FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la defender » 31 mar 2010, 14:20

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici je donijela odluku o kazni FK Željezničar. Tako će Željo biti kažnjen novačanom kaznom od 8.000 KM, povodom incidenta tokom susreta protiv Slavije u kojoj je navijač Amel Muhić nasrnuo na golmana gostujuće ekipe Ratka Dujkovića. Iz Nogometnog saveza BiH su istakli da je ovo izolovan slučaj, a novčana kazna je posljedica loše organizacije utakmice na Grbavici između Željezničara i Slavije. s ource.ba

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2010, 14:21

NS BiH duguje FK Zeljeznicar pare za treniranje A selekcije na Grbavici kao i igranje U17 selekcije. Dugovi ili dio duga ce se prelomiti sa ovom kaznom!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 31 mar 2010, 14:21

19TM87 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:8k kazna pa to da nam dodje pofalicki mogli bi od ulaznica platiti kaznu :D

btw: kulturno izvinjenje Amela Muhića...
8 hiljada nije puno,dobro smo prosli ali tih 8 hiljada se moglo negdje drugo dati,npr za premiju onom ko da go protiv rudara ili tako nesto nego da punimo kasu lopovima iz NS.

sve to stoji...ali iskren budi i reci kolko si mislio da cemo dobiti kaznu u novcima prije nego si sazno
pa i kazem da smo dobro prosli jos sigurno da ce nesto dati i ovi iz osiguranja tako da cemo jos jeftinije proci
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 31 mar 2010, 14:23

Pirke_TM87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:E nek' se i ovo zavrsilo vise,nadam se da cemo svi skupa ponesto nauciti iz ovoga svega i biti pametniji nego ranije,ovakav propust se ne smije ponoviti,4-5 dana se samo prica o ovome,isto kao da u subotu ne slijedi vazna utakmica na Grbavici protiv Travnika,dođimo u sto vecem broju i pomozimo klubu da plati kaznu na sto laksi nacin!
Upravo tako,trebamo svi nauciti iz ovoga i pogotovo trebamo doci protiv travnika da napunimo grbavicu i ovako pomognemo klubu da prodje sto bezbolnije ovaj finansijski gubitak...odluka je po meni korektna,a lova se moze skupiti relativno brzo kupovinom karata,pa da bar na neki nacin pokazemo koliko volimo ovaj klub osim glasom i dlanovima
Tako i treba, mislim da za ove dvije utakmice protiv Travnika i Borca nebi trebali uopste sa polugodisnjim i godisnjim kartama ulaziti nego sa obrazom i ljubavlju prema jednom jedinom ZELJI kupiti kartu i pomoci klubu da nadoknadi izgubljeno... SVI NA JUG
e moje mišljenje da se fino račun ispostavi onom što se fino izvinuo za svoje djelo pa da više nikom ne padne na pamet da ponovi isto.
a ljubav prema klubu može se pokazati kad bude trebalo skupljat lovu za istočnu , tribinu ili stolice

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2010, 14:29

"Kazna je velika, ali drago mi je što nije došlo do situacije da igramo utakmice pred praznim tribinama. Prekršaj jeste veliki i ovo je najveća koju je u ovakvim situacijama Savez donio, ali uzeli su u obzir da se ovo dešava prvi put, te da je do sada na tribinama vladao red", rekao je Amar Osim menadžer Željezničara za ****.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2010, 14:31

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33882.htm

Muhićeva opaska da je MUP dijelom kriv zbog njegovog upada u teren u najmanju je ruku bezobrazna, jer ovog huligana niko nije tjereo da uleti u teren, a njemu i njemu sličnima bi Grbavica, ali i svi ostali stadioni trebali zatvoriti zauvijek vrata.

Nije ga niko tjerao nego ga je policija uvela NA TEREN i pustila ga da slobodno seta prema golu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 14:32

Moj novcanik nece ispastat radi nekog levata...kupim kartu dobijem slavinu i oni jos fino ispraceni od strane policije...da smo uspjeli upast preko sjevera i namarali levate, onda bi kupio sigurno, jer se desilo nesto sa razlogom...a da dam lovu radi onog...nedam!! Budi mangup spucaj kornjacu da bi dosao do pticica, a ne golmana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 mar 2010, 14:33

Željovac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Frajer ne griješi za razliku od Coce(Rudar P-okliznuo se, Slavija-Regoje ga nadskočio, Sloboda-odbila se lopta od njega kao od drveta). Doduše, ovaj nije odigrao previše utakmica al nije ni Coca.
Protiv Prijedora je Coca fulio klizeći na centru, protiv Slavije je nadskočen Ćulum, a protiv Slobode je ispravio grešku. Bogičević nije odigrao previše utakmica za ŽELJU, Coca jedno stotinjak!
P.S. Onaj bradati glavonja što je u Lukavici uletio, dan kasnije je bio u City pubu. Regoju sam 2 puta viđao u večernjim izlascima gradom,(sad je bio korektan, otjer'o je igrače Slavije kad su nakon penala skakali po sudiji).
Protiv Slavije je nadskočen Coca. Što se tiče utakmica, čuj Coca je odigrao stotinjak :mrgreen: Eto nisam znao. MIslio sam na ovo prvenstvo. Realno nam čovjek uopšte ne nedostaje. Njemu dobro, nama dobro :mrgreen: To je bio zaključak.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2010, 14:34

