BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Daj odmah u 1/4 Srbiju pa ko koga
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Najtužnije je što ako uđemo u nekom egalu u zadnjih 5 minuta, sudije će ih pogurati maksimalno
Sa ovakvim Musom mi mozemo igrati s kim hocemo.
Nerealan nivo.
Nerealan nivo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
linethreader
- Kontakt:
Plus su svjesni da slobodna sutamo mozda i najgore na prvenstvubordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:26Odlična igra odlična. Bravoooo momci bravo. Bit ce tesko do kraja ovo izdrzati, njemci igraju rukometnu odbranu imaju mnogo faula i jos toliko nije svirano. Jednostavno to im je taktika da da deru odbranu i znaju da sudije nece sve svirati, vidjecemo od cega smo napravljeni i hocemo li ovo sve izdrzati.
Prije pocetka utakmice ovakvo poluvrijeme bih odma potpisao... Međutim koliko smo predobro odigrali prvo poluvrijeme moglo je biti +10/12. Odigrati muški i drugo poluvrijeme pa šta bude... Sretnooooooooo

- Meraak1921
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:27Njemcima 12 faulova svirano, nama 10. Da nije domaćinskog suđenja bilo bi 30 za njih možda 2 za nas.
Uozbiljite se, prestanite pravit žrtve od sebe, čitave nacije i prestanite tražiti izgovore tamo gdje nisu potrebni.
Najnormalnije suđenje.
Dobro ovo izgleda za sad.
Logika zvana nedo Allah nikome.. e cuj 12 njima svirano zato nije domacinsko
jel ono treca cet. nam najgora da samo prezivimo nju 
Hajmo ponoviti 3/4 kao protiv Francuske
- BenjooJutub
- Kontakt:
Svaka cast momcima, samo nastavit..ostaje zal mogli smo imat makar plus 10, al nema veze.
Valjda smo prevazisli sindrom 3/4
Valjda smo prevazisli sindrom 3/4
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- RollingPaper
- Kontakt:
Realno loše suđenje, ja gledam na RTS-u i komentator se u više navrata čudio sudijskim odlukama i rekao da su na štetu BIHDonnie Darko je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:27Njemcima 12 faulova svirano, nama 10. Da nije domaćinskog suđenja bilo bi 30 za njih možda 2 za nas.
Uozbiljite se, prestanite pravit žrtve od sebe, čitave nacije i prestanite tražiti izgovore tamo gdje nisu potrebni.
Najnormalnije suđenje.
Dobro ovo izgleda za sad.
Nurkic i Musa ako odu po 25+ ostali moraju dodati jos bar 15 poena, znaci bitno je da ne rade gluposti i da pospreme sto bude otvoreno, bitnija je odbrana i da ne ulazimo u bonus kao sto usli u polovinom druge cetvrtine.
Nasi napravili 3 Greske za poluvrijeme i vi pametujete nesto.
Atic faul i Tehnicka
Vrabac (nervoza) i faul u napadu
I sad ono ne sutiranje Kamenjasa na isteku vremena
I samo da znate nista nam ne bi znacilo i da imamo 15 razlike sada a ne 5 , jer utakmica se igra do kraja…
Atic faul i Tehnicka
Vrabac (nervoza) i faul u napadu
I sad ono ne sutiranje Kamenjasa na isteku vremena
I samo da znate nista nam ne bi znacilo i da imamo 15 razlike sada a ne 5 , jer utakmica se igra do kraja…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kakvi idioti, cuj da smo ovo zabili, da ovo nismo napravili. Prestanite pricati gluposti nego podrzite kako god da se zavrse jer niko ne misli lose i svi daju maksimum, kada bi se bez gresaka igrala ne bi imalo smisla.
Koji si ti? I kakva ironija levatu ti si mene zamijenio sa nekim.
15.10.2013.
BenjooJutub je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:30Ova generacija igra najbolje treću četvrtinu. Prošle generacije su imale problema.
Sudije vise nego korektni. Ovo bespotrebno kukanje na sudije, samo dokazuje nas gubitnicki mentalitet. Povraca mi se od toga.
Roberson mora staviti barem dvije trice i da nastavimo bez neforsiranih greski. To sto juka nema probleme s faulima ne znaci puno, jer zna napraviti dva brza u minuti. Tesko cemo ovo sacuvati ali nasi ne djeluju nervozno. Samo da ih sudije previse ne poguraju. A najvise me strah Lo-a , da ga ne krene trojka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.