Izaci ce najjaci sastav koji imamo i mislim da mozemo napraviti probleme Njemcima ocekujem nesto ovakopatriota_90 je napisao/la:Ma dajte ljudi dosta ovih crnih prognoza i komentara, pa necemo zbog jedne prijateljske utakmice koju smo izgubili doduse, da pljujemo po reprezentaciji i po novom selektoru prema kojem nemam neko posebno misljenje.Ja licno mislim da je ova utakmica bila trenutak opustanja i blage nonsalancije nasih zvijezda i da cemo protiv njemacke zapeti iz petnih zila i pokazati svoj kvalitet.Mislim da je Papetova najveca greska bila vadjenje Spahica (citaj beton Bosne) jer bez njeg pozadi izgledamo kao... ma ustvari ne izgledamo uopste i ubacivanje Medunjanina od prve minute.Takodjer treba ocekivat bolju Misketovu igru tj. vise kretanja i trazenja slobodnog prostora....sve u svemu mislim da cemo mahnut svabe ma koliko to ludo zvucalo
Ako Mudonja bude jos i jednom postavljen ne u pocetnu,nego da odigra vise od 7 minuta i 46 sekundi.kurdt je napisao/la:Izaci ce najjaci sastav koji imamo i mislim da mozemo napraviti probleme Njemcima ocekujem nesto ovakopatriota_90 je napisao/la:Ma dajte ljudi dosta ovih crnih prognoza i komentara, pa necemo zbog jedne prijateljske utakmice koju smo izgubili doduse, da pljujemo po reprezentaciji i po novom selektoru prema kojem nemam neko posebno misljenje.Ja licno mislim da je ova utakmica bila trenutak opustanja i blage nonsalancije nasih zvijezda i da cemo protiv njemacke zapeti iz petnih zila i pokazati svoj kvalitet.Mislim da je Papetova najveca greska bila vadjenje Spahica (citaj beton Bosne) jer bez njeg pozadi izgledamo kao... ma ustvari ne izgledamo uopste i ubacivanje Medunjanina od prve minute.Takodjer treba ocekivat bolju Misketovu igru tj. vise kretanja i trazenja slobodnog prostora....sve u svemu mislim da cemo mahnut svabe ma koliko to ludo zvucalo
Hasagic
Jahic---Nadarevic---Spaha---Salihovic
Pjanic---Rahimic
Ibisevic---Miske---Medunjanin (Ibricic)
Dzeko
Nisam siguran za Medunjanina mozda stavi nekog drugog al ja bi njega stavio s tim da miske ne smije biti onako lezeran i vuci se po terenu isto ocekujem od dzeke slabo je skroz odigrao daleko ispod svog nivoa
Dobro onda 3 minute i 43 sekunde kao i 50 stotinki moze biti na terenu. Ne vise,jer ce se jado umoriti.Adinjo je napisao/la:Hare, odvadi malo ziv bio
a sto bi se smijali njegovom prezimenu???SAUDIN23 je napisao/la:DAJ BA JESI TI PIJAN ILI NEZNAM STA VEC KAKV CULUM BA SMIJESNO MU PREZIME DA NAM SE SMIJU LJUDI PO EVROPI NE BI NI SEHICA NIKAD POZVAO STA TI KONTAS DA JE ZELJO DOBAR AKO KUPI U GOSTIMA SAMO U OVOM DIJELU PRVENSTVA 3 UTAKMICE STO SIGURNO ZNAM DA SU KUPILI NEMA TU KVALITETE JEDINO AMARA ZA SELEKTORA TO JE NAJBOLJI TRENER NA OVIM PROSTORIMA A OD IGRACA NIKOG IZ BH LIGE NE BI POZIVAO NI PANDŽU VISEKleo je napisao/la:Culuma treba pozvati u reprezentaciju! Veliki je borac i igra za ekipu. Odigrao je odlicnu sezonu, imao malu krizu na kraju (iz poznatih razloga)... Prava zamena za Rahimica, treba mu dati sansu barem u prijateljskim utakmicama!
tax je napisao/la:ko ce nam botu jedan culum kad nije iz bosne i nema nikakve veze sa bih
Potpis !!!!!!!!!!!!!Za_raju je napisao/la:Bilo bi jos ljepse da nam u repku dodzu Haurdic i Mahmutovic iz prostog razloga sto su trkaci a ne dribleri kojih u nasoj repki ima i previse...
Obojica su brzi kao munje i trebaju nam puno vise nego dribleri zbog kojih izgledamo kao neka repka iz 80 godina kojoj treba 5 minuta da prenese loptu na drugu polovinu...
Safete ziv bio poslusaj i nas corave
Ma i Stila je prespor i sa njim bi opet bilo 80-e...Mukiol je napisao/la:Samo mu je greska sto neda štiliću...to je tuga...
Nadam se da ce fino posloziti karte za srijedu i da pokusamo nerijeseno odigrati to bi bio uspijeh!
Svaka cast care jer izgleda da ovdje ima samo par ljudi koji shvataju sto je nasa bola , najsporija reprezentacija u Evropi ako nista ne poradim na tome i Albanija ce nas razvaliti kontrama . Svaki nas korner je svakom protivniku sansa za kontru , Portugal nas je razvalio tako pogotovo u Zenici.Za_raju je napisao/la:Ma i Stila je prespor i sa njim bi opet bilo 80-e...Mukiol je napisao/la:Samo mu je greska sto neda štiliću...to je tuga...
Nadam se da ce fino posloziti karte za srijedu i da pokusamo nerijeseno odigrati to bi bio uspijeh!
Samo 2 brzinaca i mi cemo biti medu top 5 u Evropi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.