A Vrsajevica koji nije mogao izborit mjesto ni u toj ligi zove. Neka ih ne zove ako nece, ali ovi njegovi razlozi i izjave su stvarno dno dna. Uvijek nesto ovako provali.bavarian_bk je napisao/la:Za Arslanagića kaže da su on i otac mu , bili nedavno kod Papeta i izrazili želju da igra za BiH , a Pape im je rekao šta je sve potrebno za to , odnosno da mora promjeniti državljanstvo.
Za Ljevakovića i Mahmutovića je rekao, da ih prati ali da ne želi zvati igrače koji su u maloj ligi već dugo vremena a ne mogu se prodati , te da ne bi donijeli neki veći kvalitet .
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
takva izjava je smijesna, ko na to garantuje da je ceska liga losija od turske!? Ili da je neki igrac napredovao ako ide iz nekog kluba u ceskoj u neki klub u turskoj? ili da su dinamo i sadasnja rijeka koja igra grupnu fazu europske lige losiji od klubova u kojima igracu medunjanin, ibricic ili visca? jel to mozda stilic napredovao ako je otisao iz poljske preko ukrajine u tursku? jel to mozda hajduk bolji od tih ceskih klubova, ili ukrajinskih?jel to mozda zahirovic bio napredovao kada je iz ruske otisao u bjelorusku ligu i tamo bio zakovan za klupu? i puno je tih i takivh pitanja.. Ekipu ne cine imena, ne cini je to igra li neki igrac negdje 70 minuta, pola sahata ili sjedi na klupi? ekipu treba sastaviti od igraca koji su ti potrebni na svim pozicijama, a ne gomilate iste igrace pa im onda 'izmisljati' mjesto u ekipi...astra1922 je napisao/la:ono sto pise u sportu ja mu skidam kapu.kaze dzeko je bio u ceskoj i nakon dobrih igara prodao se u bundes ligu isto tako ocekuje iod mahmutovica i ljevakovica.upamtite da su ova dva igraca iz ceske na nivou vrsajevica..mladi su i imaju vremena ako zaigraju u vecem klubu ako budu davali golove lako ih je zvati.KODRO je napisao/la:Papeta da nema trebalo bi ga izmisliti pići Pape samo tako
P.S. to sto sam pobrojao neke nase igrace ne znaci da imam nesto protiv njih ili za njih, jednostavno ne vrijedi isti arsini za sve, a uvijek nam se prosipa ta neka prica o klubu, igri, minutazi, formi, kod nas toga jednostavno nema..
Volim te Bosno!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne vidis ti, ali Pape vidi razliku.NoName je napisao/la:Njima treba reprezentacija da bi se i oni malo promovisali i nista ga ne kosta da ih proba. Ako se mogu probati Vrsajevic, Zahirovic, Sesar, Svraka i slicni igraci ne vidim sto ne bi i ova dvojica.
Sent using Tapatalk2
Svi igraci koji mogu pomoci ovoj reprezentaciji su pozvani!
Za tu skupinu igraca (njih 13-14) koji cine okosnicu reprezentacije se svi cjelokupno slazemo.
Eh sad, za ostala mjesta u repki (dakle igraci koji ce minute dobiti samo u prijateljskim utakmicama, ili ako ne bi bila kakva ne daj Boze serija povreda ovih bitnih igraca) neko bi da zove Cocalica, neko Mahmutovica, neko Ljevakovica. Zasto? Sta oni mogu dati reprezentaciji?
Nijedan od njih ne bi odigrao minut u ovim kvalfikacijama (osim mozda protiv Luxa) to ti garantujem.
Mijenjanje losijeg dijela igrackog kadra ove reprezentacije dovodjenjem igraca koji bi cinili to isto nema smisla.
Jedini igrac kojeg po mom misljenju Pape ne zove, a treba, je Said Husejinovic. Svi ostali su vec tu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NoName
- Kontakt:
Okosnica neokosnica ali se svi slazu i da dosta postojecih je pozvaTo bez nekih posebnih razloga. A prvo provjeri zasto sam uopste i replicirao, Pape opet lupa gluposti, ovi navedeni dakle ne mogu biti pozvani jer igraju u slabasnoj ceskoj ligi dok sa druge strane se pozivaju igraci iz ultra snazne Turske, hnl, kine, bjelorusije i sl. Dupli arsini.
