FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 29 sep 2010, 14:46

Milito napustio trening danas i nece igrati protiv verdera a upitan je i za juve , ma ovo sa benitezom ne sluti na dobro..

The things that happen in the locker room should never come out,” Cambiasso told the Corriere dello Sport.

“We talked, as we always do, confirming our desire to win, but without forgetting we are top of the table and won the Italian Super Cup already. The others have not done that.

“There are problems in all the teams and we are not worried. This side has a great mentality and when people take it out on the pitch, it’s better than having a passive attitude to defeat.

poceli su da se svadaju samo tako hehehehe

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 sep 2010, 15:14

mnogo gluposti procitah u posljednje vrijeme , to sto prica ovaj tony milanista me i ne cudi ali mi zaista idu na neku stvar negativni komentari interista o igracima , treneru i sto komentarisu ove neke gluposti . ekipa se mijenja ne igracki nego postavkom i filozofijom i za to naravno treba vremena , sa druge strane ako klub zeli da osvaja trofeje onda najbolji mora da bude na kraju sezone a da bi to uspijo mora dozirati opterecenje i dizati formu . mozda su neki od vas nekad i pokusali sutati loptu i misle da zbog toga i zbog razloga sto su pogledali par tekmi da poznaju igru koja se zove fudbal , najbolji primjer da su u krivu je safet susic extra igrac i katastrofalan trener , dakle ne pricaj te o stvarima o kojima sta lajici , koji igrac ne treba ili treba igrati koji trener je dobar ili nije koja formacija je dobra ili losa , da bi se neka takva izmjena mogla napraviti mnogo stvari se mora poklopiti ali to su sad vec unutrasnje stvari u klubovima koje mi ne znamo niti ce mo ikad znati

pozdrav svima i pocnite klub pratiti ili kao navijaci koji su uvijek uz svoj klub ili kao posmatraci koji uzivaju u taktici , sistemu igre i na kraju znaju o cemu pricaju

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 sep 2010, 15:50

@materaci
koji ti je k. šta mene spominješ uopšte,
prvo ništa nisam pričao i nikakve negativne komentare od mene ovdje nećeš vidjeti, samo sam rekao da su mi dvije stvari na utakmice se učinile sumnjive(tekma roma-inter), i za jednu uspio naći sliku i stavio je, e šta si ti u tome vidio negativno nikad saznat nećemo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 29 sep 2010, 16:55

Pozdrav ljudi
Evo dugo pratim ovo ovdje pa sam se odlucio i reg. da i ja dam nasem klubu ovu kucacku podrsku :)
Sto se tice vecerasnje utakmice,ocekujem sigurnu pobjedu,najvise zbog slabog Werdera ove sezone,i nadam se de ce Rafa konacno dat sansu od prve Santonu ili Coutinhu,al jbg najvaznije je da se dobije pred veliki derbi u nedjelju.
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

saneljahic
Kontakt:

Post Postao/la saneljahic » 29 sep 2010, 16:57

said husejnovic ce interu zabit hattrick veceras u 70oj minuti ulazi s klupe i odmah BAM hattrick!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 29 sep 2010, 17:01

saneljahic je napisao/la:said husejnovic ce interu zabit hattrick veceras u 70oj minuti ulazi s klupe i odmah BAM hattrick!
husejnovic nema snage iz granapa ceker donjet,a kamoli da gol interu zabije...nebudi smjesan zadnji njegov gol je bio za slobodu prije 3 godine,neznam kako ga ide na PS... ;)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 29 sep 2010, 17:39

Igra li Zanetti večeras ?
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 sep 2010, 19:15

tony-mortale je napisao/la:@materaci
koji ti je k. šta mene spominješ uopšte,
prvo ništa nisam pričao i nikakve negativne komentare od mene ovdje nećeš vidjeti, samo sam rekao da su mi dvije stvari na utakmice se učinile sumnjive(tekma roma-inter), i za jednu uspio naći sliku i stavio je, e šta si ti u tome vidio negativno nikad saznat nećemo
pogledaj snimak u kojem ces vidjeti da boriello nema mogucnosti doci do lopte i samo je pokusao uci u kontakt i pokusati dobiti prekrsaj , fudbal nije igra u slikama nego veoma pokretljiva igra tako da odredjena slika ne moze objasniti cijelu situaciju ali to sad vec spada u pricu o objektivnosti koje se ovdje cesto nema ,kao da se neki boje ako priznaju neku gresku da ce njihovom klubu oduzeti bodove ili im dokazati namjestanje

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 sep 2010, 19:22

slika može vrlo dobro pokazati da je lucio digao nogu metar i po, ako ga nije zakačio po glavi(a meni se 99% čini da ga jest zakačio tj. da je penal) onda je to u svakom slučaju opasna igra i indirektan udarac, a čak ni to sudija nije svirao, znači greška sudije u svakom slučaju, i na štetu je rome, umjesto da kažeš kako jest ti se nešto vadiš bezveze, a inače je suđenje čini mi se sve lošije u italiji, živio
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 29 sep 2010, 19:22

neko_iz_mase je napisao/la:Igra li Zanetti večeras ?
ne, jos nije spreman

najvjerovatniji sastav

INTER (4-3-2-1): J.Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu, Stankovic, Cambiasso, Muntari, Pandev (Coutinho), Sneijder, Eto’o.

klupa: Castellazzi, Santon, Mancini, Mariga, Obi, Biabiany.

opet Chivu u 11 :roll: , a i Pandev cini se da je ok nije povrijedjen

HOCU SANTONA I BIABIANYA PA KUD PUKLO DA PUKLO

a uglavnom bilo bi bolje nego ova dvojica :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 sep 2010, 20:05

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez

Werder Brema: 1 Wiese; 5 Wesley, 29 Mertesacker, 15 Prodl, 16 Silvestre; 20 Jensen, 6 Borowski, 44 Bargfrede, 10 Marin; 7 Arnautovic, 23 Almeida.
A disposizione: 21 Mielitz, 3 Pasanen, 14 Hunt, 17 Husejnovic, 18 Kroos, 19 Wagner, 41 Schimdt.
Allenatore: Thomas Schaaf.

Arbitro: Undiano Mallenco (Spa)

Coutinho i Bia igraju,bravo Rafa...jos da Santon igra bilo bi idealno.

FORZA INTER
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 29 sep 2010, 20:07

Interista di cuore je napisao/la:Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez

Werder Brema: 1 Wiese; 5 Wesley, 29 Mertesacker, 15 Prodl, 16 Silvestre; 20 Jensen, 6 Borowski, 44 Bargfrede, 10 Marin; 7 Arnautovic, 23 Almeida.
A disposizione: 21 Mielitz, 3 Pasanen, 14 Hunt, 17 Husejnovic, 18 Kroos, 19 Wagner, 41 Schimdt.
Allenatore: Thomas Schaaf.

Arbitro: Undiano Mallenco (Spa)

Coutinho i Bia igraju,bravo Rafa...jos da Santon igra bilo bi idealno.

FORZA INTER
Sretno veceras, da dodjemo do prve pobjede

FORZA INTER
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 sep 2010, 20:11

Biabiany=?????
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 sep 2010, 20:14

Los*Blancos je napisao/la:Biabiany=?????
igrac Intera :mrgreen: . Jonathan Biabiany,prosle sezone bio na posudbi u Parmi,ove sezone vracen ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 sep 2010, 20:17

Prenos ima na Sat 1 ;) ;)
Los*Blancos je napisao/la:Biabiany=?????
zvijer igrac, leti bgm,jednostavno prebrz kao martins svojevremeno..prosle godine proveo na posudbi u parmi..igrac koji ima buducnost i obecava,samo mu treba dat priliku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 29 sep 2010, 20:21

sarajlija89 je napisao/la:Prenos ima na Sat 1 ;) ;)

zvijer igrac, leti bgm,jednostavno prebrz kao martins svojevremeno..prosle godine proveo na posudbi u parmi..igrac koji ima buducnost i obecava,samo mu treba dat priliku...
sjecas se :D ;)

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 sep 2010, 20:25

vuvu_zzz je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Prenos ima na Sat 1 ;) ;)

sjecas se :D ;)
ma naravno :mrgreen:

al upravo protiv vas sam ga primjetio na pravi nacin,prosle godine parma-inter 1-1 cini mi se...tu je dobro odigrao,mada sam ga i prije gledo al tu je bas ostavio dobar utisak na mene
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2010, 20:26

Sto Zanetti ne igra, aaaa tek sam sada saznao. :| :roll:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 29 sep 2010, 20:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sto Zanetti ne igra, aaaa tek sam sada saznao. :| :roll:
ne igra vec 2-3 kola od Palerma, ima nekih problema u grudima valjda, cisto iz predostroznosti ne igra, al vratice se capitano

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 sep 2010, 22:28

jel dosta 4-0, sta vi mislite :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.