PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Čekam elaborat ove situacije od Higha , PipiDugeČarape i Rigotine 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ado76 je napisao/la:A vidi one tamo jadnice sto tuzno gleda,al' dzaba taxo za rogove uhvatioCocaine je napisao/la:A grob te yebo što ga zabija taksista romske klijenteleBesic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Naprave pauzu 100 dana i onda ti smjeste 3 utakmice u 6 dana. 
Bosna

Bosna
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nije potreban bilo kakav elaborat, dolaskom Fukara i Lešinara isti dan, debelo se premašuje dozvoljena koncentracija stoke u gradu. To nam ne treba ni u kom slučaju, zato i jesmo, zajedno sa škutorima donijeli ovakvu odluku.Besic je napisao/la:Čekam elaborat ove situacije od Higha , PipiDugeČarape i Rigotine
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ee moj Ajzea na sta si spao, skutorima ljubis dupe.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa s njima su u koalicijiDoeTz je napisao/la:Ee moj Ajzea na sta si spao, skutorima ljubis dupe.

@rigotina da bilo ko drugi govori da smo seljaci pa ajde, ali vi sto ste rodom iz sela oko Mostara pa spletom okolnosti zivite gdje zivite... Ne ide.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 mar 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
čini se da je ipak sve uredu. Svaka čast savezu, moje želje su uslišene. Ljudi su prepoznali opasnost da nas ovaj nazovikolektiv eksponira na europskoj sceni i reagirali su brzo. Dosta je sirotinje u najlon jaknama, rasformirajte se.pinoglavi je napisao/la:Mene iskreno ne zanima kakav raspored Sarajevo ima, nit krivim taj klub, samo me zanima Sloboda i smatram da nije uredu da igramo 3 utakmice u 6 dana a vrlo lako se to moglo regulisati samo da se ima volje.
goveđigulašmajka
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zar niste vi rekli da vam je ovo naštimao sarajevsko-škutorski savez? Šta je sad problem?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Pa jarane poslije onih uvreda na racun naseg grada to ti cudno?DoeTz je napisao/la:Ee moj Ajzea na sta si spao, skutorima ljubis dupe.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Što se tiće ovog vikenda zbog ranije dogovorenog prenosa utakmice na Moja TV nije se mogao pomjerati termin iste!wobly92 je napisao/la:"Tako će duel između Sarajeva i Slobode biti odigran dan prije nego što je planirano, a u isto vrijeme Takmičarska komisija NFSBiH donijela je odluku da se prvenstveni susret između Viteza i Slobode umjesto u nedjelju igra u subotu, kako bi Tuzlaci imali jednak broj dana za odmor pred duel sa Sarajevom."
Što se i Slobodi nije izašlo sad u susret ovog vikenda da imaju isto dana odmora kao i Sarajevo? Kakvi su to dupli standardi? Zašto se ne bi mogle osigurat 2 utakmice u Sarajevu, pa neće doć 5000 navijača ni Borca ni Slobode u Sarajevo. Utakmica se mogla pomjeriti i za četvrtak, moglo se i to izvesti?
Niko ništa vama navijačima nije rekao, za ove gluposti se savez krivi.
Obje utakmice u isti dan ne dolaze u obzir i to niko nebi mogao obezbjediti, cak ni da dodje policija iz drugih kantona sto bi bio apsurd. Vidjeli smo šta se desilo u Širokom kada je u isto vrijeme bio derbi Zrinjski-Velež. Da je pomjerena utakmica za četvrtak opet bi bila pobuna jer je opet kolo za 2 dana. Ne znam samo kako ste ovdje vi oštećeni a da mi nismo? Za ovaj dan više ovog vikenda sam ti napisao zasto je tako bilo..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Pa poslije kupa nas ceka laksa utakmica na Tusnju protiv tima sredine tabele koji nema motiva u ligi, Vitez je mnogo teza utakmica.
Nad tobom sunce najljepše sja
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije potreban bilo kakav elaborat, dolaskom Fukara i Lešinara isti dan, debelo se premašuje dozvoljena koncentracija stoke u gradu. To nam ne treba ni u kom slučaju, zato i jesmo, zajedno sa škutorima donijeli ovakvu odluku.Besic je napisao/la:Čekam elaborat ove situacije od Higha , PipiDugeČarape i Rigotine

Jesi ti napiso da lešinare treba držat u kavezu ko u zološkom?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mnoge žene provaljuju svoje muževe u preljubama po sms porukama samo taksistu romske klijentele po brabonjcima u autu

misliš da ona ne sudjeluje u tome? Teška zoofilijaCocaine je napisao/la:Mnoge žene provaljuju svoje muževe u preljubama po sms porukama samo taksistu romske klijentele po brabonjcima u autu![]()
![]()
goveđigulašmajka
Jadna ti majka,tobe jarabi,a zamisli samo kako je njemu zaklati kurbanCocaine je napisao/la:Mnoge žene provaljuju svoje muževe u preljubama po sms porukama samo taksistu romske klijentele po brabonjcima u autu![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
- maroonGiant
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Nije potreban bilo kakav elaborat, dolaskom Fukara i Lešinara isti dan, debelo se premašuje dozvoljena koncentracija stoke u gradu. To nam ne treba ni u kom slučaju, zato i jesmo, zajedno sa škutorima donijeli ovakvu odluku.Besic je napisao/la:Čekam elaborat ove situacije od Higha , PipiDugeČarape i Rigotine

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Pa se, logično, savez trebao da vodi tom činjenicompinoglavi je napisao/la:Pa poslije kupa nas ceka laksa utakmica na Tusnju protiv tima sredine tabele koji nema motiva u ligi, Vitez je mnogo teza utakmica.

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Pravda za tuzlanske evnuhe!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ja i govorim o cijelokupnoj historiji, nerealno je računati samo jedan period kad se gleda uspješnost klubova. Uostalom i sam znaš da je razlika u Jugi bila mizerna između Veleža, Sarajeva i Želje al' to uopšte nije poenta mog posta kojeg si prvobitno citirao tako da bih stao na ovome što se toga tiče.keno83 je napisao/la:
sad da, pije rata, velez imao trofej vise, imao jace igrace veci sarm, vic i prepoznatljivost u igri, tako da ne vidim superirornost zelje u bilo cemu, sa tim da je velez, istina uz zelju, daleko najomiljeniji bih klub na prostorima bivse juge bio.
Edit: Azmirami Savez se urotio protiv Slobode i opet to očigledno pokazuju, znaju da svi navijaju protiv Slobode pa hoće da cijeli grad Sarajevo dođe navijati protiv Slobode u četvrtak a inače posjeta ne bi bila tolika da i Željo i Sarajevo igraju na isti dan pošto bi se Sarajlije razdjelile na dvije utakmice.
Svaki vaš udarac čini nas jačim! Sloboda since 1919 Azmirami!
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 07 mar 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
Jos brat @high da ih isprska po faci i zakljucati temu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!