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dupli arsini mozda.Ali zar nisu dupli arsini ako se Turska liga naziva u navodnim znacima ''snazna'',u Bjelorusiji vise ne igra niko od nasih,dok za Kinu Misketu je vec receno.Da bi se fakat igraci koji iz te Ceske lige nece za 100 godina nigdje za njih nalaze da se ko fol isprobaju.Isprobas jos losijeg igraca da bi zamjenio loseg igraca,nigdje veze.Krpa i zakrpa,nista vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibricic,zahirovic,pandza(dok nenadze klub),vrsajevic out a in besic,m.vrancic,husejinovic,arslarslanagic,kolasinac I zolotic...
- NoName
- Kontakt:
Hare, mi imamo 2 napadaca, nedo bog povreda ili kartona i u belaju smo. Ako sam dobro upratio, jedan od ovih Ceha je napadac i to prilicno efikasan, sto mu ne dati priliku? Dakle, potreban nam je takav igrac i nece uzeti nicije mjesto.
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Sto neko navede i PSG bi otisao u qurac krasni kad bi im se Ibro i Cavani povrijedio,ovako su zayebani.M.U bankrotirao kad bi im se personja i klempo povrijedio.NoName je napisao/la:Hare, mi imamo 2 napadaca, nedo bog povreda ili kartona i u belaju smo. Ako sam dobro upratio, jedan od ovih Ceha je napadac i to prilicno efikasan, sto mu ne dati priliku? Dakle, potreban nam je takav igrac i nece uzeti nicije mjesto.
Sent using Tapatalk2
Ako vec trebamo gledati na treceg napadaca potreban nam tipa Zec,malen , i ockoperan brz jer vec imamo dva jablana.
Da stvar bude cudnija,Zec (iako je on samo za primjer naveden) je skoro pa i najstandardniji u Tursoj ligi od svih sadasnjih i potenciolnih repezentativaca u toj ligi.
Sto se tice ovih ''ceha''iz te lige ko imalo zna da normalnije pimpla loptu se na kraju prodaju.Ovi ce i penziju zaraditi u jednom te istom klubu.Ako kontaju da ce ih poziv u repku prodati,onda su fakat jos vise nadrljali.Jer nasi reprezentativci ako su se malo bolje prodali,to su vise dobre igre u bivsim klubovima a ne u repci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 sep 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mahmutović i jeste upravo to što ti kažeš :
Mada ja konkretno i nemam nekoga stava oko njega.harishp je napisao/la:Ako vec trebamo gledati na treceg napadaca potreban nam tipa Zec,malen , i ockoperan brz jer vec imamo dva jablana.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Osamdesetku i metar,haman presisao,da je mali,bas i nijezizu1991 je napisao/la:Mahmutović i jeste upravo to što ti kažeš :
Mada ja konkretno i nemam nekoga stava oko njega.harishp je napisao/la:Ako vec trebamo gledati na treceg napadaca potreban nam tipa Zec,malen , i ockoperan brz jer vec imamo dva jablana.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro, istina. Mada je brži i okretniji od Edina i Vede, to je činjenica. Ne znam da li si pratio po netu neke od njegovih golova ? P.S. i da je jablan, kako ti opisa, ni to nije, znači, niti jedan niti drugi nije pogodio.
zizu1991 je napisao/la:Dobro, istina. Mada je brži i okretniji od Edina i Vede, to je činjenica. Ne znam da li si pratio po netu neke od njegovih golova ?
Na you tubu i Adilovic jede malu djecu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 sep 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Otkud ti to ? Kažem samo da je brži i okretniji. A to Pape traži. Kako ti maloprije napisa. Jedino još ostaje onaj mladić iz Herculesa, Hadžić, sličnih karakteristika o kojima Pape priča.
E yebiga sad Hare, znam da si i ti bio jedan od onih "Isti su golovi u Poljskoj i Engleskoj" kad je bila prica o Buricu i Begovicu.harishp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Dobro, istina. Mada je brži i okretniji od Edina i Vede, to je činjenica. Ne znam da li si pratio po netu neke od njegovih golova ?Poredis Svabsku,Englesku sa Ceskom ligom.
