Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Daj ba Ćiro pretjero si sa formacijom, što jest jest. Pa ako već idemo u Belgiju, daj da igramo ofanzivno, jer BOSNA tako i igra, i ima takve igrače. E sad da se branimo 90 minuta, pa da imamo Barceloninu odbranu ne možemo izdržati, popustit će negdje. Znači, odprilike, očekujem svakominutni napad Belgije, naši izbijaju, valjaju se....Nema od toga ništa, realno, 3:0 poraz...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/b ... mo-belgiju
hahahhahahahhahahahhahahahahaha
napice se ciro ako pobjedimo, evo i ja kazem ako pobjedimo napiucu se ko nikad u zivotu...hahahhahaha
napice se ciro ako pobjedimo, evo i ja kazem ako pobjedimo napiucu se ko nikad u zivotu...hahahhahaha
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ionako sam planirao u subotu, meze, rakica, pa i da izgubimo napiću se, da prebolim bodoveZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/b ... mo-belgiju

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hahahha...i ja cu isto...hahha.....mada bi vise volio da se napijem poslije pobjede, samo zbog cire...hhahahahahah....dobra mu je izjava...hahhahKnele je napisao/la:Ionako sam planirao u subotu, meze, rakica, pa i da izgubimo napiću se, da prebolim bodoveZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/b ... mo-belgiju
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Sve mi jesano samo mi ne ide u glavu kako mu pade na pamet da Topic igra lijevog beka. Mozda jeste on brz i prodoran, ali misli li on na odbranbene zadatke. Pa Martens, Witsel, Fellaini i Defour ce ga pojesti jer ce sigurno napadati po toj strani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sve mogu da shvatim, ali da će Topić igrati na onoj poziciji, to nikako.............
SAMO ŽELJO
koji ku....c ciro forsira topica na ljevog boka u odbrani?!?
covjek igra u napadu a i prva mu je tekma za repku posle dugo godina
ove je isto kad je baka stavio barbareza u odbranu kad smo igrali na marakani
treba staviti jahica umjesto topica jer jahic igra tu istu poziciju u grckoj i vrlo je dobar
treba staviti jahica umjesto topica jer jahic igra tu istu poziciju u grckoj i vrlo je dobar
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a mozda hoce da igra nestom ofanzivnije, i haj sad da neko kaze da ciro igra samo sa jednim napadacem......heh
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pauk je napisao/la:koji ku....c ciro forsira topica na ljevog boka u odbrani?!?
potpisujem
SAMO ŽELJO
topic nidje veze,muratovic nidje veze.nema stilica pjanica ni vladavica u prvoj postavi.5 komada u nasoj mrezi...**** te glupa CIRO...znam da bi to volio...al ti ga mogu zavuci samo ispod pazuha...
mislim da ciri treba dati sansu a ta mu je sansa 28 marta ako padne nace on drugi tim da trenira
ma igrao je top nekad beka po posavskim mahalama, odlicno je cuvao sulejmana halilovica, sjecaju li se prisutni forumasi ovoga legendarnoga napadaca
- Ponos Torina
- Kontakt:
nije ciro glup kad jestavio Topica pozadi on je brz i za sekund je pred golom protivnika ima jak i precizan sut i bice puno problema po gol belgije kad dodje lopta do njega

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa nije rukometno igralište....Ponos Torina je napisao/la:nije ciro glup kad jestavio Topica pozadi on je brz i za sekund je pred golom protivnika ima jak i precizan sut i bice puno problema po gol belgije kad dodje lopta do njega![]()
SAMO ŽELJO
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa neigra lijevog bocnog vec nesto drugo a vise naprijed nego nazad 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa bice opasnosti po Belgiski go, a Bogami bice veca opasnost po nas go...pa ti vidi...Ponos Torina je napisao/la:nije ciro glup kad jestavio Topica pozadi on je brz i za sekund je pred golom protivnika ima jak i precizan sut i bice puno problema po gol belgije kad dodje lopta do njega![]()
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ma nema od toga ništa ..
Topić ako če igrat sigurno ce bit u napadu
jer sjecam se jednom kad je bijo intervju sa njim
i kad su ga pitali da bi ga zelijo Ćiro probat u odbrani
je izjavio da Respektuje Džeku .. Ibiševića.. Muslimovića..
Ali da on ako ce igrat da ce igrat samo na svojoj poziciji Napadu ..
Tako da mislim da je to šuplja ..
Topić ako če igrat sigurno ce bit u napadu
jer sjecam se jednom kad je bijo intervju sa njim
i kad su ga pitali da bi ga zelijo Ćiro probat u odbrani
je izjavio da Respektuje Džeku .. Ibiševića.. Muslimovića..
Ali da on ako ce igrat da ce igrat samo na svojoj poziciji Napadu ..
Tako da mislim da je to šuplja ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- Principatus
- Kontakt:
Posto su mene najvise zezali da sam obozavatelj i branitelj Cire... 
Samo da kazem ako ovo napravi jos u Bosni: Ciro majstore!

Samo da kazem ako ovo napravi jos u Bosni: Ciro majstore!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
CIRO MAJSTORE!!!!!!!!!!!!
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ciro iskreno ja te ne volim,al djaba moram ti cestitati na postavci veceras,mislim da i sam moze skontati da je ovako igrao ,mislim malo hrabrije i u Turskoj pa i u Spaniji da bi na konju bili,ali kako god cestitke ovo si bas znalacki uradio
evo ja isto koda se njemu licno obracam
al veceras je luda noc pa ne zamjerite 

evo ja isto koda se njemu licno obracam

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.