Vjerovatno zato štu su zgusnuti u liniji, a ne onako k'o Barcelona ide Hasanović, pa Tomić na centru, i Dado gore kod kaznenog, na krilima naravno propuh i to ti je to.ChWilla je napisao/la:i dalje nismo barcelona, ali neuporedivo bolje u odnosu na srijedu. nelogično ali sa 4-4-2 je bio mnogo manji propuh nazad, dva centralna vezna su bila bitno povučenija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kad vidiš protivnike uopšte nije.let3 je napisao/la:po svim mjerilima mi smo nenormalan tim![]()
10 bodova sa gostovanja i 1 bod kod kucenevjerovatno
slavija protutnja i zvijezdu opušteno, samo sa nama i zrinjskim neriješeno. a koliko smo u srijedu imali sreće toliko protiv njih nismo.
Izgleda da je i Adžem počeo kontati neke stvari. Bit če ovo dobro abd.
- themaniaks
- Kontakt:
Bravo Zeljo,da je Bucan ono zabio puno bi lakse bilo.Nadam se da ce klub reagovati na sudijske propuste.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Camoranesi
- Kontakt:
Dialiba style, ko se sjeća zna o čemu pričambagrcavi je napisao/la:![]()

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
- zubanovic89
- Kontakt:
Camoranesi je napisao/la:Dialiba style, ko se sjeća zna o čemu pričambagrcavi je napisao/la:![]()

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Camoranesi
- Kontakt:
E bra'o i to protiv malenih.zubanovic89 je napisao/la:Camoranesi je napisao/la:Dialiba style, ko se sjeća zna o čemu pričambagrcavi je napisao/la:![]()
1921
1921
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Nadam se da će Varea nakon ove pauze biti potpuno spreman, da igra čitavu utakmicu. U ovih nekoliko utakmica je pokazao na momente nešto što se rijetko viđa u našoj ligi uopće. Naprimjer danas onaj šut lijevom nogom pod prečku, bez ikakvog namještanja i trošenja vremena. Neko je već spomenuo taj detalj. U svakoj utakmici koju sam ga gledao kod nas činilo mi se da će potpuno spreman biti naš najbolji napadač, i to ne nikakvo krpljenje i snalaženje nakon odlaska Are, nego jedan od najboljih u ligi.
Ovo sa Bajićem i Turkovićem zajedno izgledalo je dobro. Možda je fakat rješenje naših problema ta formacija 442. Drini smo danas dali daleko manje da igra nego što nam je Radnik igrao u prošlom kolu.
Sudija nam je trebao dva penala svirati, i sve bi bilo lakše. Ali je odlično da smo i uprkos tome pobijedili!
Ovo sa Bajićem i Turkovićem zajedno izgledalo je dobro. Možda je fakat rješenje naših problema ta formacija 442. Drini smo danas dali daleko manje da igra nego što nam je Radnik igrao u prošlom kolu.
Sudija nam je trebao dva penala svirati, i sve bi bilo lakše. Ali je odlično da smo i uprkos tome pobijedili!
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Znači, budi se PLAVA MAŠINA...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
on je doveden da to bude. i već se vide ti bljeskovi, iako nije spreman, umijeće se ne može sakriti ni zaboraviti. u formi je on opet među najboljim igračima lige, sjetite se da je dvaput izabran za najstranca lige iako je igrao s wagnerom u istom timu.
- champions1921
Hoće li Nuspahic biti spreman posle pauze?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
- Camoranesi
- Kontakt:
Hahahaha ma imamo mi Anesa!habib je napisao/la:kako bi nam dobro doso ovaj nejsmit
1921
1921
Logovo sam se samo da ti kazem kako sa oplako na ovaj komentar, evo me zena blijedo gleda, sjedim gledam tekmu i placem od smijeha. Kako da ja njoj sad objasnim sta je habib izjaviohabib je napisao/la:kako bi nam dobro doso ovaj nejsmit

habibe
mi nismo vrijedni

mi nismo vrijedni

- IlProfessore
- Kontakt:
Pa ja. Konačno skinuo kačket hvala Bogu.bojamora je napisao/la:Izgleda da je i Adžem počeo kontati neke stvari. Bit če ovo dobro abd.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nije los ni Megidihabib je napisao/la:kako bi nam dobro doso ovaj nejsmit

SLOBODA NAVIJAČIMA
Nisam u toku, o cemu vi ?ennis je napisao/la:Nije los ni Megidihabib je napisao/la:kako bi nam dobro doso ovaj nejsmit
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mene ova utakmica učvršćuje u ranijem uvjerenju da memija treba igrati zadnjeg veznog. danas je odigrao ćulumovski, na rubu crvenog kartona, bez pardona ikome, stariji ljudi se odbijaju od njega i traže medicinsku pomoć
to uljeva strah protivniku i nesvjesno, od sljedećeg kontakta. svako misli htio-ne htio - šta će mi uraditi sljedeći put? i ulazi slabije onda.

Gledaju momci puno EvertonaElegant je napisao/la:Nisam u toku, o cemu vi ?ennis je napisao/la:Nije los ni Megidihabib je napisao/la:kako bi nam dobro doso ovaj nejsmit

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.