znao, i ja se nadam da ćemo imati priliku gledati tekmu.. Je li Arena radila ikako prenose kupa ?
Nije do sad samo BHRT ,Moja Tv i prošle godine kad smo igrali sa Borcem neka banjalučka.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”