Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
+Carvajal..
Jedva cekam da jedan od ovih postane prvotimac Reala..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
+Carvajal..
Jedva cekam da jedan od ovih postane prvotimac Reala..
Jučer odlično odigrana utakmica protiv Valencie, nadam se da ćemo nastaviti ovim ritmom. Posebno me je oduševio Kaka koji je odigrao perfektno utakmicu. Volio bih da ga vidim u prvih XI protiv Barce u LŠ, jer momak pokazuje da je željan igre. Osim toga drago mi je što je Mou dao šansu igračima koji ne dobivaju često prilike, tu mislim na Canalesa,Lassa,Leona,Granera i uz to mi je drago zbog Nacha koji je i debitirao.
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!
Ma ljudi, vjerujte vi meni, nece ni Benzema ni Higuain poceti, nego Adebayor! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da Bog da otkino jezikEdin TM87 je napisao/la:Ma ljudi, vjerujte vi meni, nece ni Benzema ni Higuain poceti, nego Adebayor!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nema sanse da Higuain zaigra. Jos on ne moze duele dobijat, ali i to ce se ispraviti treninzima. Adebayor je visociji od Benzeme, zbog toga ce vjerovatno i igrat'.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I kaze sto ne dolazim na temu,sta cu bolla dolazit kad me odma' naljute
Vidio si kako je Adebayor odigrao proti Barce,lik se vuce po terenu ko sline(aka Džeko),i bolje da on igra od Higuaina il' Benzeme [youtube][/youtube]

Vidio si kako je Adebayor odigrao proti Barce,lik se vuce po terenu ko sline(aka Džeko),i bolje da on igra od Higuaina il' Benzeme [youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Lik bio strasan protiv Farse, kupi cvike!
Roger Federer the greatest of all time!
- Nail for Real
- Kontakt:
@pipita,totalno si u krivu
.
Adebayor je protiv Barce odigrao jednu od boljih utakmica sezone, odlican u napadu, pomagao odbrani, vrsio presing. Plus sto je itekako opasan iz prekida. Higuain jos nije fizicki spreman i ne moze on igrati na ovako visokom nivou. Benzema nema visinu(nizi je od Adebayora i samim tim manje moze zaprijetiti iz prekida) tako da ostaje samo Adebayor. Doduse, nije iskljucena ni opcija da pocnemo sa Ronaldom kao spicom, ali pitanje je koliko je to dobra ideja, posto znamo kako Ronaldo inace igra u defanzivi. Treba mu podstrek za takvo nesto(citaj gol).

Adebayor je protiv Barce odigrao jednu od boljih utakmica sezone, odlican u napadu, pomagao odbrani, vrsio presing. Plus sto je itekako opasan iz prekida. Higuain jos nije fizicki spreman i ne moze on igrati na ovako visokom nivou. Benzema nema visinu(nizi je od Adebayora i samim tim manje moze zaprijetiti iz prekida) tako da ostaje samo Adebayor. Doduse, nije iskljucena ni opcija da pocnemo sa Ronaldom kao spicom, ali pitanje je koliko je to dobra ideja, posto znamo kako Ronaldo inace igra u defanzivi. Treba mu podstrek za takvo nesto(citaj gol).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako je ono strasno,onda bi Pinto iz Barce trebao igrati u napadu:[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:Lik bio strasan protiv Farse, kupi cvike!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta taj video pokazuje? Da je Pinto stigao na loptu prije Adebayora? Apsolutno nista.
Dokazuje koliko je pokretljiv doticni gospodinNail for Real je napisao/la:Sta taj video pokazuje? Da je Pinto stigao na loptu prije Adebayora? Apsolutno nista.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa dobro, Pinto mu prodao foru, pa sta? Ne znam na sta si mislio. Mozda na brzinu, ali on je za svoju visinu itekako brz. Ponavljam, dobar je presingu, odgovoran u defanzivi, korektno odradjuje posao naprijed a i izuzetno opasan iz prekida. Sve razlozi zbog cega bi Manolito trebao igrat'.*p!p!t@* je napisao/la:Dokazuje koliko je pokretljiv doticni gospodinNail for Real je napisao/la:Sta taj video pokazuje? Da je Pinto stigao na loptu prije Adebayora? Apsolutno nista.
Ma brate,meni nije drago sto ce on igrati,a tebi kako god 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Nail for Real
- Kontakt:
Vise bih ja volio da igra Higuain, ali realnost je da je u ovom trenutku Adebayor bolja opcija*p!p!t@* je napisao/la:Ma brate,meni nije drago sto ce on igrati,a tebi kako god

