jel ti drago sto si to podjelio, jesi li izbacio sve negativno iz sebe, mozes nastaviti normalno komunicirati na forumu ?jasko_juve je napisao/la:g.l.u.p si..eto podijelio ja s ostalom druzinom..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:super, hvala ti, to mi je veoma korisna informacija, imas li jos nesto da podjelis sa mnom i sa ostalom druzinom na forumu ?jasko_juve je napisao/la:niko ne jede g.o.v.n.a vec ne mozes reci npr djamija nego dzamija..a hljeb nije marka vec 1.20 KM..
Ako znas afrikate perfektno onda si ga ti trebao ispravit..Jer je glupo pisat takve stvari..Kao i neznam,nemogu,neseser![]()
![]()
![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Za zivot cijeli!
Ne znam stvarno,ako mene lazu ljudi,lazem i ja tebe,ali ne vidim smisao u tome "zovu 5-6 dana i onda ih nema",mislim nema logike.Onda bolje ni ne zvati.A vidjecemo,vjeruj da sam i ja na iglama,cekamo ta pojacanja,vremena je sve manje,a iskreno vasa uprava je odradila puno ozbiljniji posao,skoro sva pojacanja su vam igrala protiv Serifa.pile87 je napisao/la: Nisam siguran ali tako kaze krug ljudi koji se bave zastupanjem igraca "zovu za nekoga igraca po 5-6 dana i onda ih nema".
Cudno ovi nasi kazu da Zlatanu slabo ide nas jezik, slazem se dobrog igraca vrijedi cekati.
Ma nije ni bitno al eto pokazace vrijeme, sta vasi rade.jubitubi je napisao/la:Ne znam stvarno,ako mene lazu ljudi,lazem i ja tebe,ali ne vidim smisao u tome "zovu 5-6 dana i onda ih nema",mislim nema logike.Onda bolje ni ne zvati.A vidjecemo,vjeruj da sam i ja na iglama,cekamo ta pojacanja,vremena je sve manje,a iskreno vasa uprava je odradila puno ozbiljniji posao,skoro sva pojacanja su vam igrala protiv Serifa.pile87 je napisao/la: Nisam siguran ali tako kaze krug ljudi koji se bave zastupanjem igraca "zovu za nekoga igraca po 5-6 dana i onda ih nema".
Cudno ovi nasi kazu da Zlatanu slabo ide nas jezik, slazem se dobrog igraca vrijedi cekati.
Nisu nasa pojacanja igrala, izostao je Kvesic, Selimovic, Drakul, igrala su samo dvojica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Okej,ja sam primjetio Smajica i Adilovica,pa mi nekako se urezalo da igraju sva pojacanja.pile87 je napisao/la: Ma nije ni bitno al eto pokazace vrijeme, sta vasi rade.
Nisu nasa pojacanja igrala, izostao je Kvesic, Selimovic, Drakul, igrala su samo dvojica.
Nista,jos malo je ostalo do pocetka,za sada ste najbolji posao obavili,mi smo podbacili,za sad,ali ima jos vremena,a i sezona je duga.
Slazem se odradili su dobar posao, sto je najbitnije imamo ekipu ako izleti neki dobar igrac uzecemo i njega i mozemo biti samo jaci i jos vjerovatno u polusezoni ako negdje bude skripilo.Ali opet ima vremena i da se ostale ekipe pojacaju nista jos nije gotovo.jubitubi je napisao/la:Okej,ja sam primjetio Smajica i Adilovica,pa mi nekako se urezalo da igraju sva pojacanja.pile87 je napisao/la: Ma nije ni bitno al eto pokazace vrijeme, sta vasi rade.
Nista,jos malo je ostalo do pocetka,za sada ste najbolji posao obavili,mi smo podbacili,za sad,ali ima jos vremena,a i sezona je duga.
Da se ne lazemo najbolji posao u prelaznom roku za sada je uradio Olimpik, to je cinjenica, a Zeljo i Borac su tu negdje sa "pojacanjima" 

