Pa ne bi imali milion, ali ovako vece zvijezde sporta zasluzuju temu, kao sto je Kobi , kao sto u tenisu imate : Nadala, Federera, Djokovica, pa mogao bi jos neki teniser da ima svoj topic, ali nema veze, nije bitno.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Arnel.S je napisao/la:Pa zasto samo nasi reprezentativci imaju svoj topic ?Raul_64 je napisao/la:Niko osim nasih reprezentativaca nema zasebnu temu...pored tenisera naravno...ne znam zasto je on izuzetak
Zar ne bi bilo lijepse da imaju sve vece zvijezde,i svi bolji igraci, pogledaj malo naprednije sportske forume, pa onda nesto pricaj.
pa onda bi imali milion temana forumu
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Kobe Bryant
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Pa ne bi imali milion, ali ovako vece zvijezde sporta zasluzuju temu, kao sto je Kobi , kao sto u tenisu imate : Nadala, Federera, Djokovica, pa mogao bi jos neki teniser da ima svoj topic, ali nema veze, nije bitno.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Arnel.S je napisao/la:Pa zasto samo nasi reprezentativci imaju svoj topic ?Raul_64 je napisao/la:Niko osim nasih reprezentativaca nema zasebnu temu...pored tenisera naravno...ne znam zasto je on izuzetak
Zar ne bi bilo lijepse da imaju sve vece zvijezde,i svi bolji igraci, pogledaj malo naprednije sportske forume, pa onda nesto pricaj.
pa onda bi imali milion temana forumu
pa ko bi mogao odrediti ko zaslužuje temu a ko ne?
ako Bryant zasluzuje zasebnu temu onda forum treba da se zove Michael Jordan 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kobe,kidd,nowitzki,nash,pierce,allen,garnett,oneal,billups,magic,malone,jordan,chamberlain,rodman,miller,
barkley,maravich,pipen,bird,robertson,hardaway,mullin,abdul jabar,casel,olajuwon,robinson,hardaway,ewing,erving,english,russell,mourning,drexler,wilkins,dawkins,
horry,barry,payton,stockton,mikan,isiah thomas,dumars da ne pisem vise
ma nikako nebi bilo milion tema o igracima....al eto ako ce se naci neko da odrzava tu temu zaste ne imati istu...
barkley,maravich,pipen,bird,robertson,hardaway,mullin,abdul jabar,casel,olajuwon,robinson,hardaway,ewing,erving,english,russell,mourning,drexler,wilkins,dawkins,
horry,barry,payton,stockton,mikan,isiah thomas,dumars da ne pisem vise
ma nikako nebi bilo milion tema o igracima....al eto ako ce se naci neko da odrzava tu temu zaste ne imati istu...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
lijepse ,oj gdje i mi sve ubacujemo ije.Ne treba svak ko se reg odmah otvarat temu,daj malo prvo pisite,imao si i temu Lakersa ali stvarno ko god da se reg mora otvorit temu.Arnel.S je napisao/la:Pa zasto samo nasi reprezentativci imaju svoj topic ?Raul_64 je napisao/la:Niko osim nasih reprezentativaca nema zasebnu temu...pored tenisera naravno...ne znam zasto je on izuzetak
Drugo ko ga to proglasi drugim svih vremena ne znam to prvi put cujem.