Ali Mahmutovicu nisu konkurencija Dzeko i Ibisevic, njih moze zaboravit svakako. Njemu je konkurencija Zec, Fajic i tako dalje. Ali ocito da ih Susic tako malo cijeni da radije ne zeli treceg napadaca nego da jedan od njih bude na spisku. Necu rec da sam gledao Mahmutovica puno, jer nisam skoro nikako, ali ocito je u formi. I sjecam se da je bio dobar dribler dok je bio u mladoj reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Golovi jesu,ali isto tako i stoperi za ''bocu''bolji protivnicki ili tvojiCartman je napisao/la:E yebiga sad Hare, znam da si i ti bio jedan od onih "Isti su golovi u Poljskoj i Engleskoj" kad je bila prica o Buricu i Begovicu.harishp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Dobro, istina. Mada je brži i okretniji od Edina i Vede, to je činjenica. Ne znam da li si pratio po netu neke od njegovih golova ?Poredis Svabsku,Englesku sa Ceskom ligom.
![]()
Ali Mahmutovicu nisu konkurencija Dzeko i Ibisevic, njih moze zaboravit svakako. Njemu je konkurencija Zec, Fajic i tako dalje. Ali ocito da ih Susic tako malo cijeni da radije ne zeli treceg napadaca nego da jedan od njih bude na spisku. Necu rec da sam gledao Mahmutovica puno, jer nisam skoro nikako, ali ocito je u formi. I sjecam se da je bio dobar dribler dok je bio u mladoj reprezentaciji.
Raja narica da fakticki ne mozemo igrati sa jednim veznim vec trebaju dva.Znaci tu bi Vedo vjerovatno bio donji.
vedo na klupi i jos dovoditi i treceg napadaca(kad u biti sastavis te sve potencionalne saka jada).Ako kontas igrati protiv jacih repki.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 sep 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Realno, niko od tih koje navodite nije ni blizu Muslimovicu po kvaliteti. On je nas treci napadac.
Sa promjenom sistema igre, ne znam da li bi bilo potrebe za trećim napadačem, to je istina.
Međutim, ako bi se već treći dovodio, bolje neki potencijal, mlađi igrač da sjedi na klupi, nego 27 - godišnjak, to svkako.
Međutim, ako bi se već treći dovodio, bolje neki potencijal, mlađi igrač da sjedi na klupi, nego 27 - godišnjak, to svkako.
- Principatus
- Kontakt:
Gledajuci snimak utakmice, interesantno je vidjeti kako su nasi igrali poslije neke 50te minute. Mislim da su tu izgubili strah, da mogu nesto izgubiti, jer vise se nije moglo izgubiti. Vidi se koliko su bili koncentrisani i agresivnije su isli u dvoboje, tu se jos samo vrtila jedna stvar u glavi: Na gol. Dati gol. Prije toga je ta bojaznost bila osjetljiva a i ponovo nas je blokirala. Kasnije igraci nisu imali vremena da razmisljaju, jednostavno su igrali.
Tipicne situacije: U fazi odbrane, nekad 2-3 nasa igraca stoje pored Slovaka, a ovaj ih prolazi sa loptom, jedni drugima smetaju, bez sistema. Gledaju, niko ne prilazi. Isto tako pri napadima.
Moramo poraditi na toj psihickoj spremi definitivno.
Tipicne situacije: U fazi odbrane, nekad 2-3 nasa igraca stoje pored Slovaka, a ovaj ih prolazi sa loptom, jedni drugima smetaju, bez sistema. Gledaju, niko ne prilazi. Isto tako pri napadima.
Moramo poraditi na toj psihickoj spremi definitivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, Pape i strucni stab ne rade skauting nikako. Kada su zadnji put bili na nekoj utakmici da vise nekog potencijalnog igraca? Prosle godine ga novinari pitaju je li gledao na TV-u Kolasinca protiv Galatasaraya? Kaze kralj: Gledao sam Barcelona- Milan
Novinarni su vise zasluzni sto smo otkrilii doveli ove dijasporce, od Pjanica do Hajrovica.
Novinarni su vise zasluzni sto smo otkrilii doveli ove dijasporce, od Pjanica do Hajrovica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Da slucajno nece ici u Mađarsku da gleda Stilica, ili Belgiju Arslanagica ili mozda u Izrael da gleda Cocalica ? Nema pametnijeg posla nego da hoda od stadiona do stadiona da ih "posmatra". Buraz spusti se na zemlju mi smo BiH, nas savez je jako siromasan i slab, nije ti ovo PES, FIFA.Consigliere je napisao/la:Ma, Pape i strucni stab ne rade skauting nikako. Kada su zadnji put bili na nekoj utakmici da vise nekog potencijalnog igraca? Prosle godine ga novinari pitaju je li gledao na TV-u Kolasinca protiv Galatasaraya? Kaze kralj: Gledao sam Barcelona- Milan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.