@admin ????
OldTownDistrict je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:08De ba nodi drzi se dijaspore i ne mijesaj se u drzavna pitanja koja veze nemaju sa tobomNoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Nismo mi odredili da nam sudi Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju na forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
Picke pitarske samo pricate na forumu, a na ulici nula s nulom
Ne mogu dva skripara odraditi, a pricaju o nekim kujicama
Mrs pred savez i otjeratjte vicu picke jedne samo lajte
Zavezi labrnju keruNoDi80 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:06Nismo mi izabrali Vicu vec vasi ljud Begic i Dzemidzic
Nismo mi odredili da nam sudi Dzemidzic
Cuj Vicine kujice, a vi najvece picke koje samo laju na forumu i koje ne idu ni na utakmice reprezentacije
Picke pitarske samo pricate na forumu, a na ulici nula s nulom
Ne mogu dva skripara odraditi, a pricaju o nekim kujicama
Mrs pred savez i otjeratjte vicu picke jedne samo lajte
Pa bolan barem priznaj da je bio jedan penal (onaj prvi svakako i nije penal) sad kad ste upisali 3 boda. Ispast' ćeš veći gospodin.
Pa zaustavio je da ne ode u aut ,igrac željezničar pogodio svog suigrača u ruku s 2 metra kad he htio izbiti loptu u aut .to ne kože biti penal uopste nije bitno ko je u pitanju sutra se može ovo desiti svakoj ekipi i ovo ne kože biti penal . Sudija je pogriješio kad nije Al Jaberu pokazao drugi žuti ,što se tiče penala po meni ok odlike i ovakve situacije me trebaju biti penal .brig je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:10Ruka u neprirodnom polozaju, zaustavio je doslovno. Sta bi bilo kad bi bilo u nogometu nema. Čist penalSuvorov je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Nije vidjelo penala, napucao ga njegov igrac iz blizine, lopta isla od gola, izvan 16 u pravcu auta. Ovo se ne svira nigdje kao penal, iako je igrao rukom.
Prosle sezone, prva utakmica kupa, Borac - Sarajevo, Peljto sudio, rukomet na obe strane, slicna situacija i bilo je isto objasnjenje. Julardzija je tad igrao rukomet, ne sjecam se ko je kod Borca.
Jos 3 minute produziti
Pa što ne bi bilo pošteno? Ovi 3 boda pokrali danas baš iz tog razloga da skinu gaće braći iz BL.
Kakav horor.Blackwargreymon je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11
Galic situacija, napucan u ruku i to u prirodnom pokretu na malom prostoru gdje su milisekunde u pitanju, bukvalno ruka bila sasvim naprijed u liniji torza.
Zekic prvi trener u historiji nogometne igre koji je preuzeo odgovornost na sebeTrofejiSuTu je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:16Gospodin Zekic uveo novi standard preuzimanja odgovornosti.
Vodjen takvim gestom od strane ZZ nakon derbija sad fol i Coric uradi isto. On bi sebi dao ocjenu za prvo poluvrijeme -10![]()
![]()
![]()
![]()
Obrazli covjek![]()
![]()
![]()
Postavljamo standarde nabijamo komplekse.
Nije penal jer moraju pusikurci Vickovi biti mirni u B.L
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.