Ne zelim da mislis da se sad ovo na tebe odnosi , samo sam uzeo tvoj citat posto si ga sa pravom nahvalio i slazem se s tobom.Ali sve sto zelim reci je takodje samo kad se sjetim sta su takodje o njemu govorili i ovdje na forumu i drugim forumima od naziva izdajnikom, do prica o tome sta ce nam takav golman bezveze kvaliteta , non stop na klupi itd samo kad se sjetim mozda cu cak neke i citirati koji su na ovoj begovicevoj temi.Sto samo pokazuje kakav smo narod sad ce i ti isti svrsavati na njega a iste i slicne situacije se sa svima desavaju da ih cas dizu u nebo a za sekund ih popljuju kao najnizu neku sortu.Evo sad se velika vecina i digla protiv dovodjenja turcina u repku a i neznaju o covjeku nista kao sto se nije znalo i o begovicu a vidite kojim putem ovaj mladi golman grabi pa mi i pojma nemamo koji ce njegov krajnji domet biti i kakvu on slavu tek moze da postigne, tek ce se vidjeti.Uglavnom ima sve predispozicije za veliku golmansku karijeru.Mene podsjeca na Lens Lehmana njemackog golmana kad je tek pocinjao u mladji danima.omerbavarac je napisao/la:Gringo kralj si. Begovic drama brani. Jao koliko dobrog golmana imamo....
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Postoji velika razlika izmedju Asmira Begovica i tok Bayazida iz turske... Prva je u imenicamasahbaz2509 je napisao/la:Ne zelim da mislis da se sad ovo na tebe odnosi , samo sam uzeo tvoj citat posto si ga sa pravom nahvalio i slazem se s tobom.Ali sve sto zelim reci je takodje samo kad se sjetim sta su takodje o njemu govorili i ovdje na forumu i drugim forumima od naziva izdajnikom, do prica o tome sta ce nam takav golman bezveze kvaliteta , non stop na klupi itd samo kad se sjetim mozda cu cak neke i citirati koji su na ovoj begovicevoj temi.Sto samo pokazuje kakav smo narod sad ce i ti isti svrsavati na njega a iste i slicne situacije se sa svima desavaju da ih cas dizu u nebo a za sekund ih popljuju kao najnizu neku sortu.Evo sad se velika vecina i digla protiv dovodjenja turcina u repku a i neznaju o covjeku nista kao sto se nije znalo i o begovicu a vidite kojim putem ovaj mladi golman grabi pa mi i pojma nemamo koji ce njegov krajnji domet biti i kakvu on slavu tek moze da postigne, tek ce se vidjeti.Uglavnom ima sve predispozicije za veliku golmansku karijeru.Mene podsjeca na Lens Lehmana njemackog golmana kad je tek pocinjao u mladji danima.omerbavarac je napisao/la:Gringo kralj si. Begovic drama brani. Jao koliko dobrog golmana imamo....
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Ja ne govorim o razlikama medji njima dvojicom u tom smislu kako ti mislis, nego u smislu kako je mnogo raje sa foruma isto govorilo i za jednog kao sto govori i za ovog drugog , kao npr sta ce nam , imamo mi svojih golmana , ili npr on je izgubljen branio vec za canadu mladu repku itd , cak se i blatio iako ga je rjetko ko dotad i gledao uopste kao i ovog turcina , e o tome ti govorim.felipe-s je napisao/la:Postoji velika razlika izmedju Asmira Begovica i tok Bayazida iz turske... Prva je u imenicamasahbaz2509 je napisao/la:Ne zelim da mislis da se sad ovo na tebe odnosi , samo sam uzeo tvoj citat posto si ga sa pravom nahvalio i slazem se s tobom.Ali sve sto zelim reci je takodje samo kad se sjetim sta su takodje o njemu govorili i ovdje na forumu i drugim forumima od naziva izdajnikom, do prica o tome sta ce nam takav golman bezveze kvaliteta , non stop na klupi itd samo kad se sjetim mozda cu cak neke i citirati koji su na ovoj begovicevoj temi.Sto samo pokazuje kakav smo narod sad ce i ti isti svrsavati na njega a iste i slicne situacije se sa svima desavaju da ih cas dizu u nebo a za sekund ih popljuju kao najnizu neku sortu.Evo sad se velika vecina i digla protiv dovodjenja turcina u repku a i neznaju o covjeku nista kao sto se nije znalo i o begovicu a vidite kojim putem ovaj mladi golman grabi pa mi i pojma nemamo koji ce njegov krajnji domet biti i kakvu on slavu tek moze da postigne, tek ce se vidjeti.Uglavnom ima sve predispozicije za veliku golmansku karijeru.Mene podsjeca na Lens Lehmana njemackog golmana kad je tek pocinjao u mladji danima.omerbavarac je napisao/la:Gringo kralj si. Begovic drama brani. Jao koliko dobrog golmana imamo....
