Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Re: Chat
Sta je onda jedna i jedinaKawhi je napisao/la:Svedska je Sjeverna Koreja Evrope.
- Incognito87
- Kontakt:
RAHMET TI DUŠI PREDSJEDNIČE!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ovo je tek pocetakObzirom na ranije povećanje akcize na pivo od 25 posto u 2014., cijene će se povećati za ukupno 60 posto.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
kasniš 5,5 mjeseciIncognito87 je napisao/la:RAHMET TI DUŠI PREDSJEDNIČE!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
uništavanja domaćih pivara za interese srpskih i hrvatskih igrača, nadam se da si odusevljenRiNo je napisao/la:Ovo je tek pocetakObzirom na ranije povećanje akcize na pivo od 25 posto u 2014., cijene će se povećati za ukupno 60 posto.
- Incognito87
- Kontakt:
Za mene postoji samo jedan predsjednik.WolfOfWallStreet je napisao/la:kasniš 5,5 mjeseciIncognito87 je napisao/la:RAHMET TI DUŠI PREDSJEDNIČE!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Uglavnom pijem Pan i Vlahov jer kod nas nema kvalitete. Ali ovim se uništavaju domaće pivare totalno.RiNo je napisao/la:Budi patriota pa se i dalje truj sa domacim
@bagrcavi
Slazem se jedan je Maršal.
Zadnja izmjena: WolfOfWallStreet, dana/u 19 okt 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene 
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Chat
Tu se slazemo. Jedan izdajnik je otisao tog dana,ali je ostavio iza sebe lopova.Momciluk je napisao/la:Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Eh da je bilo tad kišobrane prodavat.Momciluk je napisao/la:Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene
@Hendo Maršal Josip Brozn
- Incognito87
- Kontakt:
Onaj koji je bio najskuplje viskije, vozio najskuplja auta, živio u vilama, odsjedao u najskupljim hotelima, imao kile zlata, rubine, dijamante, kamare para po sefovima, a pri tome propagirao da su svi jednaki dok su njegovi građani po farmerke išli u Italiju ili sanjali neke osnovne životne namirnice. Nije on jedan, on je jadan.
Tako da nema potrebe za daljom diskusijom. Mom predsjedniku je danas godišnjica, ostali nisu vrijedni pomena.
Tako da nema potrebe za daljom diskusijom. Mom predsjedniku je danas godišnjica, ostali nisu vrijedni pomena.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Većina toga su bili pokloni tako da ne baljezgaj. A jedini nam je jad ostavio u amanet.Incognito87 je napisao/la:Onaj koji je bio najskuplje viskije, vozio najskuplja auta, živio u vilama, odsjedao u najskupljim hotelima, imao kile zlata, rubine, dijamante, kamare para po sefovima, a pri tome propagirao da su svi jednaki dok su njegovi građani po farmerke išli u Italiju ili sanjali neke osnovne životne namirnice. Nije on jedan, on je jadan.
Btw da nije bilo Tita ne bi bilo BiH.
- Incognito87
- Kontakt:
Jednakost
Dobio Juga iz Kragujevca nije ni pogledo ključeve, reko šta će mi ova hala, ja imam Meecedesa
Dobio Juga iz Kragujevca nije ni pogledo ključeve, reko šta će mi ova hala, ja imam Meecedesa
Raspala se juga kao kula od karata, ali nećemo o tome. Hvala Allahu preživjeli smo i nadživjeli propali komunizam i ubijanje muslimana u svakom smislu te riječi.
Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.