nemoj ti meni neke tamo folove,golove.... vi nama pustate pa neka bude kako bude, osigurali ste sefukara87 je napisao/la:Ljumani samo nemojte poceti plakati bice boljee, ja sam nekako navikao da vi istapadate i ulazite
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
@ Ljumani evo je samo za tebe
A sad adio i kod zna gdje i ko zna kad..................
[youtube][/youtube]
A sad adio i kod zna gdje i ko zna kad..................
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Sta je ovo zamrzla nam tema??Zna li neko nesto novo u vezi naseg kluba,jesuli bile kakve prijateljske utakmice??
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Sve ozbiljne ekipe su igrale utakmice,a mi tu ne spadamo. Zato je juce bio Zobik i u susret proljecu...umjesto pripremne utakmice;)
- neutralan__
- Kontakt:
Ja ba,a i da je bila to je bio SlavenHodza_manLju je napisao/la:Sve ozbiljne ekipe su igrale utakmice,a mi tu ne spadamo. Zato je juce bio Zobik i u susret proljecu...umjesto pripremne utakmice;)
- Giallorossi
- Kontakt:
jel ko neigra kod vas,kakvo je raspolozenje pred katastrofom ? 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kuman_@mel
- Kontakt:
svi igraju osim povridjenog halilovica,i suspendovanog sarajlica,ostali su tu svi!!! 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
Sto pred katastrofom??Giallorossi je napisao/la:jel ko neigra kod vas,kakvo je raspolozenje pred katastrofom ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
prava zajebancija, atmosfera je vise nego dobra, ne obaziru se na to gdje se nalaze i na kojoj poziciji, od sada idu na sve ili nistaneutralan__ je napisao/la:Sto pred katastrofom??Giallorossi je napisao/la:jel ko neigra kod vas,kakvo je raspolozenje pred katastrofom ?Rapolozenje je dobro,bio sam neki dan na treningu i iznenadili su me,unatoč situaciji u kojoj se nalaze i dalje vlada dobro raspolozenje!
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Vidi ti Ljumana i on ziv
ma atmosfera za razliku od igre je odlicna,ne znam koliki ce im motiv biti sutra sto se utakmica prenosi na tv-u,Sarajevo pomalo 'osakaceno',ali opet su favoriti,mozda uz borbu i zalaganje mozemo do boda.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Vid ovog sto navija za 2 kluba hahahahahaLjumani_Banovici je napisao/la:prava zajebancija, atmosfera je vise nego dobra, ne obaziru se na to gdje se nalaze i na kojoj poziciji, od sada idu na sve ili nistaneutralan__ je napisao/la:Sto pred katastrofom??Giallorossi je napisao/la:jel ko neigra kod vas,kakvo je raspolozenje pred katastrofom ?Rapolozenje je dobro,bio sam neki dan na treningu i iznenadili su me,unatoč situaciji u kojoj se nalaze i dalje vlada dobro raspolozenje!
Nego kolko ga pusite? Potrudicemo se da budemo blagi
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sto pred katastrofom??
Rapolozenje je dobro,bio sam neki dan na treningu i iznenadili su me,unatoč situaciji u kojoj se nalaze i dalje vlada dobro raspolozenje![/quote]
prava zajebancija, atmosfera je vise nego dobra, ne obaziru se na to gdje se nalaze i na kojoj poziciji, od sada idu na sve ili nista[/quote]
Vid ovog sto navija za 2 kluba hahahahaha
[/quote]
bolje navijati za ovakva 2 kluba nego samo za sarajevo
prava zajebancija, atmosfera je vise nego dobra, ne obaziru se na to gdje se nalaze i na kojoj poziciji, od sada idu na sve ili nista[/quote]
Vid ovog sto navija za 2 kluba hahahahaha
bolje navijati za ovakva 2 kluba nego samo za sarajevo
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
A danas...pravac...Kosevo;)
- neutralan__
- Kontakt:
Za ovog Sarajliju,on moze navijati za koga hoce i za koliko god klubova hoce i naravno niko nam ne brani da budemo optimisti,vi ako pobijedite svi ce vam cestitati kao sto je uvijek i bio slucaj,samo nemojte pretjerivati niste ni vi Mancester iako vas mi izuzetno respektujemo,nemojte se sada ovdje svadjati jer ce rasprava ici samo u jednom pravcu a to je ko je veci Sarajevo ili Zeljo,ja mislim da za to nema potrebe i da ovo nije prikladna tema za to,lijep pozdrav i uzivajte u lijepom danu! 
- neutralan__
- Kontakt:
Svaka cast i ja bi ali jbg obaveze kao uvijek,tebi svaka cast jer ides gotovo na svako gostovanjeHodza_manLju je napisao/la:A danas...pravac...Kosevo;)
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ma ne idem svako,ovo je tek cetvrto ove polusezone(dva puta Zvornik,Kakanj pa sad Saraj....),pa kuci Zrinjski,pa Borac na TV(bez mene), pa pravac Tusanj ako Bog da....neutralan__ je napisao/la:Svaka cast i ja bi ali jbg obaveze kao uvijek,tebi svaka cast jer ides gotovo na svako gostovanjeHodza_manLju je napisao/la:A danas...pravac...Kosevo;)
- neutralan__
- Kontakt:
Ma dobro je jbg,ja sam bio na svakkoj ali kod kuceHodza_manLju je napisao/la:Ma ne idem svako,ovo je tek cetvrto ove polusezone(dva puta Zvornik,Kakanj pa sad Saraj....),pa kuci Zrinjski,pa Borac na TV(bez mene), pa pravac Tusanj ako Bog da....neutralan__ je napisao/la:Svaka cast i ja bi ali jbg obaveze kao uvijek,tebi svaka cast jer ides gotovo na svako gostovanjeHodza_manLju je napisao/la:A danas...pravac...Kosevo;)
- L' Imperator
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Hehe jbg primismo gol,a ne igramo loseL' Imperator je napisao/la:fino igrate,sad za sad
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
po meni Jahić danas jedan od najboljih u ekipi, iako ga svi pljuju ovdje,lik se danas pokazao. Cestitam Sarajevu na zasluzenoj pobjedi 
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.