Ma pustite Irfu, Virtoni nam radi inventuru u klubu...

DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:34Vala i vi ste lositutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()
![]()
Siguran sam da bi mnogi zeljeli biti ovako losiTheNoblesMo je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:07Zadnjih 18 prvenstvenih utakmica:
17 pobjeda
1 remi
0 poraza
![]()
Ma nisu oni vala imali aman neku igru. Igrali cvrsto, golman dobro branio i Haskic davao zicere.
Pa dobro jesu se sad ultrasi ugasili ili?tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()
Sto ce se ugasit? Nece se ni ovi indijanci iz vrapcica ugasit kad im Ultrasi zapale sve od krpa sto imaju, ne vidim razlog sto bi se ovi gasilidenimb je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:07Pa dobro jesu se sad ultrasi ugasili ili?tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()
E jbt ja reko da se zakuha, vi dole navikli na sve i svastatutankamon1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:11Sto ce se ugasit? Nece se ni ovi indijanci iz vrapcica ugasit kad im Ultrasi zapale sve od krpa sto imaju, ne vidim razlog sto bi se ovi gasilidenimb je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:07Pa dobro jesu se sad ultrasi ugasili ili?tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2024, 23:29Al kolko je velez los da ljude ni ne zanima ovaj "veliki uspjeh" na tribinama. Svega 4 recenice o tome, a ako itko zivi od takvih stvari to je ovaj forum![]()
Imali individualnu kvalitetu u Haskicu i Guliashviliju, pa vjeruj i u Suljicu. I odlicnog trenera.
dobar dobartutankamon1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:21Ubjedljivo najbolji teren od ovih sto su radili. Malo su ga Ultrasi sjebali onom kiselinom, al mimo toga izgleda jedini koji je radjen kako treba
Nisam nikad vidio mrtvaca da se smije.
mostar_mo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:08Nikad losiji gradski derbi Kisa je doprinijela dobrano tome jer sam prvi put otkad je hibridna trava postavljena vidio situacije gdje se lopta zaustavljala u lokvama.
Mi losi, vezni red nula..Asmir Suljic onakav je tata mata za nas danasnji vezni red.
Odigrali smo meko, ne znam jesmo li dobili ijedan zuti karton a to je neoprostivo
Zrinjski takodje los..nisu akcije napravili u 90 minuta al uvaljali su nekako taj gol i zadrzali na misice tu prednost na onakvom terenu natopljenom vodom.
RA pohvale.. bit ce upala pluca poslije 90 minuta na onakvoj kisi..nek se konacno zavrsila ta prica sa transparentima. Nek i oni sad zapale nase ako su kod njih i da se ta prica zavrsi za sva vremena.
Nisam slusao izjavu Irfana Buza al ne znam sta mu se smijete..covjek je poliglota, govori osim turskog njemacki i engleski odlcno , a i nas sasvim solidno. Probajte vi pametnjakovici pricat par jezika ukljucujuci njegov turski
Maka Ivankovic ispo papak zbog nedavanja izjave. ..ne znam sta moze biti razlog.
Onaj tragalac za identitetom Jakovljevic je trebo dobit kamen u glavu kad ga je frajer gadjao zbog sepurenja provokativnog. Klosar je pravi .
Hrkacu kapa dole..u svlacionici govore dobro je , dobro je..on se dere nije dobro..nije dobro.
Tako se to radi. Neki nasi jos nisu shvatili ozbiljnost ove utakmice.
A koje je objašnjenje za ono gađanje igrača Zrinjskog od strane RAhmetlija u prvom poluvremenu .Mislim da je Topic bio ,ne bitno ,skoro ušao u šesnaesterac uz korner liniju a sa tribina flaša u teren tik pored njega u trenutku kad je centrirao.Gigovic se pravi lud ,pomoćnik koji je par metara od događaja se pravi lud a Saudin Gabela nakon snimke situacije se pravi lud i 43 put u toku prijenosa hvali teren kako je dobar.Potencijalni penal za Zrinju nitko ne spominje ,Gigara nateže mašala ali hajde nema veze.mostar_mo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:08Nikad losiji gradski derbi Kisa je doprinijela dobrano tome jer sam prvi put otkad je hibridna trava postavljena vidio situacije gdje se lopta zaustavljala u lokvama.
Mi losi, vezni red nula..Asmir Suljic onakav je tata mata za nas danasnji vezni red.
Odigrali smo meko, ne znam jesmo li dobili ijedan zuti karton a to je neoprostivo
Zrinjski takodje los..nisu akcije napravili u 90 minuta al uvaljali su nekako taj gol i zadrzali na misice tu prednost na onakvom terenu natopljenom vodom.
RA pohvale.. bit ce upala pluca poslije 90 minuta na onakvoj kisi..nek se konacno zavrsila ta prica sa transparentima. Nek i oni sad zapale nase ako su kod njih i da se ta prica zavrsi za sva vremena.
Nisam slusao izjavu Irfana Buza al ne znam sta mu se smijete..covjek je poliglota, govori osim turskog njemacki i engleski odlcno , a i nas sasvim solidno. Probajte vi pametnjakovici pricat par jezika ukljucujuci njegov turski
Maka Ivankovic ispo papak zbog nedavanja izjave. ..ne znam sta moze biti razlog.
Onaj tragalac za identitetom Jakovljevic je trebo dobit kamen u glavu kad ga je frajer gadjao zbog sepurenja provokativnog. Klosar je pravi .
Hrkacu kapa dole..u svlacionici govore dobro je , dobro je..on se dere nije dobro..nije dobro.
Čaša sa pivom je bila u pitanju, i da upravu si, šteta pive...Marko1905 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 01:27A koje je objašnjenje za ono gađanje igrača Zrinjskog od strane RAhmetlija u prvom poluvremenu .Mislim da je Topic bio ,ne bitno ,skoro ušao u šesnaesterac uz korner liniju a sa tribina flaša u teren tik pored njega u trenutku kad je centrirao.Gigovic se pravi lud ,pomoćnik koji je par metara od događaja se pravi lud a Saudin Gabela nakon snimke situacije se pravi lud i 43 put u toku prijenosa hvali teren kako je dobar.Potencijalni penal za Zrinju nitko ne spominje ,Gigara nateže mašala ali hajde nema veze.mostar_mo je napisao/la: ↑29 sep 2024, 00:08Nikad losiji gradski derbi Kisa je doprinijela dobrano tome jer sam prvi put otkad je hibridna trava postavljena vidio situacije gdje se lopta zaustavljala u lokvama.
Treneru svaka cast ali ako je on poliglota i ja sam.čovjek ne zna sastaviti jednu suvislu rečenicu ,a Saudin izgleda namjerno ložio čovjeka ,svima postavi jedno max dva pitanja ovom postavio 5.Dok je turčin izgovorio igrači se otuširali ,sjeli u autobus i Maka otišao .
Pa prestani da kmecis vise
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, ASD, Balorda, CAZIN, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, tutankamon1905, VolimBiH96 i 104 gosta.