Kad bi uspjeli dovest ovu dvojicu to bi pun pogodak .....
a sto se utakmice tice nadam se jednoj laganoj pobjedi sa dva gola razlike...
COYB
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Nisam mislio da vas uvrijedim, nego onako klub je posljednih godina u sjeni Uniteda, Chelsea, City-a, Arsenala... Znam ja da Everton ima trofeja ali evo od kada ja pratim fudbal od neke 2003 znam da nemaju puno uspjeha, tu su oni uvijek u vrhu ali na kraju im uvijek izvisi Liga Šampiona i odu u LE ili u najgorem slučaju nigdje.. Meni je to baš ekstra, kad neko navija za Everton, Tottenham, Fiorentinu, Valenciu..zeljocity je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Respect momci koji navijate za Everton. Uvijek mi je drago vidjeti nekoga ko navija za neki manji klub (po titulama, novcima, historiji...)
Sa svojih 9 titula prvaka je na 4 mjestu timova koji su najvise puta osvajali engleski sampionat, iza Uniteda, Lpoola, Arsenala a cak 5 titula vise od Celzija npr.
Sto se historije tice tesko ces naci klub u Engleskoj sa vise historije od Evertona
http://www.grandoldteam.com/club/everton-honours" onclick="window.open(this.href);return false;
 bolji je odbranbeni igrac nego napdac u dosadasnjem dijelu tekme.
  bolji je odbranbeni igrac nego napdac u dosadasnjem dijelu tekme. = )
 = ) ...hehehe...genijalna slika...Lillard je napisao/la:
 ...bas tako izgleda Gwladys Stand na neko suncano subotnje posljepodne...i fakat cijele tribine rade tako...izvidjaci maleni.
 ...bas tako izgleda Gwladys Stand na neko suncano subotnje posljepodne...i fakat cijele tribine rade tako...izvidjaci maleni. )...ono bar po znacaju...Merseyside Derby!! Da zatvorimo usta potomcima preko puta Stanley Parka-da se zna trecu godinu zaredom ko je najbolji tim u Liverpoolu (gradu)
 )...ono bar po znacaju...Merseyside Derby!! Da zatvorimo usta potomcima preko puta Stanley Parka-da se zna trecu godinu zaredom ko je najbolji tim u Liverpoolu (gradu)  (sire je raspored Everton, Tranmere Rovers i onda lfc)
 (sire je raspored Everton, Tranmere Rovers i onda lfc) 
 Smešno je, mada bi mu trebalo izvući uši http://englezi.net/da-li-je-ovo-najpame ... ijer-lige/" onclick="window.open(this.href);return false;
 Smešno je, mada bi mu trebalo izvući uši http://englezi.net/da-li-je-ovo-najpame ... ijer-lige/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lillard je napisao/la:

...nigdje nikoga(jos mi se pred ocima vrti prilika iz 78 minute kad nakon nabace sa desne strane Jaggs tuce glavom i Distine CISTI pred golom C.Palaca
 ...nigdje nikoga(jos mi se pred ocima vrti prilika iz 78 minute kad nakon nabace sa desne strane Jaggs tuce glavom i Distine CISTI pred golom C.Palaca  -uhh-pozelio sam da je tu bio Jela,ehh...ali i igraci Crystal Palaca kao da su u zivot igrali
 -uhh-pozelio sam da je tu bio Jela,ehh...ali i igraci Crystal Palaca kao da su u zivot igrali  

. Sretno u nastavku sezone!
 . Sretno u nastavku sezone! 
   -a kod nas ce i Bainsey i Jagg i mali Barkley igrati,izgarati i naravno pokupiti koju masnicu,udarac i nedobog povredu...ali,ali...zna se tko ce gace na stapu 23.11. sa Goodisona ponjeti nazad na drugu stranu parka.Jedva cekam ,majke mi mile, tekmu.
 -a kod nas ce i Bainsey i Jagg i mali Barkley igrati,izgarati i naravno pokupiti koju masnicu,udarac i nedobog povredu...ali,ali...zna se tko ce gace na stapu 23.11. sa Goodisona ponjeti nazad na drugu stranu parka.Jedva cekam ,majke mi mile, tekmu. 
 Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.