Safet Sušić - Pape

patriota_90
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la patriota_90 » 31 maj 2010, 19:16

Ma dajte ljudi dosta ovih crnih prognoza i komentara, pa necemo zbog jedne prijateljske utakmice koju smo izgubili doduse, da pljujemo po reprezentaciji i po novom selektoru prema kojem nemam neko posebno misljenje.Ja licno mislim da je ova utakmica bila trenutak opustanja i blage nonsalancije nasih zvijezda i da cemo protiv njemacke zapeti iz petnih zila i pokazati svoj kvalitet.Mislim da je Papetova najveca greska bila vadjenje Spahica (citaj beton Bosne :lol: ) jer bez njeg pozadi izgledamo kao... ma ustvari ne izgledamo uopste i ubacivanje Medunjanina od prve minute.Takodjer treba ocekivat bolju Misketovu igru tj. vise kretanja i trazenja slobodnog prostora....sve u svemu mislim da cemo mahnut svabe ma koliko to ludo zvucalo :mrgreen:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 maj 2010, 19:19

Spaha je sam trazio da izadje, jer je dobio udarac...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 19:23

Nakon utakmice sve i jedan selektor bi osuo drvlje i kamenje na odnos igre nasih igraca.
Ciro bi javno se posrao na jedno 7-8 igraca.I raja bi vikala tako je ,oni su krivi itd.
Pape ama bas nijednog igraca nije popljuvao,iako je mogao.Cak i krivicu najvise preuzeo na sebe.
Jednostavno zastitio igrace na neki nacin.
Ali to kod ovih nasih balvana ne pali.Uvijek jedni te isti a ''adekvatne'' zamjene selektora ili igraca su im ''dodje mi da vrisnem'' :roll:
SPAHA JE SAM TRAZIO DA SE ZAMJENI,I TU ISTO PADA U VODU SATRO STRUCNJAKA.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 31 maj 2010, 19:51

igra ibricic a ne medunjanin...... ;) :D :D :D
-RIVALDO-

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 31 maj 2010, 19:51

patriota_90 je napisao/la:Ma dajte ljudi dosta ovih crnih prognoza i komentara, pa necemo zbog jedne prijateljske utakmice koju smo izgubili doduse, da pljujemo po reprezentaciji i po novom selektoru prema kojem nemam neko posebno misljenje.Ja licno mislim da je ova utakmica bila trenutak opustanja i blage nonsalancije nasih zvijezda i da cemo protiv njemacke zapeti iz petnih zila i pokazati svoj kvalitet.Mislim da je Papetova najveca greska bila vadjenje Spahica (citaj beton Bosne :lol: ) jer bez njeg pozadi izgledamo kao... ma ustvari ne izgledamo uopste i ubacivanje Medunjanina od prve minute.Takodjer treba ocekivat bolju Misketovu igru tj. vise kretanja i trazenja slobodnog prostora....sve u svemu mislim da cemo mahnut svabe ma koliko to ludo zvucalo :mrgreen:
Izaci ce najjaci sastav koji imamo i mislim da mozemo napraviti probleme Njemcima ocekujem nesto ovako

Hasagic

Jahic---Nadarevic---Spaha---Salihovic

Pjanic---Rahimic

Ibisevic---Miske---Medunjanin (Ibricic)

Dzeko

Nisam siguran za Medunjanina mozda stavi nekog drugog al ja bi njega stavio s tim da miske ne smije biti onako lezeran i vuci se po terenu isto ocekujem od dzeke slabo je skroz odigrao daleko ispod svog nivoa
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 31 maj 2010, 19:53

izgleda ovdje kod svih cuci talenat za trenera :o :o
blago nama mozda sa novim "Specail one" ovdje se sad diskutujem :D :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 20:10

kurdt je napisao/la:
patriota_90 je napisao/la:Ma dajte ljudi dosta ovih crnih prognoza i komentara, pa necemo zbog jedne prijateljske utakmice koju smo izgubili doduse, da pljujemo po reprezentaciji i po novom selektoru prema kojem nemam neko posebno misljenje.Ja licno mislim da je ova utakmica bila trenutak opustanja i blage nonsalancije nasih zvijezda i da cemo protiv njemacke zapeti iz petnih zila i pokazati svoj kvalitet.Mislim da je Papetova najveca greska bila vadjenje Spahica (citaj beton Bosne :lol: ) jer bez njeg pozadi izgledamo kao... ma ustvari ne izgledamo uopste i ubacivanje Medunjanina od prve minute.Takodjer treba ocekivat bolju Misketovu igru tj. vise kretanja i trazenja slobodnog prostora....sve u svemu mislim da cemo mahnut svabe ma koliko to ludo zvucalo :mrgreen:
Izaci ce najjaci sastav koji imamo i mislim da mozemo napraviti probleme Njemcima ocekujem nesto ovako

Hasagic

Jahic---Nadarevic---Spaha---Salihovic

Pjanic---Rahimic

Ibisevic---Miske---Medunjanin (Ibricic)

