Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam na utakmici, hladno je...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:51luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.![]()
![]()

Dangubić pokosio golmana, Jaber start sa leđa dok ima žuti karton.
Nova lakrdija na Grbavici.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Cist je ovo faul bio ,ali hajde bit ce kako mi vazda seremo, oni su objektivni nema dalje haha
04.10.2009 !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sudija je popio te tablete

-
- Kontakt:
Ebo ekipu gdje im je najbolji igrač golman iz kola u kolo.
Druga stvar raja se malo izgleda zasitila šuplje priče.
Druga stvar raja se malo izgleda zasitila šuplje priče.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakve veze nas remi ima sa sudijom na danasnoj utakmici? Jeste Posusije je izborilo remi ali treba biti realan kako kazes da nije gledao situacije kod dva cista penala.Jurica95 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:54Treba biti realan pa se sjetiti da su Poskoci ne tako davno i Sarajevu izbili 2 bodamosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:50Ma cist crveni al nece to kone komentarisati,inace i prije je bilo startova da ih kartonira al ih stiti sudija. Kone nisu u stanju centar da predju na svom terenu.
-
- Kontakt:
Kako si ti ogranicen kao da ti je ovo prva tekma koju gledas,znas da se jos redovi cekaju i da na poluvremenu udje 13 milja
Ratni mentalitetluckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:51luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta vice onaj klasicno remplovanjeHordasOdMalena je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:55luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 15:51luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.![]()
![]()
![]()
Dangubić pokosio golmana, Jaber start sa leđa dok ima žuti karton.
Nova lakrdija na Grbavici.

1946-1987
-
- Kontakt:
Hiros i Jaber dva crvena cista nek prica ko sta hoce,svijesne su toga i kone
Posjed 65% / 35%
Sutevi 6 / 4
Sutevi u okvir 1 / 2
Zuti kartoni 3 / 1
Nas je problem previse veznih Jaber,Radovac, Karjasevic, Hiros neko mora izaci, a Sabic,Cvetanovski, Odinaka ili Mircevski trebaju uci na krilo
Sutevi 6 / 4
Sutevi u okvir 1 / 2
Zuti kartoni 3 / 1
Nas je problem previse veznih Jaber,Radovac, Karjasevic, Hiros neko mora izaci, a Sabic,Cvetanovski, Odinaka ili Mircevski trebaju uci na krilo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 sep 2024, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- luckystrike
- Kontakt:
Za neupućene, start s leđa pred šesnestercom, svira se faul ali se ne daje karton jer igrač već ima jedan.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.

Vazda mitomani nesto izmisljajuluckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:02Za neupućene, start s leđa pred šesnestercom, svira se faul ali se ne daje karton jer igrač već ima jedan.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.
![]()
Jedina greska sto nije svirao faul za Posusje kad ga je Hiros gurnuo s ledja
3 - 1 zuti kartoni zasluzeno
Jaber nema vise kredita za faulove i sljedeci je crveni
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Za ovo bi i Borcu dali drugi žuti.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:02Za neupućene, start s leđa pred šesnestercom, svira se faul ali se ne daje karton jer igrač već ima jedan.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TurkishAirlines
Baci jednu prognozu, da odigram na premieru i kes uzmem
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
HordasOdMalena je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:04Za ovo bi i Borcu dali drugi žuti.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 16:02Za neupućene, start s leđa pred šesnestercom, svira se faul ali se ne daje karton jer igrač već ima jedan.luckystrike je napisao/la: ↑29 sep 2024, 12:21Vidim upravo da je dzemidzic na centru danas na Grbavici, pretpostavljam da nastavi gdje je stao prosle sezone kada je zelji nastimao penal i crveni karton u 15. minuti, ali badava.
![]()
![]()

Za ovo bi protiv Borca igrač Posušja dobio žuti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
5.500 im već upisano

Nije Pekić čekao ni ove što trebaju ući u drugom

Nije Pekić čekao ni ove što trebaju ući u drugom