Ne opravdavam to sto su vas kaznili, ali dodje i nama uredno cestitka kad se zapali zbog Ismira, tako da se ne radi o pljuvanju 'najveceg' Zeljeznicara, samo o tome da ne biraju sredstva da napune kase, nebitno jeste li vi, ili neko drugi u pitanju.Schwarz je napisao/la:Ima li su razlog da nas kazne. Ali svi znamo da nije bilo tog nesretnog slucaja, one se ne bi ni palile kao sto nisu ni u prethodnim mecevima.Tako da su ovi iz komisije, gledajuci prethodne meceve na kojima nije bilo baklji odlucili da nas ne kazne.Al' bitno je da ti iskoristis i ovu situaciju da popljujes najveci klub u nasoj drzavi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tisu ti,naporan si i svakom loncu si poklopac livado a ne znam sto za mene pricas to sto si ti sve bagr,valjda neki strah sta li
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- invincible1921
- Kontakt:
Ti si pogresno protumacoi vjerovatno...taj ko je to napiso je vjerovatno mislio da je zeljo bio prvak BiH kad sarajevo nije postojaloMortemHz je napisao/la:Bihac i Hercegovina naravno da neali ne moze to papak poput tebe znati.. zato i pitas to a post ne trazio vala..isto ko sto onaj napisa prije 2,3 dana,''zeljo ima 2 titule u yugi'' pa vi nikad ne prestajete sa lazima...ali kao sto neko rece mozda i povjerujete nakon mnogo puta
![]()
Koliko je toga izvaljeno da je to za nepovjerovati...od sirokog da je najtrofejniji,do centra grada da je grbavica pa evo sad i da imate 2 titule u yugi
=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ti negdje na nasoj temi,idi pa vidi kako je tacno 
Kad god dođem ovdje neko šamara ovog Mortema 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Da, ja sam napisao.. I da, Sarajevo nije postojalo.... A ako ovi hoće brojati sve titule, koliko ono Željo, 8? Koliko kupova? 5-6?
" a pehari su tu" A.O.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
" a pehari su tu" A.O.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj kad god dodjes,ti kad dodjes jarane peres nesto i onda te isprscem jednom cinjenicom pa se povuces i pricas nebuloze kao i sada,ti nista bolan ne znas odgovoriti nego podrzavas svoje sa siroki je najtrofejniji,2 titule u yugi,centar grada grbavica,europa laegue,zbog grba sto nosi te i slicno,svoju mrznju i kompleks ostavi negdje drugo
A Peterski to mozes reci kad je neko u ogromnoj prednosti sto se tice trofeja,nece ti proci laz opet,imate 7 + 5 a mi 4+ 5...pricas kao da je 40:0 razlika a jesi vidio koliko su ti se smijali sto si napisao da zeljo ima 2 titule u yugi? ne moze drug ni ta laz proci kao sto si vidio,vi ste zauvijek 3. u yugi i uvijek ce to tako ostati,to ne mozes promijeniti
A Peterski to mozes reci kad je neko u ogromnoj prednosti sto se tice trofeja,nece ti proci laz opet,imate 7 + 5 a mi 4+ 5...pricas kao da je 40:0 razlika a jesi vidio koliko su ti se smijali sto si napisao da zeljo ima 2 titule u yugi? ne moze drug ni ta laz proci kao sto si vidio,vi ste zauvijek 3. u yugi i uvijek ce to tako ostati,to ne mozes promijeniti
Kada već brojis sve, ubaci i 3 super kupa. Ne znam u koju ćeš je brojati, ali 45/46 Željo je osvojio titulu i onda nastupao u jugoslavenskoj ligi koja je tek startala 46/47. Ali tada VI politikom dolazite u tu istu ligu, sa tudjim igračima. A VI se smijite, sta cu vam ja. Neko trudom i radom, neko dekretom.
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 30 apr 2015, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubacio bih da su validni trofeji od strane Uefe...preko cega se izlazi u europu to se broji a superkup se ne igra vec nekih 10-15 godina pa i sam vidis koliko je bitan i igra se samo radi prestiza,kup rs nije validan pa eto mozes ga tu ubaciti...nemoj misliti da ja nesto serem,i meni je krivo sto moje Sarajevo ima samo 2 titule poslije rata.U yugi smo bili najbolji ali to je proslost i od toga se ne zivi vec treba ici naprijed a ja cu uvijek reci,zeljo je trofejniji kao sto i jeste za 3 trofeja i to je cinjenica i svaka vam cast,iskrene cestitke na svemu ali govoriti lazi konstantno ne ide...ima historija koja se zna,imaju cinjenice i to je to,i da to sto si ispravio post,to nije priznato ni u zanzibaru a ne ovdje,naravno to sam znao a i vama je vas predsjednik zacepio usta svima tu i rekao kako jeste i da nije priznato ali nekima ni to nije dovoljno vidim 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moretm hz bruka matematiku i logiku u tolikoj mjeri, da im je nemoguce da se oporave od toga...
valjda je i tebi jasno da 16 veci broj od 10, jel de?
valjda je i tebi jasno da 16 veci broj od 10, jel de?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja eto 16-10 i ja brkam logiku? Hahahah
i da 12-9 je vece
- SarajlijaTM
Ubise mortema po ono malo memorije sto ima. Kako vam ga nije zao ? Nije on kriv sto je jufkica.
Svaki put manja razlika u trofejima kad ih ovaj nabraja hahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
za par dana ce ih oni imat vise, nego mibrile je napisao/la:Svaki put manja razlika u trofejima kad ih ovaj nabraja hahahaha
Željezničar živimo !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da me neko ubije neznanjem i lazima? ne ide to tako,uzivam vjeruj miSarajlijaTM je napisao/la:Ubise mortema po ono malo memorije sto ima. Kako vam ga nije zao ? Nije on kriv sto je jufkica.
@Brile, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA jel' ti i ovo smijesno? a uvijek kazem ovako kako i jeste
Samo vi brojite trofeje, i dok se tako vi zabrojaste, Olimpic ode u Europu

I koliko god vi njih brojali, razlika je opet ista, a vama svaki dan sve manje i manje razloga za slavlje!
Nego me cudi da neokriviste Ibrakovica za ovaj prolaz Olimpica juce u finale kupa??????????
I koliko god vi njih brojali, razlika je opet ista, a vama svaki dan sve manje i manje razloga za slavlje!
Nego me cudi da neokriviste Ibrakovica za ovaj prolaz Olimpica juce u finale kupa??????????
jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
Sad da organizujete prikupljanje sredstava u svrhu vracanja Amara Osima u klub, majke mi bi ja ucestvovao, da vam sto prije vratimo tog velikog trucnjaka na klupu!!!!!!! Ali cinjenica je da ni on nebi tek tako se vratio na klupu Zelje gdje nema para i nema nikakvih uslova za ozbiljan rezultat, tako da bi samo budala ukaljala svoju reputaciju stecenu manipulacijama!!! Tako da mozete ozbiljno na mene racunati ako bude kakve akcije
Bolje ti je brani Benku na treningu da ga Tatomirovic ne samara vise....amidzaTan je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
Sad da organizujete prikupljanje sredstava u svrhu vracanja Amara Osima u klub, majke mi bi ja ucestvovao, da vam sto prije vratimo tog velikog trucnjaka na klupu!!!!!!! Ali cinjenica je da ni on nebi tek tako se vratio na klupu Zelje gdje nema para i nema nikakvih uslova za ozbiljan rezultat, tako da bi samo budala ukaljala svoju reputaciju stecenu manipulacijama!!! Tako da mozete ozbiljno na mene racunati ako bude kakve akcije![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.