Ma nisi ti vidio jednog Gasala i Ševkiju pa i Subašića u odbrani,vjeruj mi.Grad je nas DS je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:20Santos je Brazilac sa nasim mentalitetom (kafa, pivo, rakija, debele žene itd).. Prica nas jezik sti je veliki plus. Odbrana mu je najveca mana tj neigranje iste. Ima losiju zavrsnicu ali kad mu se igra, moze biti dosta zajeban jer je prebrz i ima **** prvi korak (znam da su sudije uvijek govorili da ga ne mogu ispratiti nekako bas zbog te "startne brzine"). Inace, njegov menadzer je Eto, onaj sto je nekad igrao u Dinamu, ako se sjecate. On je mlad, k'o djecak otisao od kuce, treba mu nekad progledati kroz prste, volio bih da uspije.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
A znao nam je i Stilic zaigrati kriloUBIPITAR je napisao/la: ↑11 jul 2022, 17:05Ma nisi ti vidio jednog Gasala i Ševkiju pa i Subašića u odbrani,vjeruj mi.Grad je nas DS je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:20Santos je Brazilac sa nasim mentalitetom (kafa, pivo, rakija, debele žene itd).. Prica nas jezik sti je veliki plus. Odbrana mu je najveca mana tj neigranje iste. Ima losiju zavrsnicu ali kad mu se igra, moze biti dosta zajeban jer je prebrz i ima **** prvi korak (znam da su sudije uvijek govorili da ga ne mogu ispratiti nekako bas zbog te "startne brzine"). Inace, njegov menadzer je Eto, onaj sto je nekad igrao u Dinamu, ako se sjecate. On je mlad, k'o djecak otisao od kuce, treba mu nekad progledati kroz prste, volio bih da uspije.
Dobili jufkare sa Štilom na krilu,pa zimisli kad učeno krilo sa 19-20 godina nije u stanju da ispoštuje svoj zadatak.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:08A znao nam je i Stilic zaigrati kriloUBIPITAR je napisao/la: ↑11 jul 2022, 17:05Ma nisi ti vidio jednog Gasala i Ševkiju pa i Subašića u odbrani,vjeruj mi.Grad je nas DS je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:20Santos je Brazilac sa nasim mentalitetom (kafa, pivo, rakija, debele žene itd).. Prica nas jezik sti je veliki plus. Odbrana mu je najveca mana tj neigranje iste. Ima losiju zavrsnicu ali kad mu se igra, moze biti dosta zajeban jer je prebrz i ima **** prvi korak (znam da su sudije uvijek govorili da ga ne mogu ispratiti nekako bas zbog te "startne brzine"). Inace, njegov menadzer je Eto, onaj sto je nekad igrao u Dinamu, ako se sjecate. On je mlad, k'o djecak otisao od kuce, treba mu nekad progledati kroz prste, volio bih da uspije.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
Tonci Mujan i Sulejman Krpic 

Bekric zadnjih 10 godina nije bio najbolji na terenu.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 19:09Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
Stilic je u zadnjih 3 sezone znao biti najbolji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- jointunija
- Kontakt:
Ako pratiš Želju od 2019-te onda te mogu razumjeti.bhsport je napisao/la: ↑11 jul 2022, 20:35Bekric zadnjih 10 godina nije bio najbolji na terenu.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 19:09Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Od 89...jointunija je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:04Ako pratiš Želju od 2019-te onda te mogu razumjeti.bhsport je napisao/la: ↑11 jul 2022, 20:35Bekric zadnjih 10 godina nije bio najbolji na terenu.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 19:09
Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
A za Bekrica mislim u Zeljinom dresu, ne pikam kad je ginuo u gospodskom klubu i crveno crnom dresu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest znao bit najbolji iako je najcesce u jacim utakmicama znao jaci motiv. To ja ipak pridodajem godinama. Protiv sarajva, zrinjskog, borca je znao bit medju najboljim. Doduse sve je manje i takvih tekmi. I to ima veze sa godinama. Covjek ima 37 dinago jebga.bhsport je napisao/la: ↑11 jul 2022, 20:35Bekric zadnjih 10 godina nije bio najbolji na terenu.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 19:09Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
-
- Kontakt:
Ode Fatai u radnik
- MocMahale444
Moze Štila jos 2 godine lagano:kafa:
Ivkovic je odradio svoje kao neki kreten, najgori trener ikad.
Iduci put kad neko napise BOOM nek se pazi gelera.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- jointunija
- Kontakt:
U našem pogotovo i konstantno.Čak prošle sezone je odigrao par odličnih tekmi,ako nije bio najbolji,jest među tri najbolja.Proljeće 2016 svaku tekmu najbolji.bhsport je napisao/la: ↑11 jul 2022, 21:31Od 89...
A za Bekrica mislim u Zeljinom dresu, ne pikam kad je ginuo u gospodskom klubu i crveno crnom dresu.
Očito imaš neki lični amozitet prema njemu,
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ma gdje ces to napisati ovim stručnjacima ovdje. Pa to su sve talenti. Kocevica traži Birningem. Treba ima dati šansu.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 jul 2022, 19:09Kakva nam je vecina omladinaca najbolje govori cinjenica da Stilic i Bekric budu cesto najbolji na terenu. Koliko god meni bilo krivo sto nam moraju igrati 30+ igraci, to je trenutno nasa realnost. Npr. Gasal umjesto da bude bolji, on iz sezone u sezonu polako nazaduje.
Da ona ubleha Ivkovic igrao kako je krenuo ispali bi iz lige. Jer ljudi su ko mazne,samo jedan napise nešto, masa misli isto bez da razmisli svojom glavom. Pogleda trening,utakmicu,fizički koliko mogu igrati Premijer ligu,pa tek sve ostalo.
Bekric ima karijeru kakvu neće pola igrača Prenijer lige imati. Logicno je da ne može 2 igraca pretrčati ali to nije mogao ni kad je imao 27. Nego daj da ponavljamo ko mazge.
-
- Kontakt:
Booooom, dje onaj sto napisa da ga je strah kakvi igraci dolaze
-
- Kontakt:
Stila kad hoce je ubjedljivo najbolji igrac lige.. Kad nece onda je maltene igrac manje.. Ne znam sta utice na njegov voljni momenat.. U prvoj sezoni kada je dosao je bio vrhunski.. U onoj sezoni bez publike u koroni bio kao i svi ostali nikakav.. Nadam se da ce se dobro spremiti i naci motiv za sledecu sezonu.. Stila na bar 80% forme bi bio najvece pojacanje..
Pročepit će negdje.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hocee, beganovic 10ka meni zamalo cir nije puko
-
- Kontakt:
Šta Krpić čeka, sezona počinje za 4 dana, a on bez kluba