A licno ne poznajes ni jednog ni drugog , znaci ne poznas niti si cuo begovica kako prica bosanski a u slucaju i da jesi nisi ovog turcina, znaci ako neznas nista o njima licno onda ti je bolje da sutis jer mozes samo sam sebe prosuti.
Dragi sahbazu... sto se Begovica tice nisam bio nikad protiv... Covjek je mlad i u premijerligaskom je klubu...
Asmir Begovic iz momčadi Portsmouth je izveo korner sa lijeve strane, ali ni nakon toga nije bilo promjene rezultata na stadionu ''Fratton Park''.
kopirano
sa **** hahahahahahaa
kopirano
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:Asmir Begovic iz momčadi Portsmouth je izveo korner sa lijeve strane, ali ni nakon toga nije bilo promjene rezultata na stadionu ''Fratton Park''.
kopirano![]()
sa **** hahahahahahaa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re:
Nut shel da nebi ti igrao ss.ba ligu ,trazimo igraca za 4. ligunut_shell je napisao/la:Evo dobio je 9 od Sky Sports-a, najbolji igrac utakmice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re:
Opet najbolji igrac. Bjezi Asmire dok te noge nose.nut_shell je napisao/la:Evo dobio je 9 od Sky Sports-a, najbolji igrac utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
sahbaz2509
- Kontakt:
felipe-s je napisao/la:Dragi sahbazu... sto se Begovica tice nisam bio nikad protiv... Covjek je mlad i u premijerligaskom je klubu...
Nisam ja ni rekao da si ti bio protiv begovica, nego prvi si komentarisao moj citat i kad ti odgovorim shvatas odmah personalno.Odmori malo, skontaj se , procitaj opet i vidjeces da se u mom prvom postu kojeg si komentarisao tebe nigdje nema na pomenu.Znaci samo sam ti pojasnio o kakvim razlikama pricam.
Hehehe... joooj suti... bio sam ti ja svasta nestyo napisao... al mi je administartor srezaooo ostavio samo prve dvije recenice o Begovicu... Shvatio bi da je ostalosahbaz2509 je napisao/la:felipe-s je napisao/la:Dragi sahbazu... sto se Begovica tice nisam bio nikad protiv... Covjek je mlad i u premijerligaskom je klubu...
Nisam ja ni rekao da si ti bio protiv begovica, nego prvi si komentarisao moj citat i kad ti odgovorim shvatas odmah personalno.Odmori malo, skontaj se , procitaj opet i vidjeces da se u mom prvom postu kojeg si komentarisao tebe nigdje nema na pomenu.Znaci samo sam ti pojasnio o kakvim razlikama pricam.
evo malo idiota sa sky sporta:
"The Serb flew to his left to save the striker's effort and then diverted Diamanti's follow-up wide."
"The Serb flew to his left to save the striker's effort and then diverted Diamanti's follow-up wide."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta ces, isto koliko je nama bitno ko je od njih welshanin, englez, skot ili irac toliko je i njima vazno za nas.damirko je napisao/la:evo malo idiota sa sky sporta:
tako sam ja citao raznih gluposti, da je Sinisa Mihajlovic croatian player, i slicno.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
Necromacer
- Kontakt:
Nemoj u buduce ti cijeniti ko je kriv posto te ocigledno ne idecalcio je napisao/la:@hammers evo vodite![]()
ne mogu se odluciti jeli Begovic pogrijesio kod ovog gola, neznam sta je drugacije mogao uraditi, isao je da pokrije najblizi ugao ali opet gol mi djeluje nekako jeftin. greska odbrane ali neznam bas sta je golman mogao uraditi...
Man of the match: Asmir Begovic. Three brilliant saves.
Moment of the match: Double save from Begovic to keep out Nouble and then Diamanti.
Attempt of the match: Utaka's overhead kick from near the penalty spot.
Save of the match: Begovic's first-half save to deny Collison.
Talking point: Manuel Da Costa's Mohican hair cut. Is Begovic as good as David James? On this evidence, yes.
Goal of the game: Danny Webber's neat finish.
P.S. Dozvoljam ss.ba da od mog posta opet naprave clanak
- miralem444
- Kontakt:
beganu odma cijena na trensfermarketu skocila na 1.500.000 eura
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Malomiralem444 je napisao/la:beganu odma cijena na trensfermarketu skocila na 1.500.000 eura
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Umjesto da posaljes Sky Sportu email oko toga, ti pises to na forumu.damirko je napisao/la:evo malo idiota sa sky sporta:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bravo!Pauk je napisao/la:Umjesto da posaljes Sky Sportu email oko toga, ti pises to na forumu.damirko je napisao/la:evo malo idiota sa sky sporta:
Sjecam se da je za Misimovica pisalo nacionalnost Jugoslaven
"Hvala vam sto ste ukazali na gresku"
Tako treba, odmah direkt, neka nauce vise!