- anonymousHD
- Kontakt:
Onaj video ništa ne pokazuje! Adebayor je odličan, jak, visok. Kao što Nail govori on će baš radi visine i igrati, jer nam je to odlično oružje protiv Barce. Higuain je predobar, to je pokazao juče, ali on nije 100% spreman. Benzema je oke i sve, ali on nije za ovakve utakmice, previše je usporen ne znam, jednostavno se po meni ne uklapa se u ovu taktiku.
Joj, kad se sjetim ove akcije Adebayora, šteta što nije ušla..
Joj, kad se sjetim ove akcije Adebayora, šteta što nije ušla..

Ma neka igra Kaka umjesto Angela i to je to 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nit ima dovoljno kondicije da stalno igra krilo i vraca se na beka (da trci 12,13 km po tekmi) nit je dovoljno odgovoran odnosno dobar za tako nesto, a i ti bi istjerao iz prve postave najboljeg ponajboljeg pojedinca u finalu Kupa... Kaka moze jedino dobiti par minuta na kapljaku u drugom poluvremenu kada bi eventualno usao umjesto Ozila, mada ja mislim da bi komotno mogao od prve, ali eto, nisam ja tu da mislim nego Jozo koji vjerovatno zna bolje od mene.LBJ MVP je napisao/la:Ma neka igra Kaka umjesto Angela i to je to
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma eto neka bude po Jozinom,al me Angel nervira na terenuPortillo je napisao/la:Nit ima dovoljno kondicije da stalno igra krilo i vraca se na beka (da trci 12,13 km po tekmi) nit je dovoljno odgovoran odnosno dobar za tako nesto, a i ti bi istjerao iz prve postave najboljeg ponajboljeg pojedinca u finalu Kupa... Kaka moze jedino dobiti par minuta na kapljaku u drugom poluvremenu kada bi eventualno usao umjesto Ozila, mada ja mislim da bi komotno mogao od prve, ali eto, nisam ja tu da mislim nego Jozo koji vjerovatno zna bolje od mene.LBJ MVP je napisao/la:Ma neka igra Kaka umjesto Angela i to je to

Zašto ne bi ovako igrali
Iker
Arbeloa-Ramos-Garay-Marcelo
Pepe-Xabi
Kaka-Ozil-Ronaldo
Higuain

pa razvalili bi ih.Mada meni odgovara kako god samo da ih dobijemo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bilo bi dobro da igra jedno poluvrijeme Ozil,drugo Kaka i da se mijenjaju na desnoj strani.. Jer ce tu bit Barca deficitarna u napadu pa nece zahtjevat toliko ozbiljnu igru pozadi.. Naravno da u tom slucaju jedini istureni bude CR
LBJ razvalili bi oni nas
tu bi nas Alves silovao..
LBJ razvalili bi oni nas

Pa bila bi otvorena tekma jedno 6:3 za nas bi na kraju biloL_blancos je napisao/la:Bilo bi dobro da igra jedno poluvrijeme Ozil,drugo Kaka i da se mijenjaju na desnoj strani.. Jer ce tu bit Barca deficitarna u napadu pa nece zahtjevat toliko ozbiljnu igru pozadi.. Naravno da u tom slucaju jedini istureni bude CR
LBJ razvalili bi oni nastu bi nas Alves silovao..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.