Pa šta bi trebao odustat nakon svega čovijek tek počeo igrat i da se oprosti s repkom.
Naravno očekivan odgovor.
samo ti rollaj ocima...Mirza_Hordas je napisao/la:RiNo je napisao/la:Kakav zaostao komentator na Eurosport-u 2, veli "sad vec bivsi reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimovic..." valjda nije cuo da je ciro utekao u Kinu![]()
![]()
Prema Kicker-u ne igra zbog problema s butinom, valjda.adnan24 je napisao/la:Zna li neko zasto ne igra danas...nema ga ni na klupi?
atleticu i fali pored velikih imena jedan kreator igre i u odbrani 2 dobra igraca i eto njih na 3 pozicijufabio je napisao/la:Z.Misimovic po madridskom AS-u zelja Atl.Madrida..velika zelja sportskog direkt.dogovor sa Wolf bi mogao biti okoncan u jan..jer Atl.Madrid bi ima ga ostavio do Juna..
Otice on u fener, ko Dzeko u MilanHasrett je napisao/la:cuj fenerbahce zele misketa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
feneru trebaju igraci iz nase premijer lige a ne zvjezde
ej moj jarane u feneru su igrale vece zvjezde od misketa a igraju i dan danasHasrett je napisao/la:cuj fenerbahce zele misketa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e moj jarane, ko je otisao u tursku od zvjezda, otisli su da zavrse karijeru tamo. Turska nije losa liga, al brate nije to za Misketa nit za nase igrace koji igraju u ligama 5.mrzim_ulizice je napisao/la:ej moj jarane u feneru su igrale vece zvjezde od misketa a igraju i dan danasHasrett je napisao/la:cuj fenerbahce zele misketa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hasrett je napisao/la:e moj jarane, ko je otisao u tursku od zvjezda, otisli su da zavrse karijeru tamo. Turska nije losa liga, al brate nije to za Misketa nit za nase igrace koji igraju u ligama 5.mrzim_ulizice je napisao/la:ej moj jarane u feneru su igrale vece zvjezde od misketa a igraju i dan danasHasrett je napisao/la:cuj fenerbahce zele misketa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spanska liga je za majstore i tehnicare kao sto je miske ,mogu mislit sta bi radio sa forlanom ,reyesom,simaom,aguerom itdGunnerS je napisao/la:najbolje bi mu bilo da ode u Atletico Madrid... Al, opet, to on najbolje zna i gdje god da ode, nadam se da će bit kao prošlogodnišnji miske...
to bi bilo super, Forlan a posebno Aguero su perfektni igraci za one Misketove dubinske lopte kroz zadnju liniju.CRNI_SA je napisao/la:spanska liga je za majstore i tehnicare kao sto je miske ,mogu mislit sta bi radio sa forlanom ,reyesom,simaom,aguerom itdGunnerS je napisao/la:najbolje bi mu bilo da ode u Atletico Madrid... Al, opet, to on najbolje zna i gdje god da ode, nadam se da će bit kao prošlogodnišnji miske...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.