Bosco je napisao/la:Hazard ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bosco je napisao/la:Hazard ?
Apsolutno se ništa ne spominje vezano za njega.Bosco je napisao/la:Hazard ?
Ako je ovo tačno onda definitivno ništa od Hazzarda.Rizah je napisao/la:Klauzula u ugovoru Joe Cola: Liverpool plaća 60 % njegove plate ( 60 000 funti ) ali je stekao pravo prvokupnje Hazzarda u julu 2012
Kakvih provociranja ? samo sam naveo kakvi su ti igrači bili u svojim klubovima prije dolaska , da malo više pratiš soccer znao bi i sam.rogeRF je napisao/la:A ja ocekujem da vise ne posjecujes ovu temu, dosta vise tvojih provociranja!Saurman je napisao/la:Ala ste se usrećili sa Santosom i Mertesackerom ovaj drugi je nosio odbranu Werdera koja je po sezoni primala 60 golova za Santosa dovoljno je reći da je igrao u Feneru...očekivali su se bolji potezi Wengera.
Pa nije doš'o iz Hoffenhaima ,Schalkea ili Djenove.Saurman je napisao/la:Nešto ima nejasno...Arnelinho je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ala ste se usrećili sa Santosom i Mertesackerom ovaj drugi je nosio odbranu Werdera koja je po sezoni primala 60 golova za Santosa dovoljno je reći da je igrao u Feneru...očekivali su se bolji potezi Wengera.
Pa džaba vam sve i da imate to pravo (a predsjednik Lillea kaze da nemate i damu nije jasno ko izmišlja te gluposti) Hazard je valjda jedno 10 puta ponovio da kad bi odlazio iz Lillea najradije bi odlazio u Arsenal ili Real M.Rizah je napisao/la:Prvo Bosco nisam ja Rito nego Rizoa drugo, ja vjerujem svom izvoru. Još jučer sam napisao na temi EPL da Cole ide u Lille, Ngog u Bolton a Poulsen u Evian. Svi ti transferi su se danas ostvarili. Kada je čovjek tri puta rekao istinu, moram mu i sada vjerovati
Naravno ljudi imaju visoke kriterije.Arnelinho je napisao/la:Pa nije doš'o iz Hoffenhaima ,Schalkea ili Djenove.Nešto ima nejasno...
Je l' to jedan igrac cini tim?! Kazes da su zbog Pera primili 60 golova u sezoni. Je li to on jedini igrac odbrane, je li to on jedini treba da bude kriv?Saurman je napisao/la:Kakvih provociranja ? samo sam naveo kakvi su ti igrači bili u svojim klubovima prije dolaska , da malo više pratiš soccer znao bi i sam.rogeRF je napisao/la:A ja ocekujem da vise ne posjecujes ovu temu, dosta vise tvojih provociranja!Saurman je napisao/la:Ala ste se usrećili sa Santosom i Mertesackerom ovaj drugi je nosio odbranu Werdera koja je po sezoni primala 60 golova za Santosa dovoljno je reći da je igrao u Feneru...očekivali su se bolji potezi Wengera.
Želi da ostvari novo iskustvo u životu.Bosco je napisao/la:Što nisi otišao u Liverpool kralju ?
100% je to taj BUMMM BUMMMguuners_4ever je napisao/la:
Nadam se da če arteta doći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.