Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Institucija! 

Ma to babuka
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dzekson!
Jos da hoce argentinski pijetao ista uraditi

Sancez je za Matineza Dzeko.
Ovako dobar dupli pas s protivnickim odbrambenim igračem moze samo Dzeko odigrati. 
Sekunda je falila da promaši ali još ljepše izgleda sto ju je od prečku zakuhao.

Sekunda je falila da promaši ali još ljepše izgleda sto ju je od prečku zakuhao.
Dajte video
Babuka.
Tema mrtva, a starter u osmini finala LP protiv Liverpoola.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- marlostanf1eld
- Kontakt:
A jes Lautaro ovaj los u pm
Kloc.
svo vrijeme kontam potpuno identicna tekma onoj sa realom u italiji, i na kraju ga lahko primise a za klasu bolji veceras.
dzeko nekoliko bas losih reakcija u 2. poluvremenu i bio sam ubijedjen da ce trener napraviti nesto sto inace ne radi i umjesto njega uvesti sancheza.
dzeko nekoliko bas losih reakcija u 2. poluvremenu i bio sam ubijedjen da ce trener napraviti nesto sto inace ne radi i umjesto njega uvesti sancheza.
U utakmicama i protiv klubova kada jedan dodir s loptom moze znaciti prolazak dalje, kod nas kapiten dvije poprilicno izgledne prilike odigra kao amater. Jedna u prvom kod loseg primanja lopte i jedna u drugom, dodavanje lijevom umjesto da je zakuca u gol.babino je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:37svo vrijeme kontam potpuno identicna tekma onoj sa realom u italiji, i na kraju ga lahko primise a za klasu bolji veceras.
a nocas mrljavi salah kao da nije ni igrao i zabi gol:-)Federer17 je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:47U utakmicama i protiv klubova kada jedan dodir s loptom moze znaciti prolazak dalje, kod nas kapiten dvije poprilicno izgledne prilike odigra kao amater. Jedna u prvom kod loseg primanja lopte i jedna u drugom, dodavanje lijevom umjesto da je zakuca u gol.babino je napisao/la: ↑16 feb 2022, 22:37svo vrijeme kontam potpuno identicna tekma onoj sa realom u italiji, i na kraju ga lahko primise a za klasu bolji veceras.
Tanak je bio večeras.
Sreća njegova pa su i ostali bili tanki.
Jedino se Perisica i Skriniara moze izdvojiti.
Nisu zaslužili poraz ali ko te pita.
Sreća njegova pa su i ostali bili tanki.
Jedino se Perisica i Skriniara moze izdvojiti.
Nisu zaslužili poraz ali ko te pita.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 16 feb 2022, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
ispadanje je najbolje opcija za njih. sada samo fokus na seriju a. simone slabo rotira koliko bi trebao. cak i u kupu igra sa maltene najjacim timom. igraci su fizicki iscrpljeni (pa i dzeko), a tek je sredina februara. mada jos uvijek mislim da uzimaju titulu bez vece drame.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.