FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Memija definitivno, ljutim se na Bajića zbog promašaja u Foči 

- SarajlijaTM
pa sta ti gledas,majka mu stara,kad si vidio da culum nekoga izvrne na oko i da ass za go? jbt,gledam na otoci subasic konta gdje je lopta sta mu mali radi,a stanica je u dzep stavio dok mjesta nisu zamjeniliChWilla je napisao/la:pa i memija je srčani mesar, vidjeli smo sad u zvornikual' s potencijalnom da bude samo to, kao ćulum.
Decko jeste kao culum,samo mnogo vise tahnicki potkovan i mnogo pametniji...
Samo da ga se spusti na beka, bilo bi to jos dosta bolje. Trenutno je problem sto na desnom beku igraju i Colic i Stanic pa se dobre partije Memije nagradjuju, ali na pogresnoj poziciji.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Harisu Škori
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... ori/11442/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... ori/11442/" onclick="window.open(this.href);return false;
a što jedno isključuje drugo?SarajlijaTM je napisao/la:pa sta ti gledas,majka mu stara,kad si vidio da culum nekoga izvrne na oko i da ass za go? jbt,gledam na otoci subasic konta gdje je lopta sta mu mali radi,a stanica je u dzep stavio dok mjesta nisu zamjeniliChWilla je napisao/la:pa i memija je srčani mesar, vidjeli smo sad u zvornikual' s potencijalnom da bude samo to, kao ćulum.
Decko jeste kao culum,samo mnogo vise tahnicki potkovan i mnogo pametniji...
- IlProfessore
- Kontakt:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nedo 3 assist...dado isto..
Tomić efikasniji dalje od gola: Za promašaje protiv Zrinjskog, iskupio se u Zvorniku
Tomislav Tomić, veznjak Željezničara, nada se kako će i nakon prvenstvene pauze ostati da igra na poziciji defanzivnog veznjaka, a ne bliže golu.
Ironije radi, Tomić je češće strijelac kada igra dalje od gola, a tako je bilo i u utakmicama protiv Radnika i Drine, protiv kojih je pogađao, za razliku od meča sa Zrinjskom, u kojem je nastupio na poziciji ofanzivnog veznog.
U susretu sa Mostarcima igrao je bliže golu, ali nije uspio savladati Dujkovića, uprkos odličnim prilikama. Iskupio se protiv Drine, kojoj je u 87. minuti, na asistenciju Turkovića, dao gol, koji je Želji donio tri boda.
"Turković je možda bio i najbolji igrač utakmice. Imao je dvije asistencije, izborio je crveni karton, stvorio još nekoliko odličnih prilika za nas, a mene idealno poslužio kod gola. Šteta što se i sam nije upisao u listu strijelaca, jer je zaslužio pogodak", kaže Tomić, koji priznaje kako je pritisak nakon poraza protiv Zrinjskog na Grbavici bio gotovo nepodnošljiv.
"Da smo postigli gol na vrijeme protiv Zrinjskog, sigurno ne bismo izgubili. Kada smo gledali video utakmice, postali smo svjesni šta smo propustili, ali bilo se teško vratiti nakon primljenog gola, jer Mostarci imaju iskusan sastav. Ja sam promašio odličnu šansu i žalim zbog toga, ali nadam se da sam se donekle iskupio pogotkom u Zvorniku", smatra vezni igrač plavog tima, kojem je gol bio bitan zbog samopouzdanja, ali i zbog činjenice da je Željo na dva gostovanja osvojio šest bodova, koja su ga vratila u vrh tabele.
"Gostovanja u Bijeljini i Zvorniku bi inače trebala biti lagana, ali za nas su bila teška, s obzirom na sva dešavanja. Bili smo u silaznoj putanji, a nije nas mazio ni raspored. Objektivno, na Grbavici smo igrali dva teška meča protiv jakih ekipa, a jedino žalim za bodovima protiv Slavije. Napadali smo, stvarali prilike, ali smo na kraju osvojili samo bod."
Željo je u ovoj sezoni ostao bez polovice ekipe, a napustili su je i Muamer Svraka i Nermin Jamak, koje je Tomić doživljavao ponajboljim igračima Željezničara, a nešto ranije je otišao i Nermin Zolotić.