dovoljno mu je da krene od kraja mog spiska(to sam pisao kako mi koji igrac padne na pamet)...pa nek onda kaze jel drugi najbolji svih vremena...dema je napisao/la:lijepse ,oj gdje i mi sve ubacujemo ije.Ne treba svak ko se reg odmah otvarat temu,daj malo prvo pisite,imao si i temu Lakersa ali stvarno ko god da se reg mora otvorit temu.Arnel.S je napisao/la:Pa zasto samo nasi reprezentativci imaju svoj topic ?Raul_64 je napisao/la:Niko osim nasih reprezentativaca nema zasebnu temu...pored tenisera naravno...ne znam zasto je on izuzetak
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Pa za mene, i mnogo ljudi 1. Jordan 2. Brajant.dema je napisao/la:lijepse ,oj gdje i mi sve ubacujemo ije.Ne treba svak ko se reg odmah otvarat temu,daj malo prvo pisite,imao si i temu Lakersa ali stvarno ko god da se reg mora otvorit temu.Arnel.S je napisao/la:Pa zasto samo nasi reprezentativci imaju svoj topic ?Raul_64 je napisao/la:Niko osim nasih reprezentativaca nema zasebnu temu...pored tenisera naravno...ne znam zasto je on izuzetak
Melo 15@
dobro to je jel drugi najbolji svih vremena o tome bi se moglo diskutovati,ali posebnu temu otvarati za njega stvarno nema potrebe
dobro to je jel drugi najbolji svih vremena o tome bi se moglo diskutovati,ali posebnu temu otvarati za njega stvarno nema potrebe
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Imal ko link ta Portland ? 
Kobe Bryant je napisao/la:Imal ko link ta Portland ?
Kod: Označi sve
http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=42704&tid=54363&channel=0&tmpl=component&layout=popupKod: Označi sve
http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=42704&tid=54365&channel=0&tmpl=component&layout=popupRe: LA Lakers
Ovaj Kobi je bas budala 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Puce mi link na 5 min do kraja , ali sreca nasao drugi na 3 min.
Helem patnja
, Portland zna bas da umrtvi igru, Kobe dobro krenuo , pa imao dobar susni period , svadjao se sa sudijama , nije mogao zargonski ni da kupi faul , ali onda zatvorio tekmu , vidi se da nije zdrav
Falio Baynum , nece ga biti jos 1 tekmu
, Odom najveca konstanta lakersa ove sezone
Napad nam je za razliku od proslih sezona dobro ofalio , dok smo stvano pojacali odbranu , nekazem da igramo kao Boston , ali ne zaostajemo puno
Helem patnja
Falio Baynum , nece ga biti jos 1 tekmu
Napad nam je za razliku od proslih sezona dobro ofalio , dok smo stvano pojacali odbranu , nekazem da igramo kao Boston , ali ne zaostajemo puno
Ma kakav Boston, Majami i ti klubovi.Kobe Bryant je napisao/la:Puce mi link na 5 min do kraja , ali sreca nasao drugi na 3 min.![]()
Helem patnja, Portland zna bas da umrtvi igru, Kobe dobro krenuo , pa imao dobar susni period , svadjao se sa sudijama , nije mogao zargonski ni da kupi faul , ali onda zatvorio tekmu , vidi se da nije zdrav
![]()
Falio Baynum , nece ga biti jos 1 tekmu, Odom najveca konstanta lakersa ove sezone
![]()
Ne kazem jesu oni veliki timovi, ali na kraju ce Lejkers opet do finala, i nadam se do pobjede u njemu.
Majami ti je kao Real. M u fudbalu, imaju sve, ali opet ima bolji od njih.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lakersi bi trebali da imaju bolji omjer od Dallasa na zapadu (San Antonio je neuhvatljiv) a u buducem finalu od Bostona , Miamia i Chicaga.
LA Lakers : 3 teze domace tekme koje moramo dobiri Oklahoma , Dallas i San Antonio i Portland u gostima
Dallas : imaju lagan raspored osim gostovanja kod nas i u Portlandu , kljucno je pobjediti Dallas u LA
Boston: vjerovatno 3 poraza gostujuca: San Antonio , Miami i Chicago
Chicago : imaju 3 teze gostujuce telme : Atlanta, Orlando i NY i jedna domaca Boston
Miami : vjerovatno sve pobjede do kraja , sto znaci lakersi smiju samo imati 1 poraz
Lakersi ako hoce titulu , smiju izgubiti 1 tekmu od preostalih 12, ali da obavezno pobjede Dallas
LA Lakers : 3 teze domace tekme koje moramo dobiri Oklahoma , Dallas i San Antonio i Portland u gostima
Dallas : imaju lagan raspored osim gostovanja kod nas i u Portlandu , kljucno je pobjediti Dallas u LA
Chicago : imaju 3 teze gostujuce telme : Atlanta, Orlando i NY i jedna domaca Boston
Miami : vjerovatno sve pobjede do kraja , sto znaci lakersi smiju samo imati 1 poraz
Lakersi ako hoce titulu , smiju izgubiti 1 tekmu od preostalih 12, ali da obavezno pobjede Dallas
Ma vjeruj mi da nije to bitno.Kobe Bryant je napisao/la:Lakersi bi trebali da imaju bolji omjer od Dallasa na zapadu (San Antonio je neuhvatljiv) a u buducem finalu od Bostona , Miamia i Chicaga.
