NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: NFL

Post Postao/la Lillard » 03 feb 2015, 21:27

Cepi1981 je napisao/la:Gledam anketu od 50 saveznih drzava samo 6 je navijalo za Patriotse hahaha. Nema sta New England protiv svih haha fakat se trebamo osamostaliti, odcijepiti se od tih luzera ionako su malte ne sve to manje vise krkanske drzave sa izuzetkom od par regija.
A jesmo se umislili..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

IlCapitano
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la IlCapitano » 03 feb 2015, 21:27

LeBronfan je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Koji je gospodin ovaj Brady. Jutros slusam na radiju daje pohvale svima u ekipi nece uopste da sebe istice u bilo cemu. Imao je milion razloga da popljuje citavu naciju koja ga terorise citavo vrijeme a on je samo rekao neka svkao radi svoj posao i prica svoju pricu. Iza se cuje mala kcerkica kako place i Giselle nesto govori, komedija...

Gospodin! :kafa:
imal gdje link s tim interwievom
http://media.weei.com/a/101536604/tom-b ... 2-3-15.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 feb 2015, 21:40

Lillard je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Gledam anketu od 50 saveznih drzava samo 6 je navijalo za Patriotse hahaha. Nema sta New England protiv svih haha fakat se trebamo osamostaliti, odcijepiti se od tih luzera ionako su malte ne sve to manje vise krkanske drzave sa izuzetkom od par regija.
A jesmo se umislili..

Za facepalma, al' mi mrsko trazit sliku.
Postovanje treba zaraditi.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 03 feb 2015, 21:47

Lillard je napisao/la:
A jesmo se umislili..

Cini ti se:)
Ali sta ces kad smo plafon
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 feb 2015, 22:49

Lillard je napisao/la:
A jesmo se umislili..

Pusti ga. Vidis da je zaboravio i kako se pise na maternjem jeziku. Uzivio se pravo da je Amer i jedan od njih.

Evo glavni odbrambeni nam upitan za sezonu. :thumbdown:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 03 feb 2015, 22:57

Koje su šanse da će se Grevis već slijedeće sezone ponašati kao da zna o NFL više od svih ovih momaka poput Ria, Amera, Kad_kako, Randyja i ostalih ? Da li će i od ove veoma mirne i prijateljske teme napravit temu za prepucavanje ? :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2015, 23:08

Tim Hasselback :Peyton Manning still the greatest QB of all time.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :lol: :lol:

Koliko moras biti GLUP da bi ovo nakon Nedelje izjavio...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 feb 2015, 23:22

Epidaurus je napisao/la:Koje su šanse da će se Grevis već slijedeće sezone ponašati kao da zna o NFL više od svih ovih momaka poput Ria, Amera, Kad_kako, Randyja i ostalih ? Da li će i od ove veoma mirne i prijateljske teme napravit temu za prepucavanje ? :mrgreen:
Pocet ce se tema cistiti poslije drafta i free agencya. Uvijek dodju i kunto i panto tokom SuperBowla, pa na kraju regularnu sezonu prati 12-15 momaka.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2015, 23:28

Ja bih volio da sto vise ljudi prati ovo na forumu..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 feb 2015, 23:30

Nikad manje forumaša, a nikad više samoproklamovanih stručnjaka kao na ovoj temi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 23:34

DukeOfWellington je napisao/la:Nikad manje forumaša, a nikad više samoproklamovanih stručnjaka kao na ovoj temi.
Pa ovo I jeste za odabrane :kafa:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 03 feb 2015, 23:35

Greivis je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
A jesmo se umislili..

Pusti ga. Vidis da je zaboravio i kako se pise na maternjem jeziku. Uzivio se pravo da je Amer i jedan od njih.

Evo glavni odbrambeni nam upitan za sezonu. :thumbdown:
To ti je zbilja argument da sam se uzivo i da sam zaboravio maternji? Imas li jos koji primjedbu? Poznajes li me mozda? Kako mozes uopce znati koji mi je maternji jezik? Dzahkad bi ti korisnije bilo da sutis.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 feb 2015, 23:38

Ako se dobro sjecam, Grevis je propustio da dobije nagradu za kantu godine samo iz razloga sto je konkurent debelo bio gori od njega, ali to je taj kalup.

@Cepi, jednostavno ga ne citiras i ignorises sve sto napise, i ok si. :thumbup:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 23:41

Ne tjerate raju, neka ih, sto vise to bolje/zanimljivije

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 feb 2015, 23:42

Ja cu sigurno pratiti ovu ekipu Billsa, ali ovdje isto tako necu pametovati.