Ja mislim da je Zeljeznicar,ponavljam,za sad,u ovom trenutku,bolje trgovao.Ali treba uzeti u obzir da nasa najbolja pojacanja,tek trebaju doci.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Olimpik moze dovesti koga hoce,ali nikad nece biti iznad Borca ili Zelje,jer nema navijace,a bez toga si niko i nista,mozes trajati par godina i ajd zdravo. Ja mnogo pratim kosarku,i znam da Cedevita ima osjetno veci budzet nego KK Partizan,ali nikad nece biti bolji klub od Partizana jer Partizan je masinerija,i ima svagdje svoje navijace,o Beogradu da ne pricam.
Sto se tice uprave FK Borac,tu sjede u 90% slucajeva mediokriteti kojima ja ne bih dao ni tri nacrtane ovce da cuvaju! Ne znaju nista,ni brandirati utakmicu,ni prodati dres,suvenir...ne znaju donijeti pare u klub....znaju samo rasporediti ono sto se dobije iz budzeta a to bi znala i moja baba.
A kakva je liga i konkurencija,i takvi su dovoljni za prvo mjesto!!
Nadam se da ce taj novac za ovu sezonu uci u klub sto prije,pa da se konacno pojacamo i budemo opet medju prva tri.
Sto se tice uprave FK Borac,tu sjede u 90% slucajeva mediokriteti kojima ja ne bih dao ni tri nacrtane ovce da cuvaju! Ne znaju nista,ni brandirati utakmicu,ni prodati dres,suvenir...ne znaju donijeti pare u klub....znaju samo rasporediti ono sto se dobije iz budzeta a to bi znala i moja baba.
A kakva je liga i konkurencija,i takvi su dovoljni za prvo mjesto!!
Nadam se da ce taj novac za ovu sezonu uci u klub sto prije,pa da se konacno pojacamo i budemo opet medju prva tri.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Mah tesko se nako moze pokazati kao pojacanje u olimpicu dovode oni kostantno pa tjeraju.Po meni doveli su vladavica da vrijedi, Djuric se opredjelio za olimpic tek nakon sto nije dogovorio sa Zeljom a mi ga nismo htjeli pod svaku cijenu, Zeba je objektivno govoreci jaci igrac od njega a igraju istu poziciju.Nije valjda regoje pojacanje ili neki anonimusi iz makedonije kako voli pabzio da kaze.SrdjanBL je napisao/la:Da se ne lazemo najbolji posao u prelaznom roku za sada je uradio Olimpik, to je cinjenica, a Zeljo i Borac su tu negdje sa "pojacanjima"
Ma kakav Olimpik.FK Olimpik=FK Laktasi,instant klubovi,bez tradicije,bez navijaca,bez buducnosti,guranje para u njih,na kraju propadanje.
Po imenima Olimpik je uradio najbolji prelazni rok od klubova u PL, to je tako, sad mi mozemo pricati oni su ovakvi onakvi, ali to je tako 

Pa daj reci konkretno osim vladavica sta su uradili?SrdjanBL je napisao/la:Po imenima Olimpik je uradio najbolji prelazni rok od klubova u PL, to je tako, sad mi mozemo pricati oni su ovakvi onakvi, ali to je tako
Slažem se da je olimpik obavio najbolji posao, ali raspodjela trofeja i mjesta koja garantuju evropu će biti između (po abecednom redu) Borac, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Željezničar.
Potpisujem.FCS je napisao/la:Slažem se da je olimpik obavio najbolji posao, ali raspodjela trofeja i mjesta koja garantuju evropu će biti između (po abecednom redu) Borac, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Željezničar.
-
- Kontakt:
Razvedrilo se u BL

Vladavic je za sva pojacanja u svim ostalim klubovima PL, za sada naravno, evrpsko ime, ostali su svi anonimusi za njega. Doveli su i ovog Djurica koji je bio najbolji igrac PL, takodje iz vana je dosao, doveli su Regoju, koliko god to neko poricao on je jedan od boljih igraca PL u odbrani. Moje misljenje je da su oni uradili najbolji posao do sada.
FCS i ja se slazem sa tobom da ce tako odprilike izgledati raspored u vrhu.
P.S. Bas tim redom kao sto si napisao