Da zavrse kao osmi, ja ti garantujem da ce doci do finala
-
sundancekid
- Kontakt:
Prognozirat ovako protiv Bostona, blago receno, nije zahvalno...Kobe Bryant je napisao/la:Lakersi bi trebali da imaju bolji omjer od Dallasa na zapadu (San Antonio je neuhvatljiv) a u buducem finalu od Bostona , Miamia i Chicaga.
Play off utakmica sinoc...defense i samo defense
Osjetilo se neigranje Bynuma,Portland je bio bolji u skoku.Odlicno smo poceli mec,imali i desetak razlike ali vec do poluvremena gosti se vracaju da bi onad i poveli sa cini mi se +9.Na kraju ipak odlucilo nase iskustvo i bolja igra u zavrsnici.Kobe i Fisher postigli zadnjih 10 poena na 2-3 minute do kraja.
U svakom slucaju odlicno je sto smo ih dobili bez Bynuma jer znaci da imamo jos fore da budemo bolji...Odom je odlicno odradio svoj posao ali nije bilo adekvatne zamjene tako da su i on i Gasol isli na 40+ minuta.Sreca pa se Andrew brzo vraca...
Osjetilo se neigranje Bynuma,Portland je bio bolji u skoku.Odlicno smo poceli mec,imali i desetak razlike ali vec do poluvremena gosti se vracaju da bi onad i poveli sa cini mi se +9.Na kraju ipak odlucilo nase iskustvo i bolja igra u zavrsnici.Kobe i Fisher postigli zadnjih 10 poena na 2-3 minute do kraja.
U svakom slucaju odlicno je sto smo ih dobili bez Bynuma jer znaci da imamo jos fore da budemo bolji...Odom je odlicno odradio svoj posao ali nije bilo adekvatne zamjene tako da su i on i Gasol isli na 40+ minuta.Sreca pa se Andrew brzo vraca...
- Donnie Darko
- Kontakt:
miami bi bio kao real kad bi ovima umjesto postojece stavio celikovu klupu, i kad bi casillasa zamjenio sa bilobrkom i murinha sa safetom. nemozes poredit trenutni heat sa realom.Arnel.S je napisao/la: Majami ti je kao Real. M u fudbalu, imaju sve, ali opet ima bolji od njih.
naravno da je bitno, to cak moze i odredit prvaka.Arnel.S je napisao/la: Ma vjeruj mi da nije to bitno.
btw. lakersi ce biti ispred mavsa i ako budu imali gori omjer od njih, tako da se za to nemorate brinut.
Donnie Darko je napisao/la:naravno da je bitno, to cak moze i odredit prvaka.Arnel.S je napisao/la: Ma vjeruj mi da nije to bitno.
btw. lakersi ce biti ispred mavsa i ako budu imali gori omjer od njih, tako da se za to nemorate brinut.
To zbog titule u diviziji(to sam potpuno zaboravio) ?
A samim tim na zapadu je situacija dosta jasna sto se tice Lakersa...tacnije samo ce Spursi imati prednost domaceg terena u eventualnom duelu...sad ostaje borba sa istokom...
- Donnie Darko
- Kontakt:
da, mavsi su drugi u svojoj diviziji, i lakersi kao drugi najbolji prvaci divizija imaju osigurano drugo mjesto, a thuner vjerovatno cetvrto kao najgori prvak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.