Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baglama
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la baglama » 19 okt 2015, 21:16

Pjanic ne trci?? :urnebes: :urnebes:

na svjetskom bio u samom vrhu te kategorije, pretrcao vise i od tog Modrica, veznog trckarala koji zabije gol po sezoni (otprilike toliko asista)..pa toliko i Begovic zabije, kad je u formi :urnebes:

Mire je svjetska klasa, ako ostane zdrav, naredne sezone sigurno prelazi u neki najjaci klub
a hejteri se mogu glodjat i tjesit da se to pricalo i prethodnih sezona pa nista
ne ne .ovakva dominacija ce sigurno biti krunisana potpisom za neki od najvecih klubova.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 19 okt 2015, 21:29

KK_Bosna"
u onom najvaznijem: trci i konstantnosti
U prvoj sezoni je proglasen najvecim promasajem Primere... konstantan my ass

sad i ona pljuvanja na pdf-u kosarka posrtaju jasnije

mali,podmukli croasancic :lol:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 19 okt 2015, 22:03

Realno sto se tice Barcelone tu je konkurencija koliko god neko govorio da nije jaka ipak je jos uvijek jaka jer ima su Busquets i Iniesta koji su nezamjenivi kad su zdravi a Iniesta ce sigurno igrati bar jos 3 sezone (sa ovom) a tek ce u trecoj dobiti ulogu kakvu je Xavi imao prosle sezone a to je da ulazi sa klupe.

Pored njih dvojice koji imaju sigurno mjesto u prvih 11 tu su jos Rakitic i naravno Arda Turan ljudi zaboravljaju da je momak doveden i da je momak u najboljim godinama... ovo ostalo nije ozbiljno nista Rafinha ima tesku povredu i tesko da ce vratiti i ovaj kvalitet koji je imao sad a ni to nije bilo na nekom nivou da se kaze wau iako je imao potencijal veci od svog brata Thiaga koji je otisao u Bayern a S. Roberto ce vjerovatno biti prekomandovan na beka u skorijoj buducnosti jer ipak nema taj neki smek koji je potreban za veznjaka pogotoov u jednoj Barceloni.

Tako da bi Pjanic u toj Barceloni bio jedan od pet veznih igraca gdje dvojica imaju sigurno mjesto u prvih 11 i ostaju Arda, Rakitic i eventualno Pjanic i minutaza bi bila upitna naravno Iniesta ce preci na klupu vjerovatno kroz dvije sezone i tu se otvara mjesto... ja iako sam navijac Barce ipak mislim da se Pjanic tu i ne bi naigrao onoliko koliko bi mi zeljeli iako bih ja volio da on bude jedan od igraca koji ce u buducnosti nositi vezni red Barce.
Mes Que Un Club

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 okt 2015, 22:22

E blago se nama kada se raspravljamo da li je nekom našem igraču bolje da ide u Barcu ili Real. Nek ode u bilo koji od navedenih klubova, puca mi **** da li je to Barcelona ili Real koji ja simpatišem..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 okt 2015, 22:26

baglama je napisao/la:Pjanic ne trci?? :urnebes: :urnebes:

na svjetskom bio u samom vrhu te kategorije, pretrcao vise i od tog Modrica, veznog trckarala koji zabije gol po sezoni (otprilike toliko asista)..pa toliko i Begovic zabije, kad je u formi :urnebes:

Mire je svjetska klasa, ako ostane zdrav, naredne sezone sigurno prelazi u neki najjaci klub
a hejteri se mogu glodjat i tjesit da se to pricalo i prethodnih sezona pa nista
ne ne .ovakva dominacija ce sigurno biti krunisana potpisom za neki od najvecih klubova.
Joj koji si majstor :thumbup:
"We need to suffer. And we need to fight."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 23:13

Već postaje poprilično zanimljivo kako se susjedi upale na svaku pozitivnu stvar koja se desi u našem sportu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 okt 2015, 23:18