P.S. Bas tim redom kao sto si napisao

Tom logikom mi smo doveli pojacanja iz hrvatske, slovacke, belgije.Helem vrijeme ce pokazatiSrdjanBL je napisao/la:Vladavic je za sva pojacanja u svim ostalim klubovima PL, za sada naravno, evrpsko ime, ostali su svi anonimusi za njega. Doveli su i ovog Djurica koji je bio najbolji igrac PL, takodje iz vana je dosao, doveli su Regoju, koliko god to neko poricao on je jedan od boljih igraca PL u odbrani. Moje misljenje je da su oni uradili najbolji posao do sada.![]()
P.S. Bas tim redom kao sto si napisao![]()
![]()
![]()
To je uvek tako na pocetku sezone,logicno je da ce igraci reci da su superzadovoljni trenerom,tek je dosao.Seti se da je tako bila i za vreme Zemana u Zvezdi a kasnije mnogo mnogo "vike" na njega.Kako vreme bude odmicalo videcemo na cemu smo i na kakvoj relaciji trener-igrac,meni on ne deluje kao najsretnije resenje,da je Vlado tu sada bi bila druga prica,ali sacekajmo sa procenama.jubitubi je napisao/la:Necu reci da nisi u pravu,ali nisi u potpunosti.Puno je nejasnoca trenutno,ali nadamo se svi da ce biti rijesene ovih dana,bar sto se pridoslica tice.Razgovara se sa nekoliko jako kvalitetnih igraca,na pozicijama koje su deficitarne,problem su,a to mi je misterija velika,ali problem su pare.Devil je napisao/la:Ne znam jos je rano oko ocena prelaznog roka,ali meni Borac izgleda slabije nego proslu sezonu,igracki i ne toliko,ali mene brine Cvetkovic itekako,Jagodic je imao ono nesta prosle godine,ono sto je pored volje igraca vuklo tim napred,to po "uvodnoj prici" Cvetkovic nema.
Malo me iznenadjuje i cekanje "kvalitetnih" pojacanje,krenulo se sa "super jakim" Brazilcima najavljivanim kao nesta fantasticno,da bi se oni vrlo brzo vratili odakle su i dosli,pa je tu bio i Bogunovic,doduse ja sam odmah rekao da mislim da o tome nema nista,i da je to vise zelja novinara ali on ode u Novi Pazar.Pa Pavicevic.Sta bi sa njim,zasto se odustalo od njegovog dovodjenja,on bi bio veliko pojacanje u napadu Borca,a mogao bi dobiti i vecu platu nego u Slobodi,pa onda Mirosavljevic,iskreno i to mi se cini kao dosta nerealno,ali sacekajmo jos se niko nije zvanicno oglasio po tome pitanju.
Kajkut bi mogao da bude dobro pojacanje,ali taj Kajkut se meni nikada nije preterano svidjao,doduse on je u retko kome klubu dobijao preteranu sansu,jedino u Zadru je dobio sansu ali brzo i otisao,a u Sheriffu se i nije bas iskazao za velik broj utakmica.
Nadam se iskreno da ce Borac dobiti kvalitetna pojacanja do kraja prelaznog roka,uprava ih najavljuje,svima je u interesu da do njih dodje.Trenutno je Zeljo igracki jaci,Borac je tu drugi,a Sarajevo vreba iz prikrajka.Ma bice to zanimljivo naredne sezone pravo,samo zbog kvaliteta same lige zelim da se Borac jos vise pojaca.Ne znam kako nema para nakon titule i LS,ali nema...I to nas koci,vidjecemo sta ce biti.O imenima ne bih,lozim ja vas malo da postoji neko zvucno pojacanje,kao sto je Zlatan Muslimovic,to je van pameti.Ali da su imena dobra,i provjerena,to je sasvim sigurno,i za nasu ligu su vrhunski igraci.Kazem,o tom,po tom,vidjecemo sta ce se desiti.
Sto se trenera tice,tu ti moram reci da grijesis,jer igraci su super zadovoljni novim trenerom.A to je valjda najbitnije slozices se.I jos treba dodati da se na treningu radi,bolje nego ikad,treninzi su uzasno teski,jako puno se radi na fizickoj spremi,i to ce vjerujem doci do izrazaja u toku sezone.Kada svi budu gubili dah,nadam se da mi necemo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Iskreno, veze ja nemam o 99% likova koje ovdje spominjete ali mislim da je Cvetkovic bio bas nepotreban izlet.Ni o njemu veze nemam vec cisto ono, na prvu..Bas egzotika malo zesca..Bolest koliko relevantan komentar 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
zrinjski outjubitubi je napisao/la:Potpisujem.FCS je napisao/la:Slažem se da je olimpik obavio najbolji posao, ali raspodjela trofeja i mjesta koja garantuju evropu će biti između (po abecednom redu) Borac, Sarajevo, Široki, Zrinjski, Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.