"Gotovo cijela vezna linija nas je napustila. Jamak je jedqan od boljih igrača lige na svojoj poziciji. Zna zadržati loptu, ima savršen zadnji pas i šteta je što odlazi. Međutim, ima tu mladih igrača, koji će ga morati zamijeniti. Svraka? Mnogi zaboravljaju da je on svojim golovima najčešće donio bodove Želji. U prošloj sezoni svojim golovima nam je donio najmanje 12 bodova i to treba itekako cijeniti. Kad je bilo najpotrebnije, on je pogađao i itekako će nam nedostajati", riječi su Tomića, koji vjeruje da plavi i na kraju ove sezone mogu izboriti Evropu.
Tomislav Tomić, veznjak Željezničara, nada se kako će i nakon prvenstvene pauze ostati da igra na poziciji defanzivnog veznjaka, a ne bliže golu.
Ironije radi, Tomić je češće strijelac kada igra dalje od gola, a tako je bilo i u utakmicama protiv Radnika i Drine, protiv kojih je pogađao, za razliku od meča sa Zrinjskom, u kojem je nastupio na poziciji ofanzivnog veznog.
U susretu sa Mostarcima igrao je bliže golu, ali nije uspio savladati Dujkovića, uprkos odličnim prilikama. Iskupio se protiv Drine, kojoj je u 87. minuti, na asistenciju Turkovića, dao gol, koji je Želji donio tri boda.
"Turković je možda bio i najbolji igrač utakmice. Imao je dvije asistencije, izborio je crveni karton, stvorio još nekoliko odličnih prilika za nas, a mene idealno poslužio kod gola. Šteta što se i sam nije upisao u listu strijelaca, jer je zaslužio pogodak", kaže Tomić, koji priznaje kako je pritisak nakon poraza protiv Zrinjskog na Grbavici bio gotovo nepodnošljiv.
"Da smo postigli gol na vrijeme protiv Zrinjskog, sigurno ne bismo izgubili. Kada smo gledali video utakmice, postali smo svjesni šta smo propustili, ali bilo se teško vratiti nakon primljenog gola, jer Mostarci imaju iskusan sastav. Ja sam promašio odličnu šansu i žalim zbog toga, ali nadam se da sam se donekle iskupio pogotkom u Zvorniku", smatra vezni igrač plavog tima, kojem je gol bio bitan zbog samopouzdanja, ali i zbog činjenice da je Željo na dva gostovanja osvojio šest bodova, koja su ga vratila u vrh tabele.
"Gostovanja u Bijeljini i Zvorniku bi inače trebala biti lagana, ali za nas su bila teška, s obzirom na sva dešavanja. Bili smo u silaznoj putanji, a nije nas mazio ni raspored. Objektivno, na Grbavici smo igrali dva teška meča protiv jakih ekipa, a jedino žalim za bodovima protiv Slavije. Napadali smo, stvarali prilike, ali smo na kraju osvojili samo bod."
Željo je u ovoj sezoni ostao bez polovice ekipe, a napustili su je i Muamer Svraka i Nermin Jamak, koje je Tomić doživljavao ponajboljim igračima Željezničara, a nešto ranije je otišao i Nermin Zolotić.
"Gotovo cijela vezna linija nas je napustila. Jamak je jedqan od boljih igrača lige na svojoj poziciji. Zna zadržati loptu, ima savršen zadnji pas i šteta je što odlazi. Međutim, ima tu mladih igrača, koji će ga morati zamijeniti. Svraka? Mnogi zaboravljaju da je on svojim golovima najčešće donio bodove Želji. U prošloj sezoni svojim golovima nam je donio najmanje 12 bodova i to treba itekako cijeniti. Kad je bilo najpotrebnije, on je pogađao i itekako će nam nedostajati", riječi su Tomića, koji vjeruje da plavi i na kraju ove sezone mogu izboriti Evropu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala na infu...super je napisao/la:posto vidim da mnogi tvrde da je vec postignut dogovor moram vas razocarati i reci da nije tacna tvrdnja da je dogovoreno,u principu jesu usaglaseni neki stavovi al moram reci Izet dolazi tek ovog mjeseca i tada ce sjesti sa nasom delegacijom i probati dogovoriti saradnju,postoji obostrani interes al dok se ne potpise nemojte bezveze tvrditi da je dogovoreno,znam 100% da se trazi slobodan termin za susret zelje i olimpije da ce tada biti donesena odluka ulazi li se u projekat,isto tako znam da ce brzo biti donesen statut(nesto sl kao kod komsija),a sto se tice jamaka klub je njemu izasao u susret jer je dugo godina tu i dao mu papire da proba nesto vise zaraditi,sto se tice dolazaka mozda neko uleti ako pristane na nesto manju platu,al ipak mislim do zime ide ovako.........pozz
Ja linco vjerujem da cemo naci zajednicku rijec po pitanju generalnog sponzora, a za dalje treba prvo preduslove odraditi...
Usutila se uprava sto se tice para od Mersina. Ljudi igraju kao da nista nije bilo, dovode koga hoće i kako hoće.
A ovdje se trubilo kako ce im to sve biti zabranjeno.
A bile su i price da se lova podijelila sto je izgleda i istina.
NO PYRO NO PARTY
Nije istina.Buu je napisao/la:Usutila se uprava sto se tice para od Mersina. Ljudi igraju kao da nista nije bilo, dovode koga hoće i kako hoće.
I mi smo za Ticu dugovali 5-6 godina 120.000 USD pa smo igrali i dovodili igrače i učestvovali u evropskim takmičenjima. Isto tako i za Dialibu smo na kraju morali platiti naknadu za treniranje a nismo bili suspendovani niti minute.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
A svi nesto na Tomica,Adzem stavlja svaku tekmu 5 razliciti igraca,i kako ce to bit dobro,nemoguce... Tomic igra za pola njih.. tako Stanic ,cim ga vratio na svoje mjesto momak dobar,tako i tomica ne ga vrati di i je...momak se bori.adi93 je napisao/la:Tomić efikasniji dalje od gola: Za promašaje protiv Zrinjskog, iskupio se u Zvorniku
Treninzi pocinju sutra. Idu dva dnevno. Prvi ztening uglavnom fizika.Poslije trninga zajednicki rucak. Odmor, pa drugi trning.Drugi je lopta.
Hvala!FKZ1921 je napisao/la:Treninzi pocinju sutra. Idu dva dnevno. Prvi ztening uglavnom fizika.Poslije trninga zajednicki rucak. Odmor, pa drugi trning.Drugi je lopta.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sto se Mersina tice, novac se nije potrosio odnosno zavrnuo. Turci su ponudili da dug otplate u 4 rate i ja mislim da su nasi pristali
naravno da nije. ne podliježite propagandi.
Zdravo ljudi. Da nema neko slučajno onaj video kad su igrači Želje pjevali skupa sa onim dječakom poslije utakmice. (Nekad prošle sezone). Bio je video na ****.ba, ali ne mogu da nađem sad.
Ako neko ima, ili zna kako da nađem, nek' pomaže.
Hvala

Hvala
http://www.sou*rce.ba/clanak/872206170294/sport/%C5%BDeljini-navijaci-pjevali-malenom-djecaku/?ref=najcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;SvePlavo je napisao/la:Zdravo ljudi. Da nema neko slučajno onaj video kad su igrači Želje pjevali skupa sa onim dječakom poslije utakmice. (Nekad prošle sezone). Bio je video na ****.ba, ali ne mogu da nađem sad.
Hvala
Ovo gore kopiraj sve samo bez ove zvijezdice

Edit: Ustvari nije to to, bar ja mislim da nije. Ti tražiš ono na terenu kad su navijali sa bolesnim dječakom?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:http://www.sou*rce.ba/clanak/872206170294/sport/%C5%BDeljini-navijaci-pjevali-malenom-djecaku/?ref=najcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;SvePlavo je napisao/la:Zdravo ljudi. Da nema neko slučajno onaj video kad su igrači Želje pjevali skupa sa onim dječakom poslije utakmice. (Nekad prošle sezone). Bio je video na ****.ba, ali ne mogu da nađem sad.
Hvala
Ovo gore kopiraj sve samo bez ove zvijezdice
Edit: Ustvari nije to to, bar ja mislim da nije. Ti tražiš ono na terenu kad su navijali sa bolesnim dječakom?
Da, to tražim. Ali hvala i za ovo

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Lordiox101, perodeformero i 58 gostiju.