Virtu4l je napisao/la:Već postaje poprilično zanimljivo kako se susjedi upale na svaku pozitivnu stvar koja se desi u našem sportu.
Ma smijesno. Kako se trude da nam objasne gdje je kao nase mjesto, a gdje su oni. :mrgreen: Covjece ja medju navijacima Njemacke poslije osvajanja SPa nisam vidio toliko uobrazenosti, nego koliko kod nekih komsija, koji zive u tom nekom svom svjetu, gdje mi kao moramo biti izuzetno ljubomorni na...ne znam ni ja na sta. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 okt 2015, 23:19

Virtu4l je napisao/la:Već postaje poprilično zanimljivo kako se susjedi upale na svaku pozitivnu stvar koja se desi u našem sportu.
Drago im zbog naših uspjeha, pogotovo ovim kvazievropejcima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 23:26

Jbg, nije im lako, najveći neprijatelj ih godinama odučava od sporta, moraju se negdje istresti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 okt 2015, 23:41

Vjerujem da mislis na Srbiju koja po tebi oducava Hrvatsku od sporta. Valjda je ta Srbija samo Hrvatskoj najveci neprijatelj a Bosni prijatelj iz snova. Meni takodjer idu ti neki likovi na zivce koji ponizavaju BiH sportase sa koje got strane dolazili. Ali ako cemo biti objektivni nas Miralem je puno vise podbadanja i omalovazavanja dobijao od BiH sportske javnosti. A susjed ko susjed makar sto se Balkana tice uvijek gleda da onom preko ograde crkne krava. A da Srbija oducava Hrvatsku od sporta. Zavisi sa kojeg aspekta gledas. Neko je bolji u rukometu drugi u kosarci, neko opet u nogometu drugi u vaterpolu. BiH navijacima bi bilo najbolje da ignoriraju lose vibracije koje dolaze sa bilo koje strane. Da vole i podrzavaju svoje sportase i sportske reprezentacije a susjedima i komsijama ostaviti mrznju.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2015, 23:51

http://www.goal.com/de/news/3642/hinter ... ID=HP_PN_8

Kakav tekst o Miralemu Pjanicu na Goal.com :tokralju:

Ko razumije Njemacki, neka procita.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 okt 2015, 23:56

Pa hajde nam u kratkim crticama prevedi, i par komentara ispod :D
Mada mozemo pretpostaviti o cemu je rijec, ali eto...nemoj da ti bude mrsko.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 00:05

Uglavnom sef iz sjene i jedan od 6 najboljih na svijetu. Makar tako kaze ovaj portal.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 okt 2015, 00:05

pusti ga, vidiš da se evropejac qrči što zna njemački jezik, za razliku od nas seljačina iz Bosne, znamo samo maternji i pozdravit' se na engleskom

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 okt 2015, 00:06

dubrovnik je napisao/la:Uglavnom sef iz sjene i jedan od 6 najboljih na svijetu. Makar tako kaze ovaj portal.
Suti nemoj to ovdje pricat procitat ce husika pa mu ni aparati vise nece pomagat.
This time next year we'll be millionaires.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2015, 00:07

Imate opciju, translate this page i derite :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2015, 00:10

@hurem

Naslov sef iz sjene AS Rome, zatim kako je sa 18 godina vec bio blizu transfera u FC Bayern. Onda kako je godinu za godinom izrastao u velikog igraca i pravog lidera Rome, miljenik je publike, zatim vidi prostore ''koje skoro niko ne vidi'', njegova jaka pas igra, da je defanzivno mnogo napredovao uz Kallströma i Toulalana (od njih najvise ucio). U tekstu navode da je misterija kako takav igrac vec sad nije u velikom klubu, ali da jos vrijeme mu ide u korist, tek je 25 godina, navode o interesu Barcelone, Reala. Ima i posebno izdvojen dio o njegovoj ulozi u sistemu Rome. Dolazak Dzeke je takodje uticao na odluku da je i dalje igrac Rome.