Stole iz Bora je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33882.htm

Muhićeva opaska da je MUP dijelom kriv zbog njegovog upada u teren u najmanju je ruku bezobrazna, jer ovog huligana niko nije tjereo da uleti u teren, a njemu i njemu sličnima bi Grbavica, ali i svi ostali stadioni trebali zatvoriti zauvijek vrata.

Nije ga niko tjerao nego ga je policija uvela NA TEREN i pustila ga da slobodno seta prema golu.
Sad sam to htio napisati Stole. Ponovo ovi kvazinovinari uzimaju sebi za pravo da komentarišu, e moj Beganoviću, pa nisi u stanju niti obično saopštenje poslati onakvo kakvo jeste, bez dodatnih opaski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 14:35

Ne treba reci samo policija, nego NACELNIK policije...

@nikad_izvini culum je nadskocen...prije slavije sam govorio o ovome jer sam htio objasnit da culum nije bas dobar sa sutem glavom...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2010, 14:39

Bespotreban komentar,ne da se ne slazem sa komentarom,vec radi se o pismu/saopstenju za javnost a to se ne komentira vec se objavi reakcija na pismo/saopstenje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 14:40

Pa Muhić je samo htio da oslobodi odgovornosti ŽELJEZNIČAR, time što će istaći da je MUP napravio propust. Za svoj čin se sasvim korektno izvinuo i nije se pokušavao opravdati. Autor se malo zanijeo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 mar 2010, 14:41

Ma sasrali se jer je neko rekao da huliganizam pocinje na forumu i sad podvili podvili rep...

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 31 mar 2010, 14:49

Željovac je napisao/la:Pa Muhić je samo htio da oslobodi odgovornosti ŽELJEZNIČAR, time što će istaći da je MUP napravio propust. Za svoj čin se sasvim korektno izvinuo i nije se pokušavao opravdati. Autor se malo zanijeo.
drotovi su uveli Muhića da se njemu ili nekom jaranu pruži pomoć , jer su kola hitne ispod sjevera al što je momak malo blesav pa napravio to što je uradio nije kriv MUP nego njegov odgoj tj činjenica da nema mozga, a to izvinjenje nek okači mačku o rep , samo mu treba poslati uplatnicu na 8 milja i nek se mami izvinjava

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 mar 2010, 14:51

Kazna od 8 hiljada KM je ogromna,mislim da je ovo najveca kazna izrecena jednom klubu od kad se igra Premier liga!?
po meni 2-3 hiljade bi bilo optimalno,ali et ovim se salje poruka i drugim stadionima,ako se nesto slicno dogodi da znaju sta ih ceka... Hvala Bogu i ova trzavica je zavrsena bez obzira na visoku novcanu kaznu,sad se mozemo fokusirati na naredne utakmice...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 31 mar 2010, 14:55

atomski mrav je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Pa Muhić je samo htio da oslobodi odgovornosti ŽELJEZNIČAR, time što će istaći da je MUP napravio propust. Za svoj čin se sasvim korektno izvinuo i nije se pokušavao opravdati. Autor se malo zanijeo.
drotovi su uveli Muhića da se njemu ili nekom jaranu pruži pomoć , jer su kola hitne ispod sjevera al što je momak malo blesav pa napravio to što je uradio nije kriv MUP nego njegov odgoj tj činjenica da nema mozga, a to izvinjenje nek okači mačku o rep , samo mu treba poslati uplatnicu na 8 milja i nek se mami izvinjava
vjerovatno ga je neko pogodio kamenom u glavu.....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 mar 2010, 14:57

A izgleda da nikoga ne zanima, kako je golman Slavije? :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 31 mar 2010, 14:57

vise nam je kisa izbila para iz dzepa nego ova kazna :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2010, 14:58

k_c je napisao/la:Kazna od 8 hiljada KM je ogromna,mislim da je ovo najveca kazna izrecena jednom klubu od kad se igra Premier liga!?
po meni 2-3 hiljade bi bilo optimalno,ali et ovim se salje poruka i drugim stadionima,ako se nesto slicno dogodi da znaju sta ih ceka...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Minimalna kazna za ovaj prekrsaj je bila 5000 a maksimalna 10000...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 mar 2010, 15:01

atomski mrav je napisao/la:
Pa sam je rekao "da je glup". Nije okrivio MUP za svoj čin. Niti ja kažem da sam oduševljen njegovim izvinjenjem. Govorim zašto je spominjao taj MUP. I neka je! To po meni nije nikako organizacijski propust kluba!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeko87 i 17 gostiju.