A protiv ovih jacih momcadi da su opasniji Lecce i Verona mi nejde u glavu
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Dybala nije ni za Mls-a..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
mogu li ovi vasi do gola ? da mi uljepsaju dan ? 
Da li je realno da Gasperini toliko prezire Tsimikasa da je ostavio ovog Renscha u igri
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Evo kako je sebičan Soule, lik šuta iz mrtvog ugla yebo sebe
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Hajde Arteme druže podsjeti nas na utakmice u Gironi
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jedva cekam dan kad ce otici.Ne mogu vise ove setace sa kul frizuricom i koji su malo malo povrijedjeni.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Koja nemoc. Bit ce ovo 7. poraz sto se tice lige, mislim da je nerealno ocekivati da cemo izboriti lp. Znao sam da ce biti nazad tesko bez Ndicke, ali ne ovoliko.
embrace the chaos
Koliko bacenih lopti u nista, ne mozes jedan napad sloziti kako treba, uzasni smo, daleko od nivoa ekipe za cl.
embrace the chaos
Optimistima ostaje da se nadaju i da vjeruju da ova ekipa nešto može, sada već imamo stvarno dovoljno veliki uzorak utakmica da možemo reći da ova ekipa neće izboriti LP ove sezone, moralo bi se desiti neko čudo sa transferima tj. da dovedemo pet ozbiljnih imena, što nije baš realno.
Zaista ne shvatam zašto ne probaju dovesti ove provjerene igrače koji se godinama vuku po Italiji, to su tipovi koji nam mogu pomoći u ovakvoj situaciji.
Niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, igrati ovako monotono, bez ikakve želje za pobjedom je strašno, najgore što se to već dešava u kontinuitetu, neke je možda zavarala utakmica protiv Đenove, ali ruku na srce oni su tu dobili sami sebe. Svi zaslužuju kritiku, pa i Gasperini što konačno ne proba nekog omladinca, spominjao sam to već, ali kad smo bili u sličnoj situaciji Mourinho je tada izvukao Tahirovića, Felixa, čini mi se čak i Pisilija, koji su postali standardni dio rotacije. Najveća kritika ide na račun Dybale, da li su konačno povrede uradile svoje ili mu se jednostavno više ne igra, ne znam, ali ovo je jako loše.
Inače, u utorak bez Mancinija i Hermosa, a Ndicka nam je na AFCON-u, vjerovatno još jedan kiks. Sramotno je da jedna ozbiljna ekipa ovako loše igra bilo koju malo težu utakmicu.

Zaista ne shvatam zašto ne probaju dovesti ove provjerene igrače koji se godinama vuku po Italiji, to su tipovi koji nam mogu pomoći u ovakvoj situaciji.
Niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, igrati ovako monotono, bez ikakve želje za pobjedom je strašno, najgore što se to već dešava u kontinuitetu, neke je možda zavarala utakmica protiv Đenove, ali ruku na srce oni su tu dobili sami sebe. Svi zaslužuju kritiku, pa i Gasperini što konačno ne proba nekog omladinca, spominjao sam to već, ali kad smo bili u sličnoj situaciji Mourinho je tada izvukao Tahirovića, Felixa, čini mi se čak i Pisilija, koji su postali standardni dio rotacije. Najveća kritika ide na račun Dybale, da li su konačno povrede uradile svoje ili mu se jednostavno više ne igra, ne znam, ali ovo je jako loše.
Inače, u utorak bez Mancinija i Hermosa, a Ndicka nam je na AFCON-u, vjerovatno još jedan kiks. Sramotno je da jedna ozbiljna ekipa ovako loše igra bilo koju malo težu utakmicu.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bukvalno svaku utakmicu koju smo izgubili izgledali smo ovako.Ne znamo nista zivo odigrati u napadu a odbrana mora barem jednom kiksati.
Ligu Prvaka ce biti bas tesko izboriti.Rekao bih ovaj Januar ce nam pokazati da li se mozemo cemu nadati.Ako se ne dovedu dva ili tri kvalitetna igraca mozemo se pozdraviti sa najacim takmicenjem.
Ligu Prvaka ce biti bas tesko izboriti.Rekao bih ovaj Januar ce nam pokazati da li se mozemo cemu nadati.Ako se ne dovedu dva ili tri kvalitetna igraca mozemo se pozdraviti sa najacim takmicenjem.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Mi protiv desete momcadi nemamo ozbiljnu šansu, ne zapucamo na go, užas... Kakav Čelik, kakakv Cristante mrtvi, sakupljač 6 mjesta, još ga i neki brane ovdje, koj k.on doprinosi, tako vec 6 sezona, kakav Rench na krivoj strni, napad ama bas nitko na razini, jedini koj moze nesto napred uvijek bude izvađen oko 60-e min..
Užas tuga i jad, s ovim kadrom se možemo boriti za konferenciju....
A kad vidim kakav nam je panj s.d ne ocekujem ništa od Januara...
1/7 ljetos, moze nam samo još oslabit ekipu..
A i Gasperini da protiv 5 ekipa nisi opucao na gol mi baš nejde u glavu, vise je Pisa pokazala protiv ovih,izgleda da ce biti jos gori od Fonsece....
Što sam rekao mi trebamo kao u menageru promjenit 15 igraca na ljeto a s ovakvim magom Massarom to je nemoguca misija....
A i ameri nek se gone lagano..
Užas tuga i jad, s ovim kadrom se možemo boriti za konferenciju....
A kad vidim kakav nam je panj s.d ne ocekujem ništa od Januara...
1/7 ljetos, moze nam samo još oslabit ekipu..
A i Gasperini da protiv 5 ekipa nisi opucao na gol mi baš nejde u glavu, vise je Pisa pokazala protiv ovih,izgleda da ce biti jos gori od Fonsece....
Što sam rekao mi trebamo kao u menageru promjenit 15 igraca na ljeto a s ovakvim magom Massarom to je nemoguca misija....
A i ameri nek se gone lagano..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja napisao poruku od pola metra i nema je. Ko zna u koju temu sam je otisnuo
.
Nema veze. Svakako nisam gledao. Baksuzi i luzeri.
Nema veze. Svakako nisam gledao. Baksuzi i luzeri.
Commando Ultrà Curva Sud
Nikad slabija i ujednacenija liga i ne možeš na 6 derbija 5 prilika napraviti, tuzno....
Ovi peti izbori kod engleskih klubova su top topova pojacanja....
Ovi peti izbori kod engleskih klubova su top topova pojacanja....
nema potpisa
- Cassano2024
- Kontakt:
Amorim dobio otkaz, možemo zaboraviti Zirkzeea.
Eventualno ovaj Giovane, što ste ga spominjali, ali tanko brate, baš tanko.
Eventualno ovaj Giovane, što ste ga spominjali, ali tanko brate, baš tanko.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A ne bi ga niti ovako uspjeo dovesti naš s.d...
Raspadori želi ostati u Atm, a ovaj mali tko zna jel ga ovi budu prodavali jer se bore za opstanak... A izvuci ce Massara nekog 3 ili 4 napadaca iz Pl koj nije odigrao niti jednu tekmu ove sezone, ne treba se sekirati
Raspadori želi ostati u Atm, a ovaj mali tko zna jel ga ovi budu prodavali jer se bore za opstanak... A izvuci ce Massara nekog 3 ili 4 napadaca iz Pl koj nije odigrao niti jednu tekmu ove sezone, ne treba se sekirati
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Što se mene tiče, pojačanja već kasne. Treba Keana uzet Fiorentini. Dati im Baldanzija i gajbu piva. Još će otići i ovi napadači koje imamo.
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.