BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Baho javlja kaze, da je cuo, da ce biti 2:2 na kraju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Protiv Grčke na BP smo mi supšili kvale, a da to nismo ni znali.Saurman je napisao/la:Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovi boratski kozojebi nas dobili Haha.. otkaz odmah debelom zutpkljonusini. Robi Krme Debelo odlazi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To zuti.Nikad laksa grupa.Halo Finska ode na Evropsko.Nek nije Osim bio na klupi sta ima veze Evropsko,sta ce nam.
U igru ulazi Pizzelli i donosi nam bod
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma protiv Grckih amatera si popusio sve....sve pobjede kuci plus Lithenstajn na strani i dovoljno je za plasman
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A Kardasianke? One su ti rodom iz ArmenijeVarg je napisao/la:yebem vam onu sto pjeva qele qele
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To je to. Grupa haman nikad laksa, Grcka nikad losija i opet ovdje pisu neke kalkulacije, nesto racunaju. A nikad u zivotu jacu repku nismo dobili. Ni s najjacom ekipom.Saurman je napisao/la:Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
Prosuli smo sansu, sad se nadat tom barazu gdje imas sanse dok ne pocne tekma. Onda standardno.
27.10.2020
To da na govorim umjesto da zatvori utakmicu nakon 2:0 mi smo na kraju jedva spasili bod.JonSnow je napisao/la:Protiv Grčke na BP smo mi supšili kvale, a da to nismo ni znali.Saurman je napisao/la:Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Protiv grcke smo.kiksali i to je toSaurman je napisao/la:Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
yebem i njihsoccerfan je napisao/la:A Kardasianke? One su ti rodom iz ArmenijeVarg je napisao/la:yebem vam onu sto pjeva qele qele![]()
Armenci slusali System of a Down prije tekme protiv nas pa se nafurali, nisu nasi krivi sto su izgubili tad.
Zadnja izmjena: exampLe., dana/u 15 okt 2019, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
nikad lakšu grupu nisi imao, glat da odeš na euro. Pa da se zadržalo onih 2:0 protvim helena, i rutinski odraditi gostovanja u finskoj i armeniji sad bi siguraica bio na euro i u ležernoj atmosferi odrađivao ovo par utakmica do kraja
Pa ovo je najlakša grupa koju smo ikad imali ustvari ovo najlakša grupa kvalifikacija ikad, ja ne pamtim slabije reprezentacije a da su smještene u jednu grupu.leorey je napisao/la:To je to. Grupa haman nikad laksa, Grcka nikad losija i opet ovdje pisu neke kalkulacije, nesto racunaju. A nikad u zivotu jacu repku nismo dobili. Ni s najjacom ekipom.Saurman je napisao/la:Mi smo kvalifikacije izgubili na Armeniji i Finskoj i tu sva priča završava, ove kalukacije je presipanje iz šupljeg u prazno.
Prosuli smo sansu, sad se nadat tom barazu gdje imas sanse dok ne pocne tekma. Onda standardno.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 15 okt 2019, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bernd Stange: "Uvjerem sam da Bosna i Hercegovina prolazi kao druga u ovoj grupi, osim ako ne prođu Finci. Onda nece".
Barba halali sto smo sumnjali.
ne zove se dzaba bend onog armenca system of a down
- PeppermintSA
- Kontakt:
Od Borata smo izgubili prevashodno zbog Zukanovića preko kojeg su tri gola pala.
1:1 zavrsava
Ako finci dobiju (očekivano), nama šanse opet drastično opadaju i otpisani smo, a tad smo najopasniji. Tako da grci pazite se noćas. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], UtdBiH21 i 42 gosta.