Zatim ima i dio kaze kako preuzima i lidersku ulogu u timu, kad je protiv Sassoula nakon jedne lose lopte Tottija prvo stigao nekako i izbio loptu u aut, pa onda ovaj izgalamio na Tottija, a ovaj nije se ljutio i uzvratio nego prihvatio Miralemovu kritiku ( e ovo mi je upitno :P :urnebes: )

Ali odlican tekst eto u kratkim crtama. :thumbup:

Komentari ispod jako pozitivni, hvale ga.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 00:13

Momciluk je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Uglavnom sef iz sjene i jedan od 6 najboljih na svijetu. Makar tako kaze ovaj portal.
Suti nemoj to ovdje pricat procitat ce husika pa mu ni aparati vise nece pomagat.
Tko se bije taj se voli. Zato vjerujem da je njemu koji je inace izvanredan forumas Miralem tiha patnja. Na sportski aspekt mislim naravno. Da ne bi bio krivo shvacen. :D

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 20 okt 2015, 00:52

Goalgetter je napisao/la:@hurem

Naslov sef iz sjene AS Rome, zatim kako je sa 18 godina vec bio blizu transfera u FC Bayern. Onda kako je godinu za godinom izrastao u velikog igraca i pravog lidera Rome, miljenik je publike, zatim vidi prostore ''koje skoro niko ne vidi'', njegova jaka pas igra, da je defanzivno mnogo napredovao uz Kallströma i Toulalana (od njih najvise ucio). U tekstu navode da je misterija kako takav igrac vec sad nije u velikom klubu, ali da jos vrijeme mu ide u korist, tek je 25 godina, navode o interesu Barcelone, Reala. Ima i posebno izdvojen dio o njegovoj ulozi u sistemu Rome. Dolazak Dzeke je takodje uticao na odluku da je i dalje igrac Rome.

Zatim ima i dio kaze kako preuzima i lidersku ulogu u timu, kad je protiv Sassoula nakon jedne lose lopte Tottija prvo stigao nekako i izbio loptu u aut, pa onda ovaj izgalamio na Tottija, a ovaj nije se ljutio i uzvratio nego prihvatio Miralemovu kritiku ( e ovo mi je upitno :P :urnebes: )

Ali odlican tekst eto u kratkim crtama. :thumbup:

Komentari ispod jako pozitivni, hvale ga.
:thumbup:
To je to,od sad pocinje Miretova era :mrgreen:
Uvijek se mora uzeti u obzir da je Miralemov put tezi,kao i put svakog drugog naseg igraca.Tu je i odgovor na pitanje sta jos radi u Romi,zasto nije u Barceloni,Bayernu,Realu...Mora se dvostruko vise dokazivati i stalno potvrdjivati svoju klasu.To nije nikakva teorija zavjere,to je jednostavno tako.
Ali Dzeko i Pjanic kao i dobri rezultati reprezentacije ce olaksati put nasim drugim igracima da lakse dodju do zvijezda.
Ovo je Miretovo vrijeme i uz boziju pomoc nista ga vise ne moze zaustaviti :bih:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 01:00

Pa ja ako sam ovo razumio dobro Miralem je sa 18 odbio Bayern da bi dosao u Lyon a kasnije Barcelonu da bi dosao u Romu. Kazu da je uvijek trazio mjesto gdje bi mogao igrati i napredovati a ne klub u kojem bi bio pomocno osoblje i gdje ne bi imao minutazu. Ne znam koliko je ovo tocno ali ako jest to pokazuje koliko je on inteligentan mladic. Kazu da mu je vrijeme u Lyonu strasno pomoglo u njegovom nogometnom odrastanju i da danas bere plodove svega toga. Makar sam ja to tako razumio.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52 i 18 gostiju.