Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Haris Duljevic
Danas smo vidili zasto se u dresdenu i dan danas slavi njegov odlazak ...uvjek potez viska, jednostavno katastrofa...od ovakvih igraca nemas nikakve koristi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- robertkosar
- Kontakt:
vjerovatno i najgluplji igrač u ekipi.
ima tu nekog talenta i šlifa za fudbalom, ali sve to pokvari svojom neinteligencijom.
ima tu nekog talenta i šlifa za fudbalom, ali sve to pokvari svojom neinteligencijom.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Duljević mi liči na verziju Vedina Musića samo što ovaj prvi nešto bolji s loptom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Povrijedio se.
Finci i Grci odahnuli.
Finci i Grci odahnuli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je, kako kaže, sposoban da u posljednja četiri kola kvalifikacija ostvari četiri pobjede protiv Finske, Grčke, Lihtenštajna i Italije.
- Zašto ne, vjerujem u to - kategoričan je krilni napadač naše reprezentacije.
Šok-terapija
Smatra i da ostanak selektora Roberta Prosinečkog, koji je povukao ostavku, može pozitivno djelovati na ekipu, kao pozitivna šok-terapija.
- Prije svega, baš mi je drago što je šef odlučio da ostane sa nama. Znamo kakav je i čovjek i trener. Najveću krivicu za minule rezultate moramo snositi mi igrači. Prvo ja krećem od sebe, pa onda svi ostali. Jer, mi smo zakazali na terenu. Jednostavno, u prethodnim utakmicama nismo bili prepoznatljivi.
Nismo isto igrali u Ligi nacija i kvalifikacijama za Euro 2020. To svi vide, nikoga ne treba lagati. Zbog toga sam i rekao da i mi igrači moramo snositi neku odgovornost, ali nadam se da ćemo se već u oktobru vratiti na pravi put.
Ako odigramo barem 50 posto kao što smo igrali u Ligi nacija, u predstojeće dvije utakmice ostvarit ćemo dvije pobjede. Moramo pobijediti i Finsku i Grčku - rekao je Duljević.
- Zašto ne, vjerujem u to - kategoričan je krilni napadač naše reprezentacije.
Šok-terapija
Smatra i da ostanak selektora Roberta Prosinečkog, koji je povukao ostavku, može pozitivno djelovati na ekipu, kao pozitivna šok-terapija.
- Prije svega, baš mi je drago što je šef odlučio da ostane sa nama. Znamo kakav je i čovjek i trener. Najveću krivicu za minule rezultate moramo snositi mi igrači. Prvo ja krećem od sebe, pa onda svi ostali. Jer, mi smo zakazali na terenu. Jednostavno, u prethodnim utakmicama nismo bili prepoznatljivi.
Nismo isto igrali u Ligi nacija i kvalifikacijama za Euro 2020. To svi vide, nikoga ne treba lagati. Zbog toga sam i rekao da i mi igrači moramo snositi neku odgovornost, ali nadam se da ćemo se već u oktobru vratiti na pravi put.
Ako odigramo barem 50 posto kao što smo igrali u Ligi nacija, u predstojeće dvije utakmice ostvarit ćemo dvije pobjede. Moramo pobijediti i Finsku i Grčku - rekao je Duljević.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Fali, poslije Salanovića i Hajrovića krilo koje je najviše uradilo za nas u kvalifikacijama.
Duljevic bi bio dobar za zadnjih 20-30 minuta,nema on snage za citavih 90.Drape je napisao/la:Fali, poslije Salanovića i Hajrovića krilo koje je najviše uradilo za nas u kvalifikacijama.
Moje misljenje naravno
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
otkad se ti bavis izvjestavanjemOsim13 je napisao/la:U startnih 11 večeras.
Nestalo mu para za kahvu pa mora nesto raditi.Varg je napisao/la:otkad se ti bavis izvjestavanjemOsim13 je napisao/la:U startnih 11 večeras.
U kupu od prve minute.
bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 sep 2019, 17:26Danas smo vidili zasto se u dresdenu i dan danas slavi njegov odlazak ...uvjek potez viska, jednostavno katastrofa...od ovakvih igraca nemas nikakve koristi.

Ti si prophet kao u antickoj grckoj.

Igra od prve minute i ima asist za gol. 

Ta ce Dulja, Dresden je dokaz da on ne valja.
Ne moze igrac Premijer lige dobaciti do lige 5, a kamo li biti tamo standardan.

Ne moze igrac Premijer lige dobaciti do lige 5, a kamo li biti tamo standardan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Treba izmjeriti šećer i masnoću.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Odlicna utakmica, navodno zapao za oko Aston Villi.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Duljević ove kvalifikacije ima ucinak od 1 asistencije.
Lulić je prosle kvalifikacije za Euro bio ukupno prvi asistent sa 6 asistencija.
Ali Dulja je opasnijo
Lulić je prosle kvalifikacije za Euro bio ukupno prvi asistent sa 6 asistencija.
Ali Dulja je opasnijo

DD