Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kakav vikend, prvo dobili slobodno da odmore i izbjegli pretesku tekmu protiv mesara iz Evertona, prostor da se vrate ovi s povredama, a uz to svi pratioci kiksaju. 

[Orny] Liverpool make opening contract offer to Mohamed Salah. Does not mean agreement done or close (any outcome expected to take time) but Salah, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold have all now received proposals + talks with #LFC ongoing
Drop it
Drop it
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idealna prilika da se par igrača odmori pred ovaj ludi kraj decembra 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Dzaba dramite, hem su za vikend odmarali, hem ce odmarati i naredne sedmice u kupu protiv Sotona
Idealna utakmica za Nuneza da da bar dva gola i on opet ništa, štoperi Girone dosta široko stoje ali za sad t Darwinaga ne koristi.
Alisson
Alisson

Ccc...
- JayCatwright
- Kontakt:
Nek neko javi komentatoru da Elliott ne igra
Ma ja, al hajd to i nekako, frajer komentarise ko da Girona vodi 5:0. Na onaj faul Trenta kod aut linije, lik hladno izvali da to pokazuje nemoc Liverupla.
Srce, čast i ponos!
Strasno naporan frajer. Slabo ko mi leži od Areninih komentatora, onaj protiv Newcastlea je isto smarao toliko da mi dođe da se prebacim na stream.
Meni je Filip Markovic top, onaj Gabela sa Arene BiH mi je solidan. Ostalo slabo.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam kako iko zdrave pameti moze pratiti i voliti spanski fudbal. Zadnji put sam intenzivnije pratio tamo 2008 godine i ciganluk je bukvalno ostao isti, ovi simuliraju ko da imaju 11 Neymara u ekipi jbt 

Ali ovaj žuti karton DiazuJayCatwright je napisao/la: ↑10 dec 2024, 19:50Ne znam kako iko zdrave pameti moze pratiti i voliti spanski fudbal. Zadnji put sam intenzivnije pratio tamo 2008 godine i ciganluk je bukvalno ostao isti, ovi simuliraju ko da imaju 11 Neymara u ekipi jbt![]()

Ovo nema ni u crtanom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sviraj kraj da osiguramo top 8.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.