Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
Ugovor na 5 godina.
Odličan potez za njegovu karijeru, Braga, ugovor 5 godina. Tamo ima šansu da se usavrši i dodatno napreduje, te da napravi nešto od svoje karijere.
Naknadno, nadam se da će se ispraviti situacija između njega i Saveza, te da ćemo i mi kao reprezentacija imati koristi od ovog transfera, ionako smo deficitarni na toj poziciji.
Naknadno, nadam se da će se ispraviti situacija između njega i Saveza, te da ćemo i mi kao reprezentacija imati koristi od ovog transfera, ionako smo deficitarni na toj poziciji.
Odličan posao i za Denisa i za reprezentaciju. U Bragi bi trebalo da ima prostora za igru, da napreduje taktički i dobije na sportskom bezobrazluku... Mnogo sreće
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Treba da bude treći ili drugi izbor za stopera, može i beka kad se brani, trenutno po meni prije Radeljića i Čelika
- AndreWilliams
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovo je Huseinbasic, a ne Ahmedhodzic.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svejedno, smiren , staložen
Ako ti je Stipe Bandera i Nidal Drvo bolji od ovog ti si momak fudbalski analfabeta
Ti si ovoga zbunio sa Hadzikadunicem jaranelisander je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:30Svejedno, smiren , staložen
Ako ti je Stipe Bandera i Nidal Drvo bolji od ovog ti si momak fudbalski analfabeta
Ma isti Racki, sve su to fudbalski mediokriteti, al obzirom da nam je Taha glavni vezni i ovog se moglo provesti
Ako ce se ovom dati nova sansa u reprezentaciji onda ce trebati i Ahmedhodzicu....po mom misljenju ga treba odhebati za sva vremena pa makar zavrsio u Real u....
Barba prvo gleda koliko voliš reprezentaciju i koliko ti znači, prije će novi dečki dobiti priliku. Jbg imao je idealnu šansu da igra na svjetskom...
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, General505, prisonbreak i 28 gostiju.