PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ne okreći mi temu na nacionalizam nismo tim povodom ovdje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozivam Bosnjackog extremistu da dođe 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A u Tuzli protesti, javlja nam se Salih Brkić sa lica mjesta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazete se jer ste svi istiBesic je napisao/la:Ne okreći mi temu na nacionalizam nismo tim povodom ovdje .

Rekoh vec jednom nemate niti trunku sportskog duha, plasticni navijaci koji se raduju nastimanim rezultatima par ekipa godinama.
Konacno je lijepo vidjeti vas sve zajedno na aparatima uz ogromnu dozu medjusobnog lizanja.
- amazon
- Kontakt:
Kako bi ti opisao kad tvoj klub moze izgubiti s jednim golom razlike da ne ispadne, a oni popuse dva bez udarca u okvir gola? Jel to nastimano?tuzlak1987 je napisao/la:Slazete se jer ste svi istiBesic je napisao/la:Ne okreći mi temu na nacionalizam nismo tim povodom ovdje .![]()
Rekoh vec jednom nemate niti trunku sportskog duha, plasticni navijaci koji se raduju nastimanim rezultatima par ekipa godinama.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A Sloboda je etički čista jer je nastala na temeljima nazovipravedne ideologije?
Jedva se izvukli iz Prve lige Federacije, i to nekim ujdurmama, pa sad talambasaju o tome ko je plastičan i kako je osvajao titule.

Zadnja izmjena: High, dana/u 08 mar 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze se reci da smo mi Tuzlaci veliki ljudi jer smo ujednili konacno Bosnu i Hercegovinu
lijepo je vidjeti konacno to jedinstvo, a ne samo kada su poplave

Ja ne smijem pomislit kakav će delirij ovdje bit ako Zrinjski dobije Želju na Grbavici i to mu donese titulu .. kakvo ćemo tada otvaranje očiju imati od tuzlanskih evnuha ... ajzea ima da se grizeš dok budeš čitao sve teorije zavjere

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vi ste gora posast od poplavetuzlak1987 je napisao/la:Moze se reci da smo mi Tuzlaci veliki ljudi jer smo ujednili konacno Bosnu i Hercegovinulijepo je vidjeti konacno to jedinstvo, a ne samo kada su poplave
goveđigulašmajka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poceli ste se medjusobno klati, mora neko van igre za Evropu pa braci iz Sirokog zaboli noz u ledja 

Re: RE: Re: PL prepucavanja
rigotina je napisao/la:Vi ste gora posast od poplavetuzlak1987 je napisao/la:Moze se reci da smo mi Tuzlaci veliki ljudi jer smo ujednili konacno Bosnu i Hercegovinulijepo je vidjeti konacno to jedinstvo, a ne samo kada su poplave

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Šta možeš protiv elementarne nepogode .. samo čekat da prođe .

rigotina je napisao/la:Vi ste gora posast od poplavetuzlak1987 je napisao/la:Moze se reci da smo mi Tuzlaci veliki ljudi jer smo ujednili konacno Bosnu i Hercegovinulijepo je vidjeti konacno to jedinstvo, a ne samo kada su poplave

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nema potrebe, ako im zatreba, rado ćemo im pokloniti 3 boda u svrhu odrzanja ove naše, sarajevsko-škutorske koalicije !Besic je napisao/la:Ja ne smijem pomislit kakav će delirij ovdje bit ako Zrinjski dobije Želju na Grbavici i to mu donese titulu .. kakvo ćemo tada otvaranje očiju imati od tuzlanskih evnuha ... ajzea ima da se grizeš dok budeš čitao sve teorije zavjere![]()
@rigotina

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 08 mar 2016, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
U međuvremenu opšte stanje na BH tifo sceni dobija sasvim drugi izgled. Sukobi postaju svakodnevnica pa tako i naša grupa nije izuzetak. Stvara se tradicija sukoba sa Manijacima, Hordama, Ultrasima. Vrlo česti neredi u našem gradu na Fukare bacaju pogrešnu percepciju grada pa tako se Fukare personificiraju sa nečim lošim, ali obzirom da isto breme nosi većina grupa to je stvar sa kojom se mora živiti i mijenjati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I tebe Celo udario karanfilom u glavu?High je napisao/la:A Sloboda je etički čista jer je nastala na temeljima nazovipravedne ideologije?Jedva se izvukli iz Prve lige Federacije, i to nekim ujdurmama, pa sad talambasaju o tome ko je plastičan i kako je osvajao titule.

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Pa to ja i govorim treba očuvat ove dobro izrađene prijateljske odnose "Pomozi ti meni pomoći ću i ja tebi " . Nikad se ne zna kad mogu zatrebat. Živjela koalicija .PipiDugaCarapa je napisao/la:Nema potrebe, ako im zatreba, rado ćemo im pokloniti 3 boda u svrhu odrzanja ove naše, sarajevsko-škutorske koalicije !Besic je napisao/la:Ja ne smijem pomislit kakav će delirij ovdje bit ako Zrinjski dobije Želju na Grbavici i to mu donese titulu .. kakvo ćemo tada otvaranje očiju imati od tuzlanskih evnuha ... ajzea ima da se grizeš dok budeš čitao sve teorije zavjere![]()
@rigotina
![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prelijepo je gledati albance i sandzaklije kako orgijaju sa austrijskim konjusarom 

Da da
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, Pablo11, rishovski, supervizor i 29 gostiju.