Ma apsolutno si upravu, mi isto igramo, visok presing, nabij na Dzeku pa nek on spusta bekovima i probaj sta naprijed kombinovat, nazad kompaktno, fino iznosimo loptu iako nas je malo kriticno gledati dok to radimo ali kad je iznesemo ne znamo sta s njom dalje jer je slab vezni red. Sve isto samo kvalitet protivnika drugaciji. I malo nas prosralo ali valja i to zasluziti. Ne pamtim kad smo ovako dobili.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:52+BiHSportman je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:51Da li mogu reći, a da me niko ne napadne? Večeras igra nije razlog za toliku euforiju, rezultat jeste, ali igra ne. Zato ovdje postoji još mnogo mjesta za napredak, a protiv Kipra kiksati ne smijemo.
Neka je razlika sto nisu 3 klasicna stopera jer ima Sunjic ispred. A 2 stopera bez defanzivnog veznog je uvod u debakl sto smo pisali ovdje mjesecima.
Ali to je to u sustini, dok se ne rodi neko u veznom redu ili ovi trenutni ne poboljsaju ne mozemo puno bolje.
Ja sam stvarno prezadovoljan i skidam kapu i momcima i strucnom stabu ali ne bi smio reci da nas pojacani Rumuni ne mogu dignut u Zenici. Ali srecom ima jos do te tekme.