Oklen' si ti ono?rigotina je napisao/la:Evo što bude kada jedan tuzlak ode u europu... sad zamisli da ih ode 11 + klupa + uprava, pa poslali bi ljudi UN-ovu misiju vamoPipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]

Oklen' si ti ono?rigotina je napisao/la:Evo što bude kada jedan tuzlak ode u europu... sad zamisli da ih ode 11 + klupa + uprava, pa poslali bi ljudi UN-ovu misiju vamoPipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]
totalno nebitno. Tuzlak je u glavi, vidi se iz priloženogwobly92 je napisao/la:
rigotina je napisao/la:dala bi se povući analogija sa slobodomBesic je napisao/la:
rigotina je napisao/la:dala bi se povući analogija sa slobodomBesic je napisao/la:
Otišli u minus..DrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko od tuzlaka reci koliko oni titula imaju od osnivanja do sad?
DrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko od tuzlaka reci koliko oni titula imaju od osnivanja do sad?
Ne mogu,crko im brojacDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko od tuzlaka reci koliko oni titula imaju od osnivanja do sad?
Boldiranim slovima se ispisalo: "To be continued.."Rinuka je napisao/la:Crko im brojacDrustveniParazit je napisao/la:Moze li mi neko od tuzlaka reci koliko oni titula imaju od osnivanja do sad?
Trofeji pricaju momcino. Mislim konkretno na ovu sezonu.tuzlak1987 je napisao/la:A ljepote kad se mazite svi kolektivno. Jos jedan dokaz kako patite dok vas karamo na zelenom terenu.
Mozda treba da organizujete i neki sastanak, picence, zajednicko navijanje ili nesto slicno jer ovo su vec bratski odnosi.