Ne mogu ja pisati i citirati ljude koji prate ovaj sport preko deset godina, ne znam dobro ni pravila istog, ne poznajem historiju, ali baš mi se sport svidio.

Nadam se da necu "izlapiti" do septembra, zašto traje ovako dugo pauza ?

I da, kada se igraju utakmice ? Je li nedjelja navecer ?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 23:44

Belmin6 je napisao/la:Ja cu sigurno pratiti ovu ekipu Billsa, ali ovdje isto tako necu pametovati.

Ne mogu ja pisati i citirati ljude koji prate ovaj sport preko deset godina, ne znam dobro ni pravila istog, ne poznajem historiju, ali baš mi se sport svidio.

najlaksi sport za pratit, od bilo kojeg sporta (timskog) stos u zivotu pratit :)

Billsi ce 90% tekmi odigrati u nedelju, u 12 po Americkom vremenu, tvom oko 6-7 navece. Posto oni ne idu na prime time, tj. nedelju vece ili poendeljak vece, tako da ne moras ostajat budan.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 feb 2015, 23:50

Belmin6 je napisao/la:Ja cu sigurno pratiti ovu ekipu Billsa, ali ovdje isto tako necu pametovati.

Imaš ljude koji prate 20 godina i ljude koji prate godinu ili dvije, i svi su jednako uvjereni da su u pravu i da ovaj sport imaju u malom prstu. Sujeta na ovoj temi je na visokom nivou i nema nikakve sumnje da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti u pametovanju.

Pauza je duga otprilike kao i u većini američkih profesionalnih liga.

Nedjeljom od 19:00 (po našem vremenu) je najveći broj mečeva, zatim od 22:10 nekoliko mečeva, pa od 02:30 tu noć SNF i noć kasnije od 02:30 MNF. Ima još jedan termin u noći s četvrtka na petak.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 feb 2015, 23:52

Ništa ne iskljucujem sto posto Vojvodo, ali nešto sam uvjeren da nemam snage da i ovdje pametujem. :mrgreen:

Kad bude ova ekipa igrala, bacim neki komentar i to je to.

Eto nadam se da ce za deset godina dogurati sa mnom u SB.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2015, 00:13

Giantsi su u velikom problemu oko Pierre Paula. Istekao mu je ugovor, a postoje ekipe koje mogu ponuditi vise nakon sto je imao dobru sezonu, a franchise tag je preskup trenutno. A tu ugovore nemaju ni Thrumond i Rolle.

Prica se da ce otpustiti Beasona, Weatheforda i Kiwanuku. Te jos niz nekih igraca koji zaradjuju po milionce..

Od onih za koje se interesuju je Bulaga u OL, te Spiller, Ingram i Vereen kao prvi RB naredne godine ..

Ako se ne vrati Pierre Paul to ce biti veliki gubitak, a zamjena prva bi mogao biti Hughes iz Billsa.

Po meni je najveci problem veliki ugovor Cruza za kojeg se ne zna kakav ce se vratiti. On i Beckham JR bi bili ubojit duo ali kakav ce biti Cruz nakon ozljede koljena? Propustio je citavu 2010, citavu 2014, a ima sest godina za 46 miliona. Ja bih tu uradio cut i doveo Crabrteea ili Cobba. Randlle nije sposoban da bude drugi reciver, Donnell je slab TE.

Na draftu se nadam da ce uzeti Ol ili Dl igraca u prvoj rundi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 feb 2015, 00:16

Ja evo ovaj forum čitam redovno od sezone 2011. tj od one sezone kad Patriotsi izgubiše Super Bowl od Giantsa a počeo sam nešto pomalo pisati tek od ove sezone. Poznajem većinu pravila (bar ovih što su često u upotrebi a ne ona sva divlja koja ni sudije sve ne znaju :mrgreen: ) i siguran sam da neću pametovati likovima poput Amera, Ria, Randyja, Kad_kako, Alema i ostalim koji vrlo vjerovatno duže od mene prate ovaj sport i sigurno se bolje razumiju. Salt je moram priznat legenda, on i njegovi postovi o Bearsima i Cutleru :D

@Tuzlak mogu li GIantsi Suha ganjat kako ? Jest da je lik problematičan al realno top 3 DT u ligi, ako ne i najbolji

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.