BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
1-1! sve u svemu odlican rezultat za nase momke, sad idemo u tallinn po tri boda i baraz!
dobro je dobro je !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- reds_forever
- Kontakt:
rezultat koji i nije los,svakako bolji nego,ne daj Boze poraz...napad i sredina su ok,al mi se nekako cini da odbranu pocnemo igrati tek na 6-7 metara od gola,vidjelo se to i protiv armenije,a i turske da se dopusta igracima da se setkaju oko naseg gola
u svakom slucaju,i ovaj bod daje nadu za optimizam,a naravno,bolje je osigurati prolaz protiv estonije nego protiv spanije

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Radioglava
- Kontakt:
Auuu...strepnje. Nemoguće napeto bilo, ali eto dobro je 1:1, i ako nekako nisam skroz sretan zbog onih propuštenih prilika.
A što se tiče sudija, stvarno nisu bili uredu, osim sto je onog izbacio, sto je i zaslužio.
A što se tiče sudija, stvarno nisu bili uredu, osim sto je onog izbacio, sto je i zaslužio.
joj sutra cu komentarisat, sad stvarno vishe nemam snage,,,
Sejo, legendo moja,,, <3
Sejo, legendo moja,,, <3
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Nemanja Supić Nemanja Supić legenda legendaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Bas naslov ovaj odgovara REMI KAO POBJEDA - ja sam licno zadovoljan super sada samo laganice u Estoniju
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
- adnan_nanda
- Kontakt:
ja sam se razbolio gledajuci ovu utakmicu
svaka njima cast na borbi a i na rezultatu,odlicno je ovo,jos samo malo i baraz 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- belaj_bager
- Kontakt:
NEMANJA SUPIC JE HEROJ UTAKMICE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ah loseg navijanja, ko da je 50 navijaca bilo, bolje kod mene u kuci bilo...Ja konto ludilo ce biti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- RK Gradacac
- Kontakt:
e nije, neg je sejo,,,belaj_bager je napisao/la:NEMANJA SUPIC JE HEROJ UTAKMICE!!!!!!!!!!!!!!!!!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Koja tekma !!
Realno je trebalo biti 4:2 za nas. Steta li dobro je i ovo. Sa Estonijom 3 boda i gotova je bajka.

Realno je trebalo biti 4:2 za nas. Steta li dobro je i ovo. Sa Estonijom 3 boda i gotova je bajka.
- -Barcelona-
- Kontakt:
- belaj_bager
- Kontakt:
obojica sulejla je napisao/la:e nije, neg je sejo,,,belaj_bager je napisao/la:NEMANJA SUPIC JE HEROJ UTAKMICE!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()

Ludilo bude kad ima vodja na tribinama. Ipak nema veze, vidjelo se veceras da smo mi na forumu Turke potcjenjivali i da su oni veoma dobra, ustvari odlicna ekipa. Ovaj bod je velik ko kuca, al Spaha je legenda....kaze pa trebali su i momci malo odmora........Fudo je napisao/la:Ah loseg navijanja, ko da je 50 navijaca bilo, bolje kod mene u kuci bilo...Ja konto ludilo ce biti
i PS ja neznam sto smo se povukli, i zadrzavamo vrijeme, ko picke neke umjesto da stisnu zube i da pritisnu uzasno losu odbranu turske,,razocaran sam totalno...al sva sreca pa osvojismo jedan bod...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
haj mrš odavdeFudo je napisao/la:i PS ja neznam sto smo se povukli, i zadrzavamo vrijeme, ko picke neke umjesto da stisnu zube i da pritisnu uzasno losu odbranu turske,,razocaran sam totalno...al sva sreca pa osvojismo jedan bod...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Nije, nego svih 11 koji su poceli i ova trojica sto su usli su heroji.belaj_bager je napisao/la:obojica sulejla je napisao/la:e nije, neg je sejo,,,belaj_bager je napisao/la:NEMANJA SUPIC JE HEROJ UTAKMICE!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Jesam li se tebi obraco...23 KING JAMES je napisao/la:haj mrš odavdeFudo je napisao/la:i PS ja neznam sto smo se povukli, i zadrzavamo vrijeme, ko picke neke umjesto da stisnu zube i da pritisnu uzasno losu odbranu turske,,razocaran sam totalno...al sva sreca pa osvojismo jedan bod...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.