Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2012, 00:16
Momcima svaka cast na predstavi, castan poraz protiv mozda i najbolje selekcije na svijetu i odlicna predstava na EURU uopce, sveukupno gledajuci.
Hrvatska se sjajno branila u vecerasnjoj utakmici i igrala relativno OK, mislim da nitko ovdje ne moze navesti nijednu bas cistu priliku Spanjolske osim samog pogotka Navasa, a siguran sam da se brojni time ne mogu pohvaliti a da su igrali protiv Spanjolske, a imala je u Rakiticu najbolju i jedinu cistu priliku na utakmici do tog momenta na obje strane, nazalost i zapucala tu 100 postotnu sansu, istu kakvu je Spanjolska nazalost iskoristila, imali su i precisti nedosudjeni penal na Corluki u krucijalnoj fazi utakmice koji nek ide na apsolutnu sramotu Starku i UEFA-i, a Spanjolski gol je ja mislim cist, odnosno smatram da je igrac bio u liniji. Doduse, nisam u potpunosti siguran da li se pasivno zaledje moze primijeniti u slucaju kad ovaj koji prima loptu ''aktivira'' sekundu poslije igraca koji konsekventno zabija pogodak, a sekundu ranije je bio u ocitom zaledju. No, nisam sudacki ekspert. Spanjolska Marca navodi da je i na Mandzukicu napravljen penal u momentu kad je Ramos startao na njegov glezanj sa kudikamo previsokom podignutom nogom. To mi je diskutabilno, mozda, mozda ne, po meni osobno je to bila cista opasna igra Ramosa i zuti karton za istog, a ne samo korner za Hrvatsku. Kako god, lijepo je procitati da su i sami svjesni da su na kraju krajeva ipak imali i srece, ali i vjetra u ledja sudaca kada je bilo najpotrebnije. To na stranu, naravno da su strasna reprezentacija.
Kako god, mislim da nitko pravo nema prigovoriti ovim momcima ili pljuvati ili bilo sto deseto, rijec je o najjacoj reprezentaciji sa balkanskih prostora, osvjetlali su svojim predstavama i borbenosti cijelu regiju, pokazali su jos jednom svima da su zasluzeno vec dugi niz godina medju 10 najboljih reprezentacija uopce i da mogu igrati s bilo kime i namuciti bilo koga, malo sportske srece je falilo da se prodje u cetvrtfinale koje ni po cemu ne bi bilo manje zasluzeno nego od strane Italije ili Spanjolske, tamo gdje su vec realno ionako prosle i losije reprezentacije, no takav je bio zdrijeb.
Jos jednom, BRAVO MOMCI I HVALA VAM ZA SVE!
Zadnja izmjena:
ŠB_Fidelis, dana/u 19 jun 2012, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...