Da nisi slucajno s Tekijeaimar21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 22:42Moram se pohvaliti da sam kvalifikovan. Nemam sliku ali su mi peraje cijelu godinu u gepeku...![]()

Da nisi slucajno s Tekijeaimar21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 22:42Moram se pohvaliti da sam kvalifikovan. Nemam sliku ali su mi peraje cijelu godinu u gepeku...![]()
A slučajno jesam...MostarskiSin je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:47Da nisi slucajno s Tekije![]()
Jel se zna zvanicno jel ide odmah sva tribina u komadu ili su one priče istina da ce se radi u etapama ( kad pitam mislim na betonski dio radova i tribine)?
Ma ne zna to niko konkretno. Pravit ce se tribina cijela odmah, tj. betonska konstrukcija. U medjuvremenu ce uprava skupljati sredstva za daljnje radove. Kroz dvije godine otprilike ce cijelokupna tribina biti zavrsena, a kroz par godina i izgled stadiona kakav je prikazan na onim shemama i 3d projektima.
Bio sam 98 tu na stadionu,tad se još vjerovalo i zalagalo za povratak na BB (bar se tako pricalo u tim krugovima oko Veleža tad) jednostavno je nerealno izgledalo da Velež sebi izgradi stadion kao što je danas,sa ove vremenske distance da se odmah tad krenulo raditi do sad bi već repka imala 10-etak nastupa na stadionu...Svaka cast Mostarci,na očuvanju kluba i njegovom razvoju u svakom segmentu,golemo je to!Cernica22 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:15Ma ne zna to niko konkretno. Pravit ce se tribina cijela odmah, tj. betonska konstrukcija. U medjuvremenu ce uprava skupljati sredstva za daljnje radove. Kroz dvije godine otprilike ce cijelokupna tribina biti zavrsena, a kroz par godina i izgled stadiona kakav je prikazan na onim shemama i 3d projektima.
LondonRed je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:29Bio sam 98 tu na stadionu,tad se još vjerovalo i zalagalo za povratak na BB (bar se tako pricalo u tim krugovima oko Veleža tad) jednostavno je nerealno izgledalo da Velež sebi izgradi stadion kao što je danas,sa ove vremenske distance da se odmah tad krenulo raditi do sad bi već repka imala 10-etak nastupa na stadionu...Svaka cast Mostarci,na očuvanju kluba i njegovom razvoju u svakom segmentu,golemo je to!Cernica22 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:15Ma ne zna to niko konkretno. Pravit ce se tribina cijela odmah, tj. betonska konstrukcija. U medjuvremenu ce uprava skupljati sredstva za daljnje radove. Kroz dvije godine otprilike ce cijelokupna tribina biti zavrsena, a kroz par godina i izgled stadiona kakav je prikazan na onim shemama i 3d projektima.
Znas kako danasnji datum ti je najbolji primjer. Velezu i Starom mostu je bila namijenjena ista sudbina. Duboko na dnu u zaboravu. Samo su se zayebali malo. Tu i jedan i drugi, nikad ljepsi i sjajniji. Sta su ovaj klub i ljudi koji zive za njega i Stari i grad sve prezivjeli, a i dan danas smo im trn u oku i uvijek cemo to bit, jer nema te granate koja moze ubit ljubav prema Velezu i Starom.LondonRed je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:29Bio sam 98 tu na stadionu,tad se još vjerovalo i zalagalo za povratak na BB (bar se tako pricalo u tim krugovima oko Veleža tad) jednostavno je nerealno izgledalo da Velež sebi izgradi stadion kao što je danas,sa ove vremenske distance da se odmah tad krenulo raditi do sad bi već repka imala 10-etak nastupa na stadionu...Svaka cast Mostarci,na očuvanju kluba i njegovom razvoju u svakom segmentu,golemo je to!Cernica22 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 17:15Ma ne zna to niko konkretno. Pravit ce se tribina cijela odmah, tj. betonska konstrukcija. U medjuvremenu ce uprava skupljati sredstva za daljnje radove. Kroz dvije godine otprilike ce cijelokupna tribina biti zavrsena, a kroz par godina i izgled stadiona kakav je prikazan na onim shemama i 3d projektima.
Gdje ce Nultrasi ???
Zato sto je vecinom starija raja na njoj,dede ..
Hvala.Abduljnasri je napisao/la: ↑16 nov 2023, 14:21Zato sto je vecinom starija raja na njoj,dede ..
Prije ovih godina dok je jos i stara drvena bila svi stariju ljudi su tu sjedili dok bi mladja raja isla iza gola ...
Danas nazalost tu i djecaci i momci od 20 25 godina sjede umjesto da su iza gola .. al eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.