Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Od svih bolesnih opsesija koje možeš razviti, zamisli da tvoja bude upravo yebeni Pioli. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naravno da ne. Kad vrtite misljenja kako koji dan. Cas jedno, cas drugo.
Edit: izvini bolesnik Adli nisam te prepoznao
Edit: izvini bolesnik Adli nisam te prepoznao
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
najveci sarlatan i demagog u modernom calciu
al nassr ko nova ekipa od kad su odje.bali idiota
al nassr ko nova ekipa od kad su odje.bali idiota
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Forza Juve, long live Tudor 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kako naivan i lagan gol
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Rijetke utakmice kad se navija za Lazio 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bojim se dobit će Igor nogu ako izgube, i vi bi trebali navijati za njih ovu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jel postoji razlog zasto Tudor rotira golmane? Vidim da je Di Gregorio na klupi pa pretpostavljam da nije ozljeđen a vec sam vidio ranije da je Perina znao stavljat u prvih 11.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Juventinisimo
- Kontakt:
EVO jIH!!!! Juve ih ozivio... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Čist penal za Juve
[/quote]
[/quote]
Ovaj lik ni BiH ligu ne bi mogao suditi.
Italijanski Frano Jelić
Italijanski Frano Jelić
[/quote]
[/quote]
Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...
I ko nam je sretni dobitnik sa ovom izjavom? Hahahahmilanist je napisao/la: ↑26 okt 2025, 22:49Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...da ne promakne. Nesto ih nece taj gol
![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Protiv nas će Fiorentina ostvariti prvu pobjedu u sezoni ako ovaj majmun ostane trener 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Drzi se ti svoje sobne tempearture, tu ti je mjesto...milanist je napisao/la: ↑26 okt 2025, 22:49Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...da ne promakne. Nesto ih nece taj gol
![]()
Jedni imaju siama, jedni tebe...tesko li se svima nama...
Kad vec ides i njuskas po drugim podforumima, barem se potrudi da to na nesto lici...a ne da vadis nesto iz konteksta, bez price, spoja, pocetka i zavrsnice...ali to su vrline balkanskih sirovina...
Meni je drago da si se nasmijao, a i ovaj drugi pacenik se nadovezao...koji spoj Z generacije
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Juventinisimo je napisao/la: ↑26 okt 2025, 23:05Drzi se ti svoje sobne tempearture, tu ti je mjesto...milanist je napisao/la: ↑26 okt 2025, 22:49Da ponovim...Vlahovic, Ciko, Yildiz, David, Zhegrova, Openda...ako iko u svijetu ima jacih 6, neka se javi...imaju startnih 3, ali za rotaciju i promjenu igre sigurno nemaju...sa ovima mozes da mijenjas milion taktika u polju...da ne promakne. Nesto ih nece taj gol
![]()
Jedni imaju siama, jedni tebe...tesko li se svima nama...
Kad vec ides i njuskas po drugim podforumima, barem se potrudi da to na nesto lici...a ne da vadis nesto iz konteksta, bez price, spoja, pocetka i zavrsnice...ali to su vrline balkanskih sirovina...![]()
Meni je drago da si se nasmijao, a i ovaj drugi pacenik se nadovezao...koji spoj Z generacije![]()
Jos kaze ako u svijetu ima jacih 6 neka se javi.
Evo ja se javljam i kazem da ima itekako jacih 6, te koje si nabrojao nisu ni u top 6 a kamoli najjaci 6
Nego, de ti meni reci kako to da vas Napoli dobije. Nisu odmarali jbg, igrali su LP
Ako si gledao utakmicu vidio si ko je bio bolji, samo u 1. pol. mi pogodili stativu (Dumfries), prečku (Bastoni) Lautaro 2 čiste prilike profulao, Bastoni umalo pogodio iz kormera a Napoli nije imao nijednu priliku osim tog poklonjenog penala (sudijea i pomoćnik su danas poslani na hlađenje zbog te greške). Ja sam zadovoljan igrom, nismo imali sreće ali isto sam ovo pisao kad smo izgubili od Juveta gdje smo bili dosta bolji pa poslije toga sve dođe na svoje (mi upisali 7 pobjeda i poraz a Juve 8 utakmica već ne zna za pobjedu) tako da dokle god imamo igru ne brinem. Duga je sezona
Nije da branim onog levata al lahko je bit general poslije bitke, što nisi odmah javio i odgovorio na njegov post nego se "evo javljaš" nakon 3 mjeseca dok si vidio kako se odvija situacija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.