Uploaded with ImageShack.us[/url]
šta radi moderacija na temi Željezničar
ma kakav ban, treba ga letvom po onoj praznoj tintari opalit da se malo opameti....kako mrzim kad neko ovako laje radi usranog kluba....Saurman je napisao/la:[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
šta radi moderacija na temi Željezničarako ovo nije za trajni ban onda ne znam šta je.
Potpis. Ne znam ni kako ga njegovi Bavarci mogu podnositi.spielführer_21 je napisao/la:jedini koji je zaslužio ban je taj Saurman, koji ide od teme do teme i provocira i još nisam pročitao njegov post da doprinosi kvalitetnoj raspravi..
Potpis i od mene. Sve je tako sto si rekao, nema se sta dodati!spielführer_21 je napisao/la:jedini koji je zaslužio ban je taj Saurman, koji ide od teme do teme i provocira i još nisam pročitao njegov post da doprinosi kvalitetnoj raspravi..
saglasan sam, momak je jednostavno gl**spielführer_21 je napisao/la:jedini koji je zaslužio ban je taj Saurman, koji ide od teme do teme i provocira i još nisam pročitao njegov post da doprinosi kvalitetnoj raspravi..
kaže im tužibaba broj jedanmandraX je napisao/la:..koje tetkice
Cuj to, moguL' znat' zasto sam dobio tu tituLu?legenda reala je napisao/la:kaže im tužibaba broj jedanmandraX je napisao/la:..koje tetkice![]()
Čuj kako ,mandraX je napisao/la:Cuj to, moguL' znat' zasto sam dobio tu tituLu?legenda reala je napisao/la:kaže im tužibaba broj jedanmandraX je napisao/la:..koje tetkice![]()
Znas samo u cemu je frka? U tome sto onaj lik sto je meni poslao pp nije bio standardni clan foruma (barem ne sa onim nickom)...vidjelo se koja mu je namjera bilalegenda reala je napisao/la: Čuj kako ,
pošalje ti neko pp ti prijavljuješ adminu ,kad bi svi tako ko ti nebi bilo nikog na forumu
Dobro znamo kome je upuceno ono bilo, znaci nama simpatizerima Barce na forumu...zasto to ne bi prijavio? Jel' to danas normalno nazivati nekoga glupanom?legenda reala je napisao/la:napiso čovjek da su glupi navijači Barce ti adminu ,tužibabo jedna
Jesu te ikad' nazvali glupanom? ili su samo pljuvali po Realu kao klubu (ne vidim razlog zasto bi ovo trebao prijaviti, da ja i ostali simpatizeri Barce prijavljujemo to, gdje bi kraj bio tim prijavama?)legenda reala je napisao/la:pa šta bi ja trebo raditi kad bparena ,željo do groba ,mandrak,andres i co ,pišu na Realovoj temi i za navijače Reala ,jel po tvome prijaljivati ,za gluposti se prijavljujete bogami ,al eto neka te tužibabo![]()
:
..'iShlegenda reala je napisao/la:PS :imaš pp ,samo me nemoj adminu prijaviti![]()
![]()
![]()

kako bolan ,kad je on posto u 23:02 ,a ovaj u 23:03 ,jesi smotanmandraX je napisao/la:Pa prije nego sto je post-o izbacilo mu je obavjestenje da je napisan jedan post u medjuvremenu, i odmah klikn'o quote il' ti ga Citiraj
nebi,ne piše uvijek ,kad brzo urediš iza postanja ne piše da si uredio ,a on je to desetak sekundi poslije editovo ,a on je i moderator pa može jbtadis.p je napisao/la:@legedno
A da je kliko uredi, pisalo bi mu da je uređivao post, a ovdje ne piše...
Možda je do toga sto je moderator, al' opet nezz, a kad god urediš i neko bude ispod tebe, onda piše da si uređivao ..legenda reala je napisao/la:nebi,ne piše uvijek ,kad brzo urediš iza postanja ne piše da si uredio ,a on je to desetak sekundi poslije editovo ,a on je i moderator pa može jbtadis.p je napisao/la:@legedno
A da je kliko uredi, pisalo bi mu da je uređivao post, a ovdje ne piše...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.