Armin Hodžić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SudoHusika
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la SudoHusika » 04 okt 2020, 17:30

hurem je napisao/la:
04 okt 2020, 13:48
Hodzic je imao jaku konkurenciju u Videotonu i dobro je sto je otisao. Teško se izboriti za mjesto pored kapitena madjarskog tima koji je uz to i madjarski reprezentativac kod madjarskog trenera - to sam vec pisao.
Eh sad, znam da je Kasimpasa imala one Crnce u napadu i da nisu uopce bili losi...nisam ih gledao u novoj sezoni i ne znam da li su i sta prodavali.
U svakom slucaju otišao je u jacu ligu i ovaj transfer je svakako napredak. Bitno je samo da bude starter. Znat cemo vrlo brzo.
Obojica su povrijeđeni. A jedan od te dvojice je Fode Koita, igrač koji je ponikao u PSGu te igrao za Montpelllier itd. Dobar špic, zabio oko 30 golova u 90ak nastupa u Turskoj. On je imao gotovo završen transfer u Bešiktaš ovo ljeto, međutim nije prošao ljekarske preglede. Zadnje 3 utakmice nije ni u zapisniku zbog povrede.

Mislim da je njima hitno trebao napadač jer su zadnje 2 igrali bez istog, tj Alan kao ofanzivni vezni je igrao na poziciji špica. Kao razlog zašto su odabrali Aru vidim u njegovoj novoj agenciji koja ga zastupa. Ganjala se bundesliga i bilo je neke priče, ali ruku na srce, njegov učinak ove sezone u Videotonu nije baš najbolji. Mislim ok je s obzirom koliko je minuta proveo na terenu i na kojoj poziciji ali nedovoljno za lige petice.

Dotakao si se i situacije i u Mađarskoj. Ovdje je ljudima teško objasniti kako stvari stoje jer imas ove padobrance koji dane provode na forumu smišljajući pogrdne nadimke za naše igrače. Elem, po dolasku u Videoton, na klupi je bio srbin Nikolić koji je u rosteru, pored Are, imao braću Lazović (Danko se brzo oprostio od fudbala) i Šćepovića. Naravno, Armin je bio zapostavljen. Sljedeće godine dolazi domaća uzdanica Futacs, i onda na sve to vraćaju vrhunskog napadača i jednog od najboljih igrača mađarske lige Nemanju Nikolića. To je čovjek koji je u svakom klubu zabio preko 100 golova. Paklen igrač. Ara i kada je igrao, igrao je na poziciji drugog špica ili lijevog krila, a onaj Carillo ga je koristio i kao centralnog veznog. Što je suludo.

Nadam se da će sada pokazati koliko vrijedi, mislim da mu je krajnje vrijeme za neki iskorak u lige petice. Naravno, nije sve ni do trenera, ima tu i njegove, tako da kažem, nemogućnosti da malo promijeni stil igre. Najdraža pozicija mu je klasični spic, ali zbog svoje konstitucije nije u mogućnosti da radi ono što su neki tražili od njega. Vidjet' ćemo. Turska liga je bolja od Mađarske i generalno, Kasimpasa je skuplja ekipa od Videotona.
Željezničar za život cijeli!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 okt 2020, 17:55

SudoHusika je napisao/la:
04 okt 2020, 17:30
hurem je napisao/la:
04 okt 2020, 13:48
Hodzic je imao jaku konkurenciju u Videotonu i dobro je sto je otisao. Teško se izboriti za mjesto pored kapitena madjarskog tima koji je uz to i madjarski reprezentativac kod madjarskog trenera - to sam vec pisao.
Eh sad, znam da je Kasimpasa imala one Crnce u napadu i da nisu uopce bili losi...nisam ih gledao u novoj sezoni i ne znam da li su i sta prodavali.
U svakom slucaju otišao je u jacu ligu i ovaj transfer je svakako napredak. Bitno je samo da bude starter. Znat cemo vrlo brzo.
Obojica su povrijeđeni. A jedan od te dvojice je Fode Koita, igrač koji je ponikao u PSGu te igrao za Montpelllier itd. Dobar špic, zabio oko 30 golova u 90ak nastupa u Turskoj. On je imao gotovo završen transfer u Bešiktaš ovo ljeto, međutim nije prošao ljekarske preglede. Zadnje 3 utakmice nije ni u zapisniku zbog povrede.

Mislim da je njima hitno trebao napadač jer su zadnje 2 igrali bez istog, tj Alan kao ofanzivni vezni je igrao na poziciji špica. Kao razlog zašto su odabrali Aru vidim u njegovoj novoj agenciji koja ga zastupa. Ganjala se bundesliga i bilo je neke priče, ali ruku na srce, njegov učinak ove sezone u Videotonu nije baš najbolji. Mislim ok je s obzirom koliko je minuta proveo na terenu i na kojoj poziciji ali nedovoljno za lige petice.

