Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serie A
Jedni prečesto igraju, a drugi prečesto gostuju. 

Ne bi bilo lose da i vi krenete skupljati bodove, ili je ipak previse utakmica za vas. Al kako sad zar i napoli nije igrao LP, kako to da vas dobise , svasta?TheTruth34 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 23:47Dobar Milan, bravo komšije.. Skupljaju se bodovi, nema više sigurnih poraza, igra se 90+ minuta, bravo....
Sve ukazuje da će ovo biti jedna dobra sezona za kone, možda ove sezone uspiju biti među prvih 7![]()
Prerano je govoriti šta će biti do kraja sezone, ali ja gotivim Napoli i malo navijački se zezam.
Volio bih da osvoje, naravno.
Neće biti nimalo lahko.
Tu je minimalno 5 klubova (Milan, Inter, Roma, Juventus i Napoli) koji su trenutno bodovno i formom tu negdje. Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona do samog kraja.
Neće biti nimalo lahko.
Tu je minimalno 5 klubova (Milan, Inter, Roma, Juventus i Napoli) koji su trenutno bodovno i formom tu negdje. Mogla bi ovo biti zanimljiva sezona do samog kraja.
Nigdje veze. Nikakav izgovor samo sam napisao kako su pali u nastavku sto sigurno ima i do umora. I napoli je igrao bez spica, dosta sve lakse bi im islo da se Lukaku nije povrijedio, a inter gotovanje u Rimu, cl, Napulj nije lako i gdje bas mozes racunati na 3 pobjede.
embrace the chaos
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I bez pola ekipe, samo to niko od njih ne spominje
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Rahmani, Lukaku, Lobotka, Hojlund i jos i Kevin se povrijedi. Napoli ima definitivno ove sezone najbolji ekipu, e sad dosta toga ce sad zavisiti od povrede Kevina, mnogo im znaci za igruBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:57I bez pola ekipe, samo to niko od njih ne spominje
Pa nisu uticali na igru, zato ih niko ne spominjeBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:57I bez pola ekipe, samo to niko od njih ne spominje
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Slažem se. Nekoliko podjednako jakih ekipa gdje nijedna toliko ne odskače kvalitetom da može garantovati da će osvojiti scudetto sa velikom razlikom. Kako stvari stoje, biće vrlo uzbudljivo do samog kraja.ZaZelju je napisao/la: ↑25 okt 2025, 20:50Prerano je govoriti šta će biti do kraja sezone, ali ja gotivim Napoli i malo navijački se zezam.
Neće biti nimalo lahko.
Nema ih k'o da su pomrli 
Usutili se kao da je dan zalosti, al bice da je napoli vise odmarao, ne znam evo.
Al ne znam sto ne skupljaju bodove vrijeme im je da krenu
Al ne znam sto ne skupljaju bodove vrijeme im je da krenu
Pioli je totalno zaluto
kakav sunovrat Fiorentine.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Il Club più titolato al mondo!
Hvala mu na tome i svakako ima tu njegove zasluge, što bi rekli kliknuli svi. Al ima pojedinaca pa su ubijeđeni da je on vrhunski trener i da je i dan danas trebao voditi Milan.
Il Club più titolato al mondo!
Ma taman iduce kolo uzima fiorentina i Pioli 3 boda i svi zadovoljni i sretni 
I dan danas ne mozete da shvatite da je radio fantastican posao u Milanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.