Pa ako već hoćeš da se oslobađaš igrača NY-a, evo pošalji mi Mela, a ti odaberi kojeg hoćeš mog.Carlo je napisao/la:A hoću da tradeujem Chandlera jer imam tri igrača iz NYa. Hajd šalji neku ponudujose je napisao/la:@Carlo: ne može Ryan za T.Chandlera nikako.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Već sam se riješio Chandlera. Uzeo sam Turnera od @T-Macajose je napisao/la:Pa ako već hoćeš da se oslobađaš igrača NY-a, evo pošalji mi Mela, a ti odaberi kojeg hoćeš mog.Carlo je napisao/la:A hoću da tradeujem Chandlera jer imam tri igrača iz NYa. Hajd šalji neku ponudujose je napisao/la:@Carlo: ne može Ryan za T.Chandlera nikako.
@Monolog, Landers je moje otkriće, dakle ja ga sam prvi "skontao"
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Otvoren sam za pregovore...
Nešto što će me pojačati za PO
Nešto što će me pojačati za PO
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bio je on kod mene par puta, mislim Landers, pa sam ga sutnuo ali eto nekome se dopaoCarlo je napisao/la: Već sam se riješio Chandlera. Uzeo sam Turnera od @T-Maca
@Monolog, Landers je moje otkriće, dakle ja ga sam prvi "skontao"Jedan od dražih igrača, jedino bih ga za Ibaku tradeovao
Chandler se vratio kuci, prosle sezone bio kod mene, ove sezone moj treci PICK i evo sad sam ga opet dobio za ludog Turnera, ja sam zadovoljan, Chandler me nikad nije iznevjerio
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Još kad bi mi dao JackaTracy3McGrady je napisao/la:Bio je on kod mene par puta, mislim Landers, pa sam ga sutnuo ali eto nekome se dopaoCarlo je napisao/la: Već sam se riješio Chandlera. Uzeo sam Turnera od @T-Maca
@Monolog, Landers je moje otkriće, dakle ja ga sam prvi "skontao"Jedan od dražih igrača, jedino bih ga za Ibaku tradeovao
Chandler se vratio kuci, prosle sezone bio kod mene, ove sezone moj treci PICK i evo sad sam ga opet dobio za ludog Turnera, ja sam zadovoljan, Chandler me nikad nije iznevjerio
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma moze ionako mi ne trebaku PG i SGovi, sta nudis?Carlo je napisao/la: Još kad bi mi dao Jacka
GordonaTracy3McGrady je napisao/la:Ma moze ionako mi ne trebaku PG i SGovi, sta nudis?Carlo je napisao/la: Još kad bi mi dao Jacka
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Moze al kad naucis citatiCarlo je napisao/la:GordonaTracy3McGrady je napisao/la:Ma moze ionako mi ne trebaku PG i SGovi, sta nudis?Carlo je napisao/la: Još kad bi mi dao Jacka
Moze i 2 za 1, hoces ROse-a u kombinaciji, imao bi ekipu za titulu kad bi imao ROSEa, ali tu moras debelo ponuditi da bi ja stigao do Play Offa
A fali mi play, a imam SGovaTracy3McGrady je napisao/la:Moze al kad naucis citatiCarlo je napisao/la:GordonaTracy3McGrady je napisao/la: Ma moze ionako mi ne trebaku PG i SGovi, sta nudis?
Moze i 2 za 1, hoces ROse-a u kombinaciji, imao bi ekipu za titulu kad bi imao ROSEa, ali tu moras debelo ponuditi da bi ja stigao do Play Offa
Odlican trejd Toronta...sad ce mi Lowry opet biti starter 
Utah je na potezu.Kad će se više riješiti Ala ili Millsapa da Favors dobije punu minutažu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ima li kakvih ponuda??Realnih??? 
Imaš prijedlog,ako ti se ne sviđa probaj nešto drugoJHam je napisao/la:Ima li kakvih ponuda??Realnih???
@rio, odgovori na trade 
ja taman skupio zdravu ekipu i uvezao nekoliko pobjeda dosao na 6 mjesto i sad imao priliku na 3 ili 4 doci,ali povrede opet Curry,pa sad Noah.Obe sezone u polufinalu sam ispadao i u obe su me povrede zaustavile i izgleda da ce opet
rio, odbij ili prihvati trade
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
J. Buttler dominira, uzeo ga sa FA liste a lik mi najbolji u zadnje dvije tekme 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, nekako se iskoprcah i na kraju 4:4.
Trade Calderona me uništio. Frajer nije odigrao u posljednje 2 utakmice, Anderson ne uzima šuteve zbog Gaya... Kao šlag na tortu je i "povreda" Duranta, a ove sedmice igram protiv najboljeg u ligi - Josea.
Haj', valjda će Durantuna odraditi svoje, jer ove sedmice Oklahoma ima 4 utakmice, tako da je svaki njegov nastup veoma bitan.
Trade Calderona me uništio. Frajer nije odigrao u posljednje 2 utakmice, Anderson ne uzima šuteve zbog Gaya... Kao šlag na tortu je i "povreda" Duranta, a ove sedmice igram protiv najboljeg u ligi - Josea.
Haj', valjda će Durantuna odraditi svoje, jer ove sedmice Oklahoma ima 4 utakmice, tako da je svaki njegov nastup veoma bitan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja sam krenuo sa 1:8 da bih na kraju izvukao 6:3 sa mambama.Monolog je napisao/la:Uh, nekako se iskoprcah i na kraju 4:4.
Trade Calderona me uništio. Frajer nije odigrao u posljednje 2 utakmice, Anderson ne uzima šuteve zbog Gaya... Kao šlag na tortu je i "povreda" Duranta, a ove sedmice igram protiv najboljeg u ligi - Josea.![]()
Derbi posljednjeg kola "jesenjeg dijela" prvenstva sa liderom Istočne konferencije.
Ne brini za Duranta, koliko sam shvatio trebao bi već večeras zaigrati. Iako bi meni dvostruko odgovaralo da ne igra, jer bi u njegovom odsustvu Russell i Kevin (koje imam u rosteru) imali više šuteva i minuta na raspolaganju.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Fino se držim ovih par sedmica bez Duncana.
Još 5 sedmica do playoffa?Ostaće se u prvih 8 i onda s Duncanom na titulu
Nego je li ko raspoložen za trade?Očajan sam cijele sezone u poenima,asistencijama i skokovima tako da sam odlučio tradeati ovo malo asistencija za skokove i/ili poene
Collison,Ridnour,Session na trade listi pa čak i Batum za nekog double double visokog 
Još 5 sedmica do playoffa?Ostaće se u prvih 8 i onda s Duncanom na titulu
Nego je li ko raspoložen za trade?Očajan sam cijele sezone u poenima,asistencijama i skokovima tako da sam odlučio tradeati ovo malo asistencija za skokove i/ili poene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.