Prvi je bio želja većine Juventina, ostao kao miljenik još pri prvom pojavljivanju svojom borbenošću, pozitivnim stavom i duhom koji ulijeva povjerenje, mišljenje većine da će biti dobro pojačanja (i moje), s tim što bi moglo biti nekih rokada u liniji - ostaje da se vidi kako će to Conte posložiti.
Drugi je 30+ igrač, dokazan srednjak i vrlo kvalitetan, upitno je kako će se snaći u Conteovoj filozofiji igre ali kao dobar back-up mislim da može pružiti solidne partije. Potrebna nam je zamjena za Pirla ukoliko se ovaj povrijedi ili bude kartoniran. Radije bih tu vidio Montoliva ali moramo znati da ni Juve u modernom nogometu nema glavnu riječ kod dovođenja kvalitetnih (skupih) pojačanja. Vidjeli smoi na primjeru Barzaglia kako ''jeftino'' pojačanje može da itekako dobro doprinese igri tima.
Treći je također tridesetogodišnjak (moje godište

Kvalitetan napadač koji nije nikada prikazao onoliko koliko može. Nisam bio za njegovo dovođenje iako i on ima svojih kvaliteta. Davao je dobrih golova u Milanu i Romi, posjeduje talenat koji su očito nagrizle prijateljice noći i playboyevski život (ne krivm ga nimalo

Conte ga je tražio, potencirao na njegovom dovođenju, neka ga, možda trener iz njega izvuče najbolji igrački potencijal i golove (sjetimo se Andy Colea, obje slomljene noge i nadimka Mr Promašaj)
Da ne prejudiciram (kao sa Pirlom), ako dođu, svima želim sve najbolje koliko im njihova igra, minutaža i pozicija to dopusti.
FORZA JUVE!
Pozz svima a naročito ''lošem'' dečku i bratu @Bianconeri