Dogovoreno.akisarajevo92 je napisao/la:@Head
Ako(kad) bude na okupljanju za utakmice sa Andorom i Austrijom u martu, stavis avatar Susica sve do utakmice sa Izraelom u junu?
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
1946
Ervin Zukanovic
Nicim utemeljena konstatacija.robijas_Ri je napisao/la:Evo i ja se kladim da ga nece pozvat tko god bude, mislim da nema podrsku ni igraca
Zar mislis da ce novi selektor, pogotovo ako bude stranac ili ako bude neki mlad trener sirokih shvatanja uopce dopustiti sebi da ga kondicioniraju neke kuloarske, kafanske price umjesto kvaliteta i potrebe za takvim igracima?!
Pa mi nismo Brazil da mozemo sebi dopustiti da ne pozivamo kvalitetne igrace jer smo vec popunjeni na tim mjestima.
Poziv Zukanovicu i Stilicu je sasvim logicna i normalna stvar svakom ko dodje na mjesto selektora.
Jasno kao dan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Koji god bude selektor obavit ce razgovor sa najbitnijim nasim igracima, ako oni budu potvrdili pricu Susica o Zukanovicu ili ako im na bilo koji nacin smeta nece ga pozvat, ako ga pozove znaci da je Susic sve lagao. Za Stilica se slazem da treba ponovo dobit priliku on se nije prepucavao preko medija i ima kulturu.Pogba je napisao/la:Nicim utemeljena konstatacija.robijas_Ri je napisao/la:Evo i ja se kladim da ga nece pozvat tko god bude, mislim da nema podrsku ni igraca
Zar mislis da ce novi selektor, pogotovo ako bude stranac ili ako bude neki mlad trener sirokih shvatanja uopce dopustiti sebi da ga kondicioniraju neke kuloarske, kafanske price umjesto kvaliteta i potrebe za takvim igracima?!
Pa mi nismo Brazil da mozemo sebi dopustiti da ne pozivamo kvalitetne igrace jer smo vec popunjeni na tim mjestima.
Poziv Zukanovicu i Stilicu je sasvim logicna i normalna stvar svakom ko dodje na mjesto selektora.
Jasno kao dan.
To je kod starog Susica bio takav metod. Valjda novi selektor sam odlucuje koga ce zvat odnosno konsultacije pravi sa svojim pomocnicima. To sto smo mi naucili da kod starog Susica da se konsultuje sa DZekom, SPahicem i na koga jos sve mislis, to je druga prica.robijas_Ri je napisao/la:Koji god bude selektor obavit ce razgovor sa najbitnijim nasim igracima, ako oni budu potvrdili pricu Susica o Zukanovicu ili ako im na bilo koji nacin smeta nece ga pozvat, ako ga pozove znaci da je Susic sve lagao. Za Stilica se slazem da treba ponovo dobit priliku on se nije prepucavao preko medija i ima kulturu.Pogba je napisao/la:Nicim utemeljena konstatacija.robijas_Ri je napisao/la:Evo i ja se kladim da ga nece pozvat tko god bude, mislim da nema podrsku ni igraca
Jasno kao dan.
Kao sto napisah na drugoj temi, neki sto su ovde komentarisali ce progledati kada ovaj momak ne dobije poziv, ne zato sto ga ne zasluzuju nego zbog "vece sile", vi ste mislili da je ta sila Safet, e pa doslo je vrijeme da se uvjerite da nije. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Samo se u nas gleda jel igrac dobar covjek,raja,legenda i slicno ako je najbolji na svojoj poziciji i ako zasluzuje da igra u reprezentaciji i da pomogne da se trudi za drzavni grb onda ga treba zvati.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ukoliko dobijemo iole ozbiljnog selektora, mislim da poziv Zukanovicu nece biti dilema. Covjek igra standardno u Serii A i naravno da je potreban reprezentaciji. Odbrana nam je ionako nikakva, a on moze igrati i stopera i lijevog beka.
Svaki sljedeći selektor koji ne pozove Zukana za mene je komad govedine i ništa više! 
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Istina od A do Z.r3m1 je napisao/la:Kao sto napisah na drugoj temi, neki sto su ovde komentarisali ce progledati kada ovaj momak ne dobije poziv, ne zato sto ga ne zasluzuju nego zbog "vece sile", vi ste mislili da je ta sila Safet, e pa doslo je vrijeme da se uvjerite da nije.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neka on samo bude standardan u ekipi i poziv nece izostati.
On nam je rjesenje za desni bek a da Kolasinac igra stopera,mada moze i obrnuto
Samo sto smo tanki na desnom beku,nije ni Mujdza nesto posebno,Avdijator je prica za sebe 
Ljevak rijesenje za desni bek, naprosto zanimljivo.marcelo12 je napisao/la:On nam je rjesenje za desni bek a da Kolasinac igra stopera,mada moze i obrnutoSamo sto smo tanki na desnom beku,nije ni Mujdza nesto posebno,Avdijator je prica za sebe
1946
Re: Odg: Ervin Zukanovic
Pardon, mislio sam na lijevi bekHead je napisao/la:Ljevak rijesenje za desni bek, naprosto zanimljivo.marcelo12 je napisao/la:On nam je rjesenje za desni bek a da Kolasinac igra stopera,mada moze i obrnutoSamo sto smo tanki na desnom beku,nije ni Mujdza nesto posebno,Avdijator je prica za sebe
ja sam cuo da je ervin pravio puno tenzija u reprezentaciji i da dzeko i ostali nisu njemu bas naklonjeni cak i da ne pricaju sa njim
a sto se tice vize za Ameriku tu nije dobio zbog pizdarije koju je napravio dok je igrao u austrijiskoj ligi
al ima kvlaiteta momak
a sto se tice vize za Ameriku tu nije dobio zbog pizdarije koju je napravio dok je igrao u austrijiskoj ligi
al ima kvlaiteta momak
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Majka mu stara hoću li negdje pročitati da Begović, Medunjanin, Mujdza nisu naklonjeni nekome ili da ne pričaju sa nekim igračem.Vazda Dzeko, prvo sa Hajrovicem, evo sad i sa Zukanovicem.Ne kažem da je istina ali vazda se Dzekino ima spominje u kontekstu nekih neslaganja unutar reprezentacije.SafetSajo je napisao/la:ja sam cuo da je ervin pravio puno tenzija u reprezentaciji i da dzeko i ostali nisu njemu bas naklonjeni cak i da ne pricaju sa njim
al ima kvlaiteta momak
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Misljenja sam da je onaj Pilav kriv za sve, cini mi se kao najvece đubre.
adoo11 je napisao/la:Majka mu stara hoću li negdje pročitati da Begović, Medunjanin, Mujdza nisu naklonjeni nekome ili da ne pričaju sa nekim igračem.Vazda Dzeko, prvo sa Hajrovicem, evo sad i sa Zukanovicem.Ne kažem da je istina ali vazda se Dzekino ima spominje u kontekstu nekih neslaganja unutar reprezentacije.SafetSajo je napisao/la:ja sam cuo da je ervin pravio puno tenzija u reprezentaciji i da dzeko i ostali nisu njemu bas naklonjeni cak i da ne pricaju sa njim
al ima kvlaiteta momak
nikad neces cut za begovica i BRADU jer to su jedini profesionalci u nasoj reprezentaciji i nisu dzaba najbolji drugari al ozbiljno sad nista protiv dzeke dzeko je nasa institucija al kad neko zasere kontas odma ima drugi rejting kod ostalih
sve u svemu kod nas se nije nista promjenilo ili reci mo malo se promjenilo od muniba
doso je dino begic (optuzen za jedan od najvecih krimi radova - covjek koji do tad nikad nije se spominjo u vezi sa fudbalom , bio direktor aerodroma sarajevo)
pilav: on je do duse osto iz ere usanovic i po meni je najveci "kriminalac" u savezu podmicuje navijace i ostale ljude sa ulaznim kartama a pola saveza on zaposlio
cini mi se od kad je ivica osim prepustio da drugi rade u savezu kod nas ide niz brdo. pogledajte samo jedno
kod nas imas u savezu dva jos podsaveza to jest Savez federacije Bih i savez rs i normalno svako gleda svoje interese .... i sad je sa susicem bio slucaj da kao pomocnici moraju bit jedan srbin,hrvat,bosnjak (borce,tomo,elvir) i to odma nije 100% rad selektora jer mu se neko mijesa u poso a poso selektora je da odluci ko ce mu bit pomocnik ..... zato ja mislim, daj boze da grijesim, da vaha nece nama bit selektor .. pristo bi on za manje pare al hoce mir i da mu se niko ne mjesa u poso
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Evo ja prvi ne gotivim ljude iz saveza al budite sigurni da su u pravu sto su Zukanovicu zabranili pristup repci, nek se zapita kakve SMS salje ljudima u savezu i bivsem selektoru.
1946
Nisu u pravu, sam Osim je izjavio da je onakav istup Zukanovica normalan, jer pokazuje karakter i pogodila ga je nepravda sa vizom.Head je napisao/la:Evo ja prvi ne gotivim ljude iz saveza al budite sigurni da su u pravu sto su Zukanovicu zabranili pristup repci, nek se zapita kakve SMS salje ljudima u savezu i bivsem selektoru.
To sto u savezu sute oko sadrzaja poruka govori da je Zuka pogodio metu i orahe u dzepovima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zukanovic je igrac koji je potreban reprezentaciji. vidjelo se protiv Grcke u Zenici koliko je je bio vazan igrac u toj pobjedi...igra u jakoj ligi u dobro klubu i nema razloga da ga ne pozove buduci selektor.Susic ga je zbog kriminalnih razloga zaobilazio,i umjesto njega zvao Hadzica,koji realno nije kalibar ni za reprezentaciju Tunguzije,ali eto..obilo nam se o glavu sve to..