Čovjek umire i zadnje dvije njegove poruke jesu da neće da ide u Sloveniju na liječenje jer oni koji su liječili u ratu treba da liječe i u miru i druga mu je u javljanju kod Senada gdje kaže da političari trebaju sebi smanjiti plate a povećati penzije.WolfOfWallStreet je napisao/la:Nismo na istoj talasnoj Hendo.
1. Dok je Tito bio živ i Sirotanoviću je bilo dobro, u bijedi je umro kad je SDA dosla na vlast.
2. Da ne pretjerujes malo sa vozilima.
3. S obzirom da drzava nije imala ni magistralne puteve dobro je i ono sto je urađeno.
4. Oduzimanje zemlje muslimanima podržavam ako su potomci aga i begova koji su zemlju dobili na isti način.
Čuj čitam ljude koji mrze Aliju ja sam samo podcrto čime se ta organizacija bavila. I otkud znaš da ti ljudi mrze Bosnu i Aliju?
Opet ona država je bila ****, nešto manja nego ova, al **** to je realnost kad je ovo jedna od najnepismenijih država se jednim od najnepismenijih naroda u Evropi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kocka je bačena
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Super al to ga ne čini kvalitetnim političarem. Nit sranja koja je piso čini manje bolesnim.
Nakon VETA na uvoz oružja, hiljade izdajnika u svojim redovima, pobjediti treću vojsku tada u svijetu i ratovati sa dvije separatitisitčke vojske i dvije države...WolfOfWallStreet je napisao/la:Super al to ga ne čini kvalitetnim političarem. Nit sranja koja je piso čini manje bolesnim.
Jah, eto, šta Alija zna. Bolje bi mi to danas učinili.
Kocka je bačena
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Nije Alijina karijera počela nakon veta. Uostalom ko bi ukinuo Veto zemlji na čijem je čelu čovjek koji je potpisao bio član grupe koju opisuje sljedeće
osnovna njihova dužnost navedena je „borba na Allahovu putu (džihad)“
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
SDA, SBB HDZNeprijatelji države.
Zasto je pametno?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svi smo mi Alija ali rijetko je ko Bakir. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Pan ostaje 1.05 u Bingu, hvala SDP-u, DF-u, i SNSD-usamo_lijevo je napisao/la:Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
Zasto je pametno?
A niko SebiljaUnofficialpage je napisao/la:Svi smo mi Alija ali rijetko je ko Bakir.
Pametno?samo_lijevo je napisao/la:Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
Zasto je pametno?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
SNSD najbolja stranka a Dodik najbolji PreCjednik jedne strane. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Izvini, moja greska. Radim uporedo pa sam pomijesao stvari.Brokula je napisao/la:Pametno?samo_lijevo je napisao/la:Pametno?Brokula je napisao/la:Konačno da i ovi parlamentarci urade nešto za narod
Zasto je pametno?
Da pokusam ponovo
Stopirali(zasad)povećanje akciza koje bi imale katastrofalan domino efekat na cijeli realan sektor.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Tačno vidiš koliko su nesposobni, imaju samo dva načina punjenja budžeta, kredit i narod po ušimaBrokula je napisao/la:Stopirali(zasad)povećanje akciza koje bi imale katastrofalan domino efekat na cijeli realan sektor.
- IlProfessore
- Kontakt:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Stone Island
- Kontakt:
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Šiber
Dati Sir Draganu svu ovlast da ovu državu napokon gledaju kao mješavinu Monaka, Luksemburga i Švedske 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bez akcize na gorivo nema kredita za saobracajnice. Bez saobracajnica nema transporta. Bez transporta nema privrede.
E sad ako je to dobro za narod onda uredu.
Ali ne brinem, ovo ce se usvojiti kad tad. Nema alternative.
E sad ako je to dobro za narod onda uredu.
Ali ne brinem, ovo ce se usvojiti kad tad. Nema alternative.
To je to. Doktorat odma na tu temu baci
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Fildžan država, u dugovima preko glave puna ilegalnih imigranata. Pa mogli bi i bit mješavina Monaka, Luksemburga i Švecke.Neutral je napisao/la:Dati Sir Draganu svu ovlast da ovu državu napokon gledaju kao mješavinu Monaka, Luksemburga i Švedske
@ilprofesore
Onda kaze u jednom dijelu "...iskoristio kao pripremu za ulogu koju mu je sudbina dodjelila".. nije mu sudbina ulogu dodijelila nego Amerika.
Da nam nije bilo ljudi kao sto su Kapetan Hajro i Izet Nanic ko zna kako bi sve zavrsilo.
dok rahmetli Alija razgovara o indijskoj ili engleskoj filozofiji sa nekim državnikom u Ženevi (i tako im ruši stereotipe o muslimanima)
Onda kaze u jednom dijelu "...iskoristio kao pripremu za ulogu koju mu je sudbina dodjelila".. nije mu sudbina ulogu dodijelila nego Amerika.
Da nam nije bilo ljudi kao sto su Kapetan Hajro i Izet Nanic ko zna kako bi sve zavrsilo.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.