Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pa jbmu ove naše doktore , Ali i Jota su se već trebali vratiti + Chiesa.Svaki igrač nam je potreban , a evo 2-3 sedmice fula u prognozi.Vidjet ćemo i za ostalu 3 hoće li biti kako su i rekli , ili ide to do februara.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Mogo bi se derbi sutra otkazati zbog vremena.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odmah flashback na onu tekmu kad je Salah dobio Puskas nagradu, snijeg i trpanje Evertona. 

Ma nije samo snijeg, vjetar ce izgleda bas **** bit.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Tu tekmu smo kiksali, bilo 1-1, Lovren napravio samo jedan u nizu glupih penala.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:46Odmah flashback na onu tekmu kad je Salah dobio Puskas nagradu, snijeg i trpanje Evertona.![]()
- SoloControTutti
- Kontakt:
Cekaj jel to onaj penal kad je Klopp poludio na kraju pred novinarima ? Mislim da je bilo nesto presoft nad Calvertom ?JayCatwright je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:53Tu tekmu smo kiksali, bilo 1-1, Lovren napravio samo jedan u nizu glupih penala.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:46Odmah flashback na onu tekmu kad je Salah dobio Puskas nagradu, snijeg i trpanje Evertona.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
JesteSoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2024, 21:57Cekaj jel to onaj penal kad je Klopp poludio na kraju pred novinarima ? Mislim da je bilo nesto presoft nad Calvertom ?JayCatwright je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:53Tu tekmu smo kiksali, bilo 1-1, Lovren napravio samo jedan u nizu glupih penala.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2024, 19:46Odmah flashback na onu tekmu kad je Salah dobio Puskas nagradu, snijeg i trpanje Evertona.![]()

Btw, izgleda da će biti odgođeno, odluka konačna ujutro, ali vjerovatno odgoda
U slučaju da ne bude odgode, jako bitna utakmica za nas.
Jako bitno je reagovati na ovaj 'kiks' pobjedom i to na Goodisonu.
Poslije toga dolaze lakše četiri utakmice do presjeka prvenstva (19 odigranih kola).
Gledao sam Tottenham preksinoć i užasno izgledaju.
Fulham, Leicester i West Ham bi također trebale biti pobjede sa ovom formom i zasada maestralnim Slotom.
Malo me brine što nema Macce, ali vjerujem da se može dobit ovo i bez njega.
Valjda Jota bude spreman do nekog 20.decembra. Ogroman boost bi to mogao biti pred ulaz u možda i najbitniji dio sezone za prvenstvo.
Jako bitno je reagovati na ovaj 'kiks' pobjedom i to na Goodisonu.
Poslije toga dolaze lakše četiri utakmice do presjeka prvenstva (19 odigranih kola).
Gledao sam Tottenham preksinoć i užasno izgledaju.
Fulham, Leicester i West Ham bi također trebale biti pobjede sa ovom formom i zasada maestralnim Slotom.
Malo me brine što nema Macce, ali vjerujem da se može dobit ovo i bez njega.
Valjda Jota bude spreman do nekog 20.decembra. Ogroman boost bi to mogao biti pred ulaz u možda i najbitniji dio sezone za prvenstvo.
Bolje da se ne otkazuje
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Odgođeno.
Sranje
Jbg al hajde sta ces.
Sad protiv Girone malo izmiksati sastav koliko god se može , odmoriti ove bitne igrače , imamo tu utakmicu gdje možemo to uraditi , i onda dobiti sve do naredne godine 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kad pogledamo umor i povrede ovo je super za nas. Vjetar i kisa na Goodisonu s njihovim mesarima samo je pitanje koliko igraca bi nam polomili. Slijedi malo laksi niz utakmica sa vise prostora za rotaciju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da, definitivno dobro za nas. Plus su oni zadnju sad tekmu dobili 4-0, visok moral.
- JayCatwright
- Kontakt:
Maca propušta i Gironu i Fulham zbog suspenzije, taman da odmori malo
Po meni je dobro sto je odgođeno, kupuje nam malo vremena da nam se povrijeđeni igraci vrate, a i da se ostali odmore.
Sto se mene tice protiv Girone bi bas izmjesan sasatav izveo, jer realno sigurni smo u top 8 LP, doduse ne matematicki ali imamo lakse protivnike do kraja.
Sto se mene tice protiv Girone bi bas izmjesan sasatav izveo, jer realno sigurni smo u top 8 LP, doduse ne matematicki ali imamo lakse protivnike do kraja.
Srce, čast i ponos!
Jbni Newcastle
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobar vikend i bez odigrane tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.