Dzeko

Nisam siguran za Medunjanina mozda stavi nekog drugog al ja bi njega stavio s tim da miske ne smije biti onako lezeran i vuci se po terenu isto ocekujem od dzeke slabo je skroz odigrao daleko ispod svog nivoa
Ako Mudonja bude jos i jednom postavljen ne u pocetnu,nego da odigra vise od 7 minuta i 46 sekundi.
Odricem se i to preko novina sve i jednog selektora,trenera koji vodi ekipu na celu sa Mudonjom.
Pa valjda nismo toliko bogu skrivili da nam ovaj spacira po terenu.Ebo usporen snimak,a Muratovic je za njega mlazni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 maj 2010, 20:13

Hare, odvadi malo ziv bio :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 20:19

Adinjo je napisao/la:Hare, odvadi malo ziv bio :mrgreen:
Dobro onda 3 minute i 43 sekunde kao i 50 stotinki moze biti na terenu. Ne vise,jer ce se jado umoriti. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 31 maj 2010, 20:23

SAUDIN23 je napisao/la:
Kleo je napisao/la:Culuma treba pozvati u reprezentaciju! Veliki je borac i igra za ekipu. Odigrao je odlicnu sezonu, imao malu krizu na kraju (iz poznatih razloga)... Prava zamena za Rahimica, treba mu dati sansu barem u prijateljskim utakmicama!
DAJ BA JESI TI PIJAN ILI NEZNAM STA VEC KAKV CULUM BA SMIJESNO MU PREZIME DA NAM SE SMIJU LJUDI PO EVROPI NE BI NI SEHICA NIKAD POZVAO STA TI KONTAS DA JE ZELJO DOBAR AKO KUPI U GOSTIMA SAMO U OVOM DIJELU PRVENSTVA 3 UTAKMICE STO SIGURNO ZNAM DA SU KUPILI NEMA TU KVALITETE JEDINO AMARA ZA SELEKTORA TO JE NAJBOLJI TRENER NA OVIM PROSTORIMA A OD IGRACA NIKOG IZ BH LIGE NE BI POZIVAO NI PANDŽU VISE
a sto bi se smijali njegovom prezimenu???

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 31 maj 2010, 20:57

ko ce nam botu jedan culum kad nije iz bosne i nema nikakve veze sa bih
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 21:38

tax je napisao/la:ko ce nam botu jedan culum kad nije iz bosne i nema nikakve veze sa bih
:lol: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 maj 2010, 22:16

bilo bi lijepo kad bi protiv njemacke IGRALI FUDBAL sto protiv svedske nije bio slucaj..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2010, 22:24

Bilo bi jos ljepse da nam u repku dodzu Haurdic i Mahmutovic iz prostog razloga sto su trkaci a ne dribleri kojih u nasoj repki ima i previse...
Obojica su brzi kao munje i trebaju nam puno vise nego dribleri zbog kojih izgledamo kao neka repka iz 80 godina kojoj treba 5 minuta da prenese loptu na drugu polovinu...
Safete ziv bio poslusaj i nas corave ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 31 maj 2010, 22:26

Samo mu je greska sto neda štiliću...to je tuga...:P
Nadam se da ce fino posloziti karte za srijedu i da pokusamo nerijeseno odigrati to bi bio uspijeh! :D
mB!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 22:32

Za_raju je napisao/la:Bilo bi jos ljepse da nam u repku dodzu Haurdic i Mahmutovic iz prostog razloga sto su trkaci a ne dribleri kojih u nasoj repki ima i previse...
Obojica su brzi kao munje i trebaju nam puno vise nego dribleri zbog kojih izgledamo kao neka repka iz 80 godina kojoj treba 5 minuta da prenese loptu na drugu polovinu...
Safete ziv bio poslusaj i nas corave ;)
Potpis !!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2010, 22:34

Mukiol je napisao/la:Samo mu je greska sto neda štiliću...to je tuga...:P
Nadam se da ce fino posloziti karte za srijedu i da pokusamo nerijeseno odigrati to bi bio uspijeh! :D
Ma i Stila je prespor i sa njim bi opet bilo 80-e...
Samo 2 brzinaca i mi cemo biti medu top 5 u Evropi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 31 maj 2010, 22:35

...NE SAM SAFETE, NE SAM MAJSTORE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 22:40

Za_raju je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Samo mu je greska sto neda štiliću...to je tuga...:P
Ma i Stila je prespor i sa njim bi opet bilo 80-e...
Samo 2 brzinaca i mi cemo biti medu top 5 u Evropi...
Svaka cast care jer izgleda da ovdje ima samo par ljudi koji shvataju sto je nasa bola , najsporija reprezentacija u Evropi ako nista ne poradim na tome i Albanija ce nas razvaliti kontrama . Svaki nas korner je svakom protivniku sansa za kontru , Portugal nas je razvalio tako pogotovo u Zenici.
Cim se ritam igre ubrza gotovi smo i u fazi napada i odbrane zato onako losi rezultati protiv imalo boljih reprezentacija.
Pai prosli ciklus jedini koji je mogao probijati po krilu je bio Vlada a sada ni njega ne zove. Znam da je u losoj formi ali i takav je bolje rjesenje od pet tehnicara i dizelasa na sredini koje sada imamo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 01 jun 2010, 00:52

majke mi, toliko godina smo trpjeli loš način rada, i loše selektore, da smo do sada više i zaboravili kako ustvari treba raditi.

papetu svaka čast, vidi se da zna.

ps: vi sto biste htjeli osima ili bilo kog drugog kao menadzera otidjite negdje u šumu, upalite motornu pilu da se ne čuju krici, i pucajte sebi u koljena

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.