Dotakao si se i situacije i u Mađarskoj. Ovdje je ljudima teško objasniti kako stvari stoje jer imas ove padobrance koji dane provode na forumu smišljajući pogrdne nadimke za naše igrače. Elem, po dolasku u Videoton, na klupi je bio srbin Nikolić koji je u rosteru, pored Are, imao braću Lazović (Danko se brzo oprostio od fudbala) i Šćepovića. Naravno, Armin je bio zapostavljen. Sljedeće godine dolazi domaća uzdanica Futacs, i onda na sve to vraćaju vrhunskog napadača i jednog od najboljih igrača mađarske lige Nemanju Nikolića. To je čovjek koji je u svakom klubu zabio preko 100 golova. Paklen igrač. Ara i kada je igrao, igrao je na poziciji drugog špica ili lijevog krila, a onaj Carillo ga je koristio i kao centralnog veznog. Što je suludo.

Nadam se da će sada pokazati koliko vrijedi, mislim da mu je krajnje vrijeme za neki iskorak u lige petice. Naravno, nije sve ni do trenera, ima tu i njegove, tako da kažem, nemogućnosti da malo promijeni stil igre. Najdraža pozicija mu je klasični spic, ali zbog svoje konstitucije nije u mogućnosti da radi ono što su neki tražili od njega. Vidjet' ćemo. Turska liga je bolja od Mađarske i generalno, Kasimpasa je skuplja ekipa od Videotona.
Druže, ovo mu je biti ili ne biti u Kasimpasi. Doslovno spašavanje karijere. Kakve liga petice :zzz:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 okt 2020, 18:00

U kolko je tekmaca.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 okt 2020, 18:25

@SudoHusika, lijepo si to objasnio.
Evo vec je nekim cudom u startnih 11...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 okt 2020, 18:40

@SudoHusika, pakleni Nemanja Nikolics je najdalje u karijeri otišo do Legia Warszawa.
Ako je taj igrač sa 33 godine nedostižan za Hodžića, bez obzira šta značio u Mađarskoj, onda realno Hodžić i nema kvalitet za više od rezerve u MOL-u.
Slična stvar je i sa Šćepovićem, koji je u MOL stigo kad više nigdje nije mogo igrat i eno ga na Tajlandu. Fuctas...
Nema opravdanja, priče o BL su bajke, a realnost je ovo gdje je sad.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 okt 2020, 19:07

Nikolics je opasan igrač u tim okvirima. Pogledaj samo statistiku.

slika

Ne branim ja ovdje nikoga, evidentno je da je nije došao ni blizu onome čemu smo se nadali. Mislim da je ovo posljednja prava šansa da dođe do lige petice. Ako ništa, finansijski je osigurao porodicu do 3. koljena.

Nije Ari toliko ni loš učinak u Mađarskoj s obzirom na okolnosti i poziciju koju je igrao.

slika
Željezničar za život cijeli!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 04 okt 2020, 19:19

Hodžić je veliko razočarenje. Nažalost već u Dinamu se vidjelo da je tu slaba nafaka.
U jedno momentu sam ga vidio u Liverpoolu, ali onda je pokazo da mu fali koncentracija i ko zna šta još za vrhunski fudbal.
Želim mu da uzme puno para u Turskoj jer će teško otić dalje.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 okt 2020, 19:36

jel ista uradio protiv galate

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 04 okt 2020, 19:39

QUARTERBACK je napisao/la:
04 okt 2020, 19:36
Ja nisam gledao, tek prebacih kad je Krunic izasao.. uglavnom, na WS dobio 6.5, Hajradinovic 6.8. Među slabijim ocjenama!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 okt 2020, 19:44

QUARTERBACK je napisao/la:
04 okt 2020, 19:36
Doslovno ništa, jako slab u duelima, lijen, nikakvog presinga nema, alergičan na defanzivne zadatke. Kad je bio u prilici da primi loptu i proigra uradio je.

Gledao sam ga od 35-e minute.
⚜️~⚜️~⚜️

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 04 okt 2020, 19:45

adi nalić neophodan
Samo Sloboda | COYG

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 11 okt 2020, 23:35

Okrenu Blinda ko na riginspilu nije znao Blind gdje se nalazi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 okt 2020, 05:47

Zali boze minuta koje je ovaj mahalas potrosio a koje su mogle biti date demirovicu da se uigrava sa ekipom kad ce i ovako I onako biti prva 9tka repje kad dzeko ode jer ovaj nece dalje od turske a ista sudbina ceka I koljica...sa finansujskog aspekta ta sudbina je super

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 okt 2020, 06:49

Da je igro protiv Iraca prosli bi dalje.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 14 okt 2020, 22:32

Šteta što nije dobio priliku protiv poljaka naš autolakirer.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 15 nov 2020, 17:42

Povedi nas, autolakireru...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 nov 2020, 18:43

ma ti si se za nase lige ubio, vidim vec sljedeci transfer iz turske povratak u zelju

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 15 nov 2020, 23:26

Lik ama bas nikako nema hold-up igru... on centarfor nije niti moze biti...moze igrati drugog napadaca gdjd bi njegova tehnika mogla doci do izrazaja...ovako stavljati ga samog u napad i gledati ga kako gubi duel za duelom je tragikomicno...ali senilna guba nevidi ono sto vidi svako ko je 5 utakmica pogledao u zivotu

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 15 nov 2020, 23:39

idi i ne okreci glavu

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 nov 2020, 23:09

Momak pod koronom igrao i opet pokazao vječnu klasu. :salut:
⚜️~⚜️~⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.