mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:13
Predatod je napisao/la: ↑29 sep 2024, 23:11
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:16
Nusmo se mi ponadali nego ste vi rekli da nam je namjesteno,posto si ogranicen prvi si napisao da se sve vec zna sad promijena price? Dobro vam je tu gdje jeste svakako nikad nista osvojiti necete,ovo je vama rutina sve postala.
Mi nikad nista ne osvajamo a vi u svemu iza nas,pobjedama, brojnosti,clanovima pa eto i trofejima. DIVOVI...Ali imate jedan rekord i to ste nam preuzeli. 8 ATALANTA
Ma zato harate evropom,zadnjih 15 godina gledate playoffove na tv kad Sarajevo igra ili osvaja titule,nastavitr giganti dao Bog pa vam ovako dobro vazda bilo i vazda bod slavili ljubi vas brat.
Mi kad smo igrali taj playoff vi ste samo drkali na nase duple. Fino okrenu temu sa svega... hoces jos? Brojnost Newcastle, najboljeg reprezentativca, 5 komada iza rata, duple titule, strijelac lige Dzelo, stadion, pa ne mozete ni fb clanova da imate bar vise.
Lako je sam sebe prozvati divom i pratiti ligu zadnjih 10 godina. Ali ni u tih 10 niate bolji pregledaj rezultate a kako ste se digli iato bodova imate ko i mi. Sutra poraz i to tako ostaje

hajde u rupu dive idu ti sad 3 kiksa, Siroki,Velez, zaostala Zrinjski. Nece vam onda niko valjati.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!