NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rot
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rot » 04 feb 2015, 12:25

#rio hvala ti...
inace sam veliki fan Ravensa...tim sa srcem al bez ikakvog menadjmenta..
a ni eagelsi mi nisu mrski...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2015, 12:32

Ma dobro ne bih ja rekao da su Ravensi bez mendžmenta, Ozzie je jedan od najboljih GM-ova u ligi, a Harbaugh je isto to među trenerima, pametno oni rade. Malo će se možda osjetiti odlazak Kubiaka, ali Trestman kao OC nije loš, čak naprotiv, mislim da će goditi Flaccu taj njegov pass happy napad, samo da ne bude nekih povreda kao ove sezone.

Inače

http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutd ... 26227.html

:tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 feb 2015, 13:09

[youtube][/youtube]

Vidjeti klupu i navijace kako se raduju na suprotnoj strani - neprocijenjivo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 feb 2015, 13:22

Ovaj Johny Manziel bio velika college zvijezda, a u Clevlandu nista :thumbdown:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 04 feb 2015, 13:33

Danas je docek i Duck Boat Parade u Bostonu. @Keno i @Cepi, ako ne opalite selfie s Gronkom, niste ni bili prisutni. :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: randy_moss, dana/u 04 feb 2015, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 feb 2015, 13:48

rot je napisao/la:pozdrav svima...
novi sam ovdje..al svakako pratim skoro 10g NFL..a i igram am fudbal tako da sam dobro upoznat s tematikom..
pokusao sam da se registujem i prije SB al tek mi je danas odobreno email i sl.
ugl komentar jedan mali: nisam pats...niti volim tu organizaciju..MEDJUTIM BRADY JESTE NAJVEC QB KOJI IKAD IGRAO FUDBAL.
ovo pisem jer vidim da ste o toj temi i pricali...
rogers jeste masina...al koliko on KVALITETNIH wr-ova ima u svom timu...
ajde nek neko nabraja...meni je dosta cub i nelson...
dok brady ima samo pola wr...tj svog te,..rob masina gronkovski...
tako da sa ovim jadom uzmete sb...ili da svaku god burdete u playoffto je uspijeh..
Pitas li se ti koliko je recivera upravo Rodgers napravio boljim nego sto zapravo jesu?..covjrce Jones ubijao kod Rodgersa i ode u Raiderse nestane sa mape..tako i Jennings u Vikingsima, pa i ostali koji su otisli...kod njih svake godine neki novi WR se pojavi sasvim slucajno ga zapravo Rodgers pronadje
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 feb 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 14:55

SaltCityAttack je napisao/la:Ebo mater citam i ne mogu da vjerujem :)...Brownsi ce trade da uzmu Mariotu :)..mislim za njega bi to bilo najbolje jer su najspremnija ekipa ..bolje nego da zapadne kakvim bas teskim luzerima kao Tampa i td...ali halooo ba koji im je ovo QB da draftaju ljudi?..ja kako znam za Brownse,Ttanse,Jaguarse,Tampu,Vikingse,Jetse i td pa oni uvjek QB draftaju i jos ga niko nije nasao ...zbog ovog ja uvjek cu branit Cutlera jer i mi bi isto ovako prolazili da nismo za njega trade vjerujem..ali ja garantujem da ce onaj QB kojeg sam ja pikirao iz Oregon State Mannion ,biti bolji od njih sviju za par godina i molim boga da padne tamo da ga Bearsi uzmu

Da ti to nisi popio koju i gledao Draft Day gdje Kevin Kostner trejduje sopstvena jaja za diskutabilnog QB-a pa sanjao tu vijest? :mrgreen:

Ja sam poprilično siguran da bi Lovie i Licht jedva dočekali da im neko ponudi Kings Ransom za prvi pick, ali ne vjerujem da je iko toliko mahnit da to uradi. Brownsi i Raidersi jesu mahniti, ali ne mogu zamisliti da bi skinuli gaće za QB-a koji je pod znakom upitnika, zvao se on Mariota ili Winston. Jedino je pitanje da li bi im Glazersi to dozvolili jer njima treba neka promjena, neki zemljotres, da narod počne ponovo dolaziti na tekme u Ray Jay. Tamo tribine zjape prazne otkako su otišli Sapp, Brooks i Lynch :|

P.S. priča se da su Eaglesi spremni ponuditi dosta (Foles + pickovi) ali i to je diskutabilno

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 feb 2015, 15:06

Tom Brady Super Bowl XLIX pre-game speech:
"This is for respect! This is for honor! This is for your kids honor! This is for your families honor!"
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2015, 15:07

novi sam ovdje..al svakako pratim skoro 10g NFL..a i igram am fudbal tako da sam dobro upoznat s tematikom..
ugl komentar jedan mali: nisam pats...niti volim tu organizaciju..MEDJUTIM BRADY JESTE NAJVEC QB KOJI IKAD IGRAO FUDBAL.
tako da sa ovim jadom uzmete sb...ili da svaku god burdete u playoffto je uspijeh..
Care ako je neki QB u moderno vrijeme imao dobar napad ukljucujuci i jaku OL tokom citave svoje karijere onda je to Tom Brady. Glavna fora u napadu je protekcija i vrijeme koje on ima i to je uvijek imao. Reciveri su najnebitnija stvar, naravno treba imati recivera koji ce trcati pravilno rute i koji nece ispustati lopte ali dobar QB od svakog recivera napravi boljeg recivera nego sto taj i jeste.

Dovoljno mu je Gronkovski koji sve odradjuje tijelom i postavljanjem, gotovo pa je nemoguce pokriti ga kada ulazi u sredinu za kratka dodavanja. A i Edelman nije uopste los..

Green Bay je imao prije dosta bolje opcije od ovih sada kada su igrali Jennings i Donald Driver po meni.

"tako da sa ovim jadom uzmete sb...ili da svaku god burdete u playoffto je uspijeh.."

Hajd mi ovo objasni molim te, kakva je ovo nebuloza? NEP je najpopunjenija ekipa u citavom AFC. Mislis da Rodgers ne bi volio da igra u NEP nego u Packersima bas zbog toga jer ce mu svake godine srediti ekipu za PO.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 15:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:...
Inače

http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutd ... 26227.html

:tokralju:

Rio, to je postala standardna priča svake godine. Ja sam siguran da je to već četvrti ili peti put zaredom da neko tvrdi da se uvalio bez karata, mada je jako teško povjerovati u to. Na Super Bowlu imaš nekoliko kontrola karata, ne samo jednu a prva počinje još skroz napolju kod metal detektora, zatim je druga na ulasku u "unutrašnju zonu" i tek onda dolazi klasična kontrola karata sa bar code skenerom.
Mada, sve je moguće, prije par godina u New Orleansu su dvojica tipova čak kompletan proces ulaska snimili sa kamerom :mrgreen: Ali oni nisu išli kroz kapije nego kroz službeni ulaz za radnike!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 15:11

amerosm je napisao/la:Tom Brady Super Bowl XLIX pre-game speech:
"This is for respect! This is for honor! This is for your kids honor! This is for your families honor!"
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

tebi bi i da je tomica rekao "leti kokoš letiš i ti ...." to isto bilo :tokralju:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 04 feb 2015, 15:12

Za nadati se da če Jetsi biti dovoljno glupi u 2.rundi, da ne izaberu najboljeg QB-a, iz ove qb klase. :pray:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 15:14

tuzlak1987 je napisao/la:
Care ako je neki QB u moderno vrijeme imao dobar napad ukljucujuci i jaku OL tokom citave svoje karijere onda je to Tom Brady. Glavna fora u napadu je protekcija i vrijeme koje on ima i to je uvijek imao. Reciveri su najnebitnija stvar, naravno treba imati recivera koji ce trcati pravilno rute i koji nece ispustati lopte ali dobar QB od svakog recivera napravi boljeg recivera nego sto taj i jeste.

Dovoljno mu je Gronkovski koji sve odradjuje tijelom i postavljanjem, gotovo pa je nemoguce pokriti ga kada ulazi u sredinu za kratka dodavanja. A i Edelman nije uopste los..

Green Bay je imao prije dosta bolje opcije od ovih sada kada su igrali Jennings i Donald Driver po meni.

"tako da sa ovim jadom uzmete sb...ili da svaku god burdete u playoffto je uspijeh.."

Hajd mi ovo objasni molim te, kakva je ovo nebuloza? NEP je najpopunjenija ekipa u citavom AFC. Mislis da Rodgers ne bi volio da igra u NEP nego u Packersima bas zbog toga jer ce mu svake godine srediti ekipu za PO.
de ba nemoj tjerat odma' čovjeka :mrgreen:

ili se neko od standardnih registrovao pa trola :mrgreen: :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 15:17

Rodman je napisao/la:Za nadati se da če Jetsi biti dovoljno glupi u 2.rundi, da ne izaberu najboljeg QB-a, iz ove qb klase. :pray:
Jetsi su prva klasa, isto ko i Raidersi itd
Da ih nema trebalo bi ih izmisliti :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2015, 15:19

Rodman je napisao/la:Za nadati se da če Jetsi biti dovoljno glupi u 2.rundi, da ne izaberu najboljeg QB-a, iz ove qb klase. :pray:
Svaka ekipa koja u ovakvim klasama uzme QB u prve dvije runde ne radi pametno bas :mrgreen:

QB se u ovo zadnje doba uzima samo ako bas odskace kao sto je to bio Luck, Stafford i Ryan. Ekipa koja je pametna cekati ce tu priliku i imati rekord 8-8 te kupiti u ekipu OL, DL i LB dok ne dodje neka dobra prilika u vidu QB. Ovaj draft je kao stvoren za uzeti QB u trecoj ili cetvrtoj rundi, a postoji mogucnost da on uveliko bude bolji od onog koji bude isao rano u prvoj rundi.

Nekako po meni najpametniji draftovi:
1 runda- uzmes OL
2 runda -uzmes DL
3 runda -uzmes QB
4 runda uzmes LB
5,6,7 runda nabacis kojes SS i CB, a zadnjih godina ih bude dosta kvalitetnih u tim rundama. Svi ovi starteri iz najboljeg dijela ekipe Seahawksa su iz 5,6,7 runde. Sherman, Lane, Chancellor, Maxwell,
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 04 feb 2015, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 feb 2015, 15:20

@rot

Rodzo pravi te WRs, sjeti se Jenningsa, vazio je s Rodzom kao jedan od najboljih WR lige, kad je otiso parmak. Rodzo ce I od Adamsa napraviti jakog receivera

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2015, 15:23

tuzlak1987 je napisao/la: Hajd mi ovo objasni molim te, kakva je ovo nebuloza? NEP je najpopunjenija ekipa u citavom AFC. Mislis da Rodgers ne bi volio da igra u NEP nego u Packersima bas zbog toga jer ce mu svake godine srediti ekipu za PO.
Pogledaj prvo Denverov tim i onda reci nešto, koliko su samo velikih imena doveli u zadnje 2-3 god, dok je Peyton tu. Patsi su jedino Revisa uzeli, i to jer im je Talib otišao.

Patsi imaju sistem, i ti igrači koji tako dobro izgledaju u ovom timu izgledaju upravo zbog sistema, većina njih, pogledaj gdje su sad ovi koji su otišli. Gronka su isto Patsi draftovali i izgradili ovakvog igrača kakav je sad.

Packersi imaju dobar tim, odbranu su popravili u odnosu na prošle godine, OL također jedna od boljih, plus Lacy, nešto što prije nisu imali. Reciveri su kvalitetniji od ovoga što Patsi imaju (ali obzirom da je tu Rodgers i oni izgledaju dosta kvalitetnije upravo zbog njega), Gronk je izuzetak.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 feb 2015, 15:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Hajd mi ovo objasni molim te, kakva je ovo nebuloza? NEP je najpopunjenija ekipa u citavom AFC. Mislis da Rodgers ne bi volio da igra u NEP nego u Packersima bas zbog toga jer ce mu svake godine srediti ekipu za PO.
Pogledaj prvo Denverov tim i onda reci nešto, koliko su samo velikih imena doveli u zadnje 2-3 god, dok je Peyton tu. Patsi su jedino Revisa uzeli, i to jer im je Talib otišao.

Patsi imaju sistem, i ti igrači koji tako dobro izgledaju u ovom timu izgledaju upravo zbog sistema, većina njih, pogledaj gdje su sad ovi koji su otišli. Gronka su isto Patsi draftovali i izgradili ovakvog igrača kakav je sad.

Packersi imaju dobar tim, odbranu su popravili u odnosu na prošle godine, OL također jedna od boljih, plus Lacy, nešto što prije nisu imali. Reciveri su kvalitetniji od ovoga što Patsi imaju (ali obzirom da je tu Rodgers i oni izgledaju dosta kvalitetnije upravo zbog njega), Gronk je izuzetak.

Denver je iznimka u toj cijeloj priči, oni su možda i žrtvovali budućnost idući na sve ili ništa za tu godinu dvije dok Peyton još igra, takav roster je poprilično sigurno već prošlost i osim ako ne budu imali suludo dobar draft ostaje im samo da se nadaju da će Peyton prije da ekspoldira nego da implodira (ako se uopšte odluči da nastavi igrati)

NE i Packersi imaju sistem, to je sasvim druga priča. Slično je i sa ostalim kvalitetno vođenim timovima tipa Ravensa, Steelersa, itd ... Mada, lako je imati sistem kad imaš QB-a :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2015, 15:42

jestamaji je napisao/la:
NE i Packersi imaju sistem, to je sasvim druga priča. Slično je i sa ostalim kvalitetno vođenim timovima tipa Ravensa, Steelersa, itd ... Mada, lako je imati sistem kad imaš QB-a :mrgreen:
Da, to je poenta, sistem, jedina razlika je što Patsi imaju Billa, a ovi McCarthya. :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 feb 2015, 15:49

Ko je po tebi najbolji QB ? ..za mene odmah soreman za igru je Mannion ..ja njega prizeljkujem u Bearsima pa sta god da izgubim na draftu zbog njega bi halalio .onda da imamo QB za buducnost i to je to..sreca pa se svi jagme za ovu dvojicu jer su medijski zapazeni..ali ako pogledas stil igre za mene Mannion je QB koji ce mici nesto napraviti u NFL..ima visinu, ruku..na nasu srecu je to da nije imao toliko dobru ovu zadnju sezonu, ali proslu je prekucao..ove godine povrede igraca i nije imao dobre recivere nikako su kostale ga brojki..ali to nama odgovara valjda se neko zajebe
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.