Ma ja ba, zamjena slova u brzom kucanju je naravno katastrofa. A ti znas, da je kupio clanke, reko ti Fanakitas i BH Sport? Pjevusi velis, pa tetovazice, pa donira i neke pomoce??? Koji licemjer je taj Anel, ccccc. Sto ne napravi tetovazu ko Vranjes, jelde? Eto vidis ja ga npr zbog svega toga jos vise podrzavam, BILO ZBOG CEGA da to radi, da pjeva, da ima ljiljan, da pomaze djecu..kod mene a vjerujem i kod sve druge normalne raje mu to moze biti samo PLUS. Sasvim opradani pozivi jer je decko igrao solidno u timu a i u reprezentaciji kad god je dobio sansu . Sada je tu negdje, na ivici poziva, ja ga licno ne bih zvao posle onih kvalifikacija i baraza kada je bilo ocito da Mesa nema povjernja u njega nego stavlja stopere. Koji k ga je onda sada zvao kada je tu Besic, a nije ga stavljao kada je ovaj bio povrijedjen??? ALI, Anel nije nas najveci problem, nas najveci problem je Mesa i nikada nigdje necemo otici dok se njega ne kutarisemo.HankMoody je napisao/la:Ti meni pišeš ako imam čime a ti kažeš da je "Alen" solidan igrač, hej tugo moja... Ako se ikad budem ponašao kao ovaj ljigavac, slobodno me nazovite kako god hoćete. Safet i on su pola-pola zaslužni za mržnju prema njemu, Safet jer ga je nazor i uprkos svemu gurao u prvih 11, pa gubio utakmice, a on jer je prava gnjida, koja kupuje članke, ulizuje se ispodprosječno inteligentnim Bošnjama tetovažicama i pjevušenjem.Hatuna je napisao/la:A mislis da bi bilo lijepo da tebe neko nazove kerom ako mu se npr ne svide tvoji postovi? Nista nisi bolji od Fantatica. koliko sam upratio Alen je sasvim pristojan momak, nije neki igrac ali je odradio sto se od njega trazilo.Solidno ugalvnom, prema tome ako se vec smatras navijacem BiH, pripazi na "jezik", razmisli (ako imas cime) prije nego nesto napises.HankMoody je napisao/la:Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno zimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj!
Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Najlosiji igrač u reprezentaciji trenutno. Zbog njega sam najviše i razočaran Mešom i ovim spiskom.
Kao DMC - bježi od lopte, bježi od duela samo da bi što manje grešaka imao.. Nema samopouzdanja ni agresivnosti koja je potrebna na ovoj poziciji
Kao DC - Nema skoka , blag u duelu , nema kohezije sa ostalom odbranom - ne prati liniju ofsajda i tako često ispada što mora drugi štoper pokriti .
Kao DMC - bježi od lopte, bježi od duela samo da bi što manje grešaka imao.. Nema samopouzdanja ni agresivnosti koja je potrebna na ovoj poziciji
Kao DC - Nema skoka , blag u duelu , nema kohezije sa ostalom odbranom - ne prati liniju ofsajda i tako često ispada što mora drugi štoper pokriti .

Opstanak moramo izboriti
Dvojica!HankMoody je napisao/la:Ipak sam pogriješio, ima jedan koji ga simpatiše
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pjevam i ja himnu, mogu i tetovirati ljiljana, igram termine svako malo, mogu li očekivati poziv za reprezentaciju? Vjerujem da neću puno gore od njega odigrati, samo ću dodavati prvom do sebe kao što Anel radi.
Nad tobom sunce najljepše sja
Moras doci prvi na okupljanje, platiti koji clanak i ulizivati se svakome, i jos nesto moras dobro Drogbu po nogama opucat kad krene na tebepinoglavi je napisao/la:Pjevam i ja himnu, mogu i tetovirati ljiljana, igram termine svako malo, mogu li očekivati poziv za reprezentaciju? Vjerujem da neću puno gore od njega odigrati, samo ću dodavati prvom do sebe kao što Anel radi.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moraš pogoditi prečku toliko jako da se i dan danas trese.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vrati se Avdija, izbaci ga is sastava, sve ti je oprosteno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koja si pozicija ?pinoglavi je napisao/la:Pjevam i ja himnu, mogu i tetovirati ljiljana, igram termine svako malo, mogu li očekivati poziv za reprezentaciju? Vjerujem da neću puno gore od njega odigrati, samo ću dodavati prvom do sebe kao što Anel radi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Anel Hadzic je najocitiji primjer mentaliteta Bosanaca (uglavnom Bosnjaka). Nazalost nista dobro se ne moze reci o tome mentalitetu cak stavise...zalosno je Boga mi i ponekad mi se cini da ne zasluzujemo NISTA, ni drzavu, a kamoli reprezentaciju. U grupi smo glasni, puni "humora", spremni da vrijedjamo, omalovazavamo, narocito na daljinu i virtualno. U stvarnosti uglavnom p...e koje bjeze preko dunjaluka ako im se malo priprijeti. Klasicna zamjena vrijednosti, prigovaraju decku sto je patriota, sto pjeva himnu koja je svima u srcima (zamisli utakmicu BiH reprezentacije, SVIRA himna a 11 igraca zajedno sa navijacima u rukom na srcu pjevaju iz svega glasa Jedna si Jedina). Prigovaraju decku sto je ljubazan sa svima, sto ne pravi skandale, sto je "o sebi pri sebi", a onda skoknu do Spahine teme i glume moraliste
O igri bi se moglo diskutovati, decko je bio standardan u osrednjoj ligi, na momente odigrao odlicno, davao golove, izvodio prekide...U reprezentaciji na svojoj poziciji nikada nije dobio konkretnu sansu i ne moze se bas ni ocjeniti, na centarhalfu jedna solidna i jedn odlicna utakmica, na beku jedna losa utakmica i to je uglavno to.

[quote="HankMoody"]Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno mrzimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj

Ma šta mi kažeš?nellic07 je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno mrzimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moze mi neko reci da li gledamo fudbal ili takmicenje u patriotizmu?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Sta pise ovaj bolesnik virtualni
kakva je hijena ovaj anelka govori i slika ova sa pjanicem.. prvi je poletio da mu ga podudla i onda uslika... koji uvlakas u pakas
mislim da se svi slazemo da nam netreba nit je ikad trebo ovoj repci ! Uz dolazak cimija i jajala on je zaduzen za ljutu sosu u turskoj i nista vise. Bas me zanima hocel ga protiv svice ubacit. oprostajne minute ...

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne valjaju ni Ognjen, ni Spaha ni Anel.. Nabrajati razlog za svaku od ovih individua je suvišno.
Tino nije valjao dok mu se poziv zasnivao na nepotizmu. Svojim nastupima u poslijednje vrijeme, zasluzuje da se nađe na spisku.
Tino nije valjao dok mu se poziv zasnivao na nepotizmu. Svojim nastupima u poslijednje vrijeme, zasluzuje da se nađe na spisku.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hansestadt, Jegres, Muumii